۲۵

دی
۱۳۹۶

شکم گردی در جامائیکا

ارسال شده توسط: اصفهان تور/ 137 0

آکی و ماهی نمکی

آکی یکی از میوه‌های استوایی است. این غذا را معمولا برای صبحانه سرو می‌کنند. برای تهیه‌ی این غذا بخشی از میوه‌ی آکی را می‌جوشانند. این ترکیب به ماده‌ای زرد رنگ شبیه به تخم مرغ هم زده تبدیل می‌شود، سپس با ماهی، پیاز و انواع طعم‌دهنده‌ها سرو می‌شود.

ماهی Escovitch

این غذا را در رستوران‌ها و غرفه‌های ساحلی فروش غذا حتما خواهید دید؛ غذایی که عطر بی‌نظیرش در ساحل می‌پیچد و گردشگران را برای امتحان کردن غذا، مشتاق می‌کند. برای تهیه‌ی این غذا ماهی را طعم‌دار و سپس سرخ می‌کنند. این ماهی را همراه با سسی متشکل از فلفل، هویج، پیاز و سرکه سرو می‌کنند. توجه کنید که برای تهیه‌ی این غذا، ماهی را به طور کامل با سر و دم و استخوان سرخ می‌کنند. اگر دوست ندارید چنین غذایی را بخورید، می‌توانید همین غذا را که با فیله‌ی ماهی تهیه می‌شود در رستوران‌های شیک پیدا کنید که البته قیمت بالاتری هم دارد.

Bammy

این نان تخت که به راحتی قابل تا کردن است، از مانیوک تهیه می‌شود و به شکل گرد آن را می‌پزند و بعدا به قطعات مثلثی تقسیم می‌شود. این نان را با هر غذایی می‌توان سرو کرد و حتی به عنوان اسنک هم مورد استفاده قرار می‌گیرد.

دامپلینگ

یکی دیگر از نان‌های جامائیکایی است که شبیه نان فستیوال است، ولی شیرین نیست. ظاهری شبیه بقچه دارد و معمولا برای وعده‌ی صبحانه همراه با آکی و ماهی شور سرو می‌شود.

Patties

برای تهیه‌ی این غذا، خمیرهای لایه لایه را با خوراک مرغ یا گوشت چرخ کرده پر می‌کنند. این غذا یکی از اسنک‌های محبوب و رایج در جامائیکا است

 

ارسال دیدگاه

لطفا یک نظر بنویسید.
لطفا نام خود را وارد کنید
لطفا آدرس ایمیل خود را وارد کنید.
لطفا یک ایمیل درست وارد کنید