ویزای تاجیکستان

برای سفر به تاجیکستان و گرفتن ویزای این کشور، بسته به نوع ویزا، راه‌های گوناگونی وجود دارد. ویزای گردشگری (T)، ویزای سرمایه‌گذاری (C)، ویزای کاری (M)، ویزای بازرگانی (K و ویزای تحصیلی (O-1 و O-2) از انواع ویزاهای تاجیکستان است که از طریق سفارت تاجیکستان به مردم سایر کشورها داده می‌شود. شما می توانید از طریق آژانس مسافرتی طلوع سفریاد واقع در اصفهان نسبت به اخذ انواع ویزا اقدام کرده و همچنین به صورت رایگان از مرکز مشاوره سفر اصفهان تور مشاوره دریافت نمایید.

تنها ویزایی که به راحتی و بدون نیاز به مراجعه به سفارت در دسترس ایرانی‌ها و سایرملیت‌ها قرار دارد، ویزای توریستی تاجیکستان است. برای گرفتن ویزای تاجیکستان و سفر به این کشور، می‌توانید به صورت الکترونیکی درخواست خود را اعلام کنید. با ویزای تاجیکستان می‌توانید ۴۵ روز در این کشور، به بازدید و گردش مشغول باشید، اما نمی‌توانید این مدت را تمدید کنید.

همچنین سیستم OVIR که سیستم ثبت‌نام و احراز هویت اتباع خارجی در تاجیکستان است، تنها برای مسافرانی که حداکثر ۳۰ روز در این کشور اقامت کنند، نیاز به تکمیل و ارائه مدارک شناسایی وجود ندارد. اما برای اقامت بیش از ۳۰ روز در این کشور، علاوه بر داشتن ویزای تاجیکستان، باید سیستم OVIR تکمیل شود و مدارک شناسایی مورد نیاز به اداره مهاجرت تاجیکستان ارائه شود.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای تاجیکستان در طی مدت ۷ روز کاری

شماره تماس جهت هماهنگی و اخذ ویزا ۰۳۱۳۲۳۵۲۶۷۳

ویزای عادیمدت زمان اخذ مدارک مورد نیاز
 ۳۱۰ هزار تومان۷ روز پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار + عکس پشت سفید

ویزای چین

برای گرفتن ویزای چین لازم نیست خودتان به سفارت بروید. سفارت چین برای ویزا با متقاضی مصاحبه نمی‌کند، به همین دلیل می‌توانید مدارکتان را به وکیل یا کارگزار بدهید که از طرف شما برای گرفتن ویزا اقدام کند. شما میتوانید درخواست انواع ویزای خود را به آژانس مسافرتی طلوع سفریاد واقع در شهر اصفهان ارائه دهید تا با مشاوره لازم و تهیه مدارک کافی نسبت به اخذ ویزا اقدام نماید. تلفن دفتر ۰۳۱۳۲۳۵۲۶۷۳ همچنین در رابطه با سفر به اقصی نقاط دنیا نیز به صورت رایگان مشاوره تخصصی سفر بگیرید. مرکز مشاوره سفر اصفهان تور

انواع ویزای چین

ویزای عادی چین به چهار نوع تقسیم می‌شود؛

الف) ویزای تجاری چین (M) با ۳ ماه اعتبار ورود به چین و ۱ ماه اعتبار اقامت برای تجارت با چین

ب) ویزای تجاری (F) برای بازدید، تحقیق، سخنرانی، تجارت ، مبادلات در زمینه های علمی، فن‌آوری و فرهنگ، مطالعه پیشرفته یا کارآموزی صادرمی شود واعتبار آن حداکثر برای ۶ ماه است.

ج) ویزای دانشجویی (X) این نوع ویزا جهت مطالعه، مطالعات پیشرفته و یا کارآموزی که برای مدت بیش از ۶ ماه نیز صادر می‌شود.

د) ویزای کار (Z) به منظور اجرای برنامه های تجاری و کاری یا مبادلات دانشگاهی، همچنین برای همسرمتقاضی/ همسر و فرزندان صغیر وی صادر می‌شود.

ه) ویزای خدمه (C) برای خدمه قطار بین المللی، هواپیمای مسافربری یا کشتی و… جهت ورود به چین صادر می‌شود.

و) ویزای روزنامه نگاری (J-1، J-2 ):

  •  J 1- ویزایی است که برای یک روزنامه نگار خارجی مقیم در چین وهمسر همراه او و فرزندان صغیروی صادر میشود.
  • J-2 ویزایی است که برای یک روزنامه نگار خارجی جهت بازدید ازچین برای پوشش خبری به طور موقت صادر میشود.

ز)‌ ویزای ترانزیت (G ) برای عبور از طریق چین به یک کشور ثالث صادر می‌شود در شرایطی که متقاضی به مدت بیش از ۲۴ ساعت در فرودگاه چین اقامت دارد یا مجبور به ترک فرودگاه است.

ح) اقامت دائم (ویزای D) جهت شهروند خارجی که مجاز به اقامت دائم در چین است، صادر می‌شود.

ط) ویزای توریستی ( L) برای یک اقامت کوتاه برای هدف گردشگری، ملاقات با خانواده و یا سایر امور شخصی صادر می‌شود.

اعتبار، تعداد دفعات ورود و مدت زمان اقامت ویزا

اعتبار ویزا به این معنی است که ویزا برای چه مدتی معتبر است؛ برای ورود به چین می‌توان از تاریخ صدور تا قبل از تاریخ انقضای درج شده در ویزا (۲۴ مانده به پایان اعتبار ویزا به وقت پکن) اقدام کرد. البته در صورتی‌ اتمام تاریخ اعتبار ویزا در هر حالتی (فرد به تعداد ذکر شده در ویزا به خاک چین تردد کرده باشد یا هیچ تعداد دفعات ورودی وجود نداشته باشد)، ویزا از درجه اعتبار ساقط است و در این حالت حامل آن باید برای ویزای جدید قبل اقدام کند.

در صورتی‌که شهروند خارجی که پس از پایان تاریخ انقضای ویزا خود اقدام به ترک خاک چین نکند، مشمول جریمه و مجازات های دیگر برای نقض قانون جمهوری خلق چین در کنترل ورود و خروج بیگانگان خواهد شد. در صورت تمایل به اقامت طولانی‌تر از مدت زمان اقامت مجاز در ویزا، متقاضی باید قبل ازپایان مدت اعتبار ویزا از مقامات امنیت عمومی محلی مجاز به تمدید ویزا تقاضای تمدید ویزا نماید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای چین در طی مدت ۷ روز کاری

شماره تماس جهت هماهنگی و اخذ ویزا ۰۳۱۳۲۳۵۲۶۷۳

ویزای عادیمدت زمان مدارک مورد نیاز
۶۴۰ هزار تومان۷ روز کاریپاسپورت + ۲ قطعه عکس + گواهی تمکن مالی

ویزای آذربایجان

هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور آذربایجان را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند ، شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس های مسافرتی ) مسافر می توانند جهت اخذ ویزا آذربایجان با در دست داشتن مدارکی که در زیر آمده است اقدام به اخذ ویزا این کشور نمایند. آژانس مسافرتی طلوع سفریاد واقع در اصفهان نیز با ارائه خدمات مشاوره ای سفر شما را نسبت به اخذ ویزای آذربایجان و دیگر انواع ویزاها راهنمایی خواهد کرد. تلفن دفتر : ۰۳۱۳۲۳۵۲۶۷۳

ویزای آذربایجان

نکاتی در مورد ویزا توریستی کشور آذربایجان ( باکو ) :

ویزا های یک ماهه آذربایجان به ۲ صورت عادی و فوری قابل اخذ می باشند که در نوع عادی حداکثر ۳ روز و در نوع فوری ۱ روز کاری به طول می انجامد .

بر اساس قوانین جمهوری آذربایجان اتباع خارجی که قصد اقامت بیش از۳۰ روز در این کشور را دارند. میبایستی ضمن ثبت محل زندگی خود در پاسگاه پلیس محلی، نسبت به دریافت اقامت موقت اقدام نمایند.

افرادی که آذربایجان سفر کرده اند می توانند بدون هیچ مشکلی به ارمنستان سفر کنند و بلعکس و هیچ مشکلی برای مسافرت به این دو کشور وجود ندارد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای آذربایجان در طی مدت ۳ روز کاری

شماره تماس جهت هماهنگی و اخذ ویزا ۰۳۱۳۲۳۵۲۶۷۳

ویزای عادیویزای فوری مدارک مورد نیاز
۱۳۰ هزار تومان۲۶۵ هزار توماناسکن پاسپورت با ۷ ماه اعتبار

ویزای عراق

کشور عراق از همسایگان غربی ایران است که به دلیل میزبانی حرم مطهر امامان معصوم در نجف و کربلا در تمامی ایام سال و به ویژه در ماه‌های محرم و صفر میزبان زائران و خادمان حرمین شرفین است. البته با توجه به شرایط حاکم بر این کشور، به جهت تامین امنیت زائران و کنترل ورود و خروج کلیه افراد ملزم به دریافت ویزا برای سفر زیارتی به عراق هستند.

ویزای عراق

جهت دریافت ویزا گروهی عراق نیازی به حضور تمام افراد نمی باشد و یک نفر به عنوان نماینده کافی است.

برای مسافرت با ویزای گروهی عراق تمامی اعضا در طول سفر بصورت کاروانی باید سفر کنند و اجازه عبور به تنهایی از مرز را نخواهند داشت.

پس از صدور ویرای عراق شما ۳ ماه زمان دارید تا به عراق سفر کنید و پس از آن ۱ ماه اجازه اقامت در کشور عراق را دارید.

ویزای عراق قابل تمدید نمی باشد و فقط یک بار حق ورود و خروج به عراق را با این ویزا دارید.

برای آگاهی از قیمت و هزینه ویزای عراق می توانید مرکز مشاوره سفر اصفهان تور و آژانس مسافرتی طلوع سفریاد واقع در اصفهان به شماره ۰۳۱۳۲۳۵۲۷۳ تماس برقرار کنید و یا به آدرس شرکت خیابان دکتر شریعتی ، ابتدای خیابان مسجد لنبان مراجعه نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای دبی (امارات) در طی مدت ۳ روز کاری

شماره تماس جهت هماهنگی و اخذ ویزا ۰۳۱۳۲۳۵۲۶۷۳

ویزای عادیمدت اخذ مدارک مورد نیاز
 ۱۹۵ هزار تومان۳ روز کاریپاسپورت با ۷ ماه اعتبار + دو قطعه عکس پست سفید

ویزای روسیه

برای گرفتن ویزای روسیه نیازی به وقت مصاحبه ندارید. از آن‌جایی که حضور متقاضی در سفارت روسیه الزامی نیست، می‌توانید تمام مراحل گرفتن ویزای خود را به کارگزار ویزا بسپارید. با تماس با آژانس مسافرتی طلوع سفریاد واقع در اصفهان میتوانید علاوه بر گرفتن مشاوره سفر نسبت به اخذ انواع ویزا اقدام نمایید. تلفن تماس ۰۳۱۳۲۳۵۲۶۷۳

ویزای روسیه
انواع ویزای روسیه

قبل از هر چیز باید بدانید چه ویزایی برای سفر شما مناسب است. سفارت روسیه برای مسافرهای ایرانی ویزاهای توریستی چهارده روزه و یک ماهه صادر می‌کند. با این ویزاها شما می‌توانید به همه‌ی شهرهای روسیه سفر کنید.

  • سفارت روسیه ویزای توریستی چهارده روزه را مطابق رزرو هتل و پرواز مسافر صادر می‌کند. یعنی برای گرفتن ویزای چهارده روزه باید رزرو قطعی هتل برای کل مدت سفر و بلیط رفت و برگشت ارائه کنید. اگر مدت اقامت شما در روسیه کمتر از چهارده روز باشد، ویزای شما برای همان تاریخی که هتل و پرواز خود را رزرو کرده‌اید صادر می‌شود.
  • برای ویزای یک ماهه‌ی روسیه، باید رزرو قطعی هتل برای دو سوم از زمان سفر (دست‌کم ۲۰ روز) و بلیط رفت و برگشت ارائه کنید.
  • بعد از صدور ویزای روسیه، تغییر مدت زمان ویزا ممکن نیست. بهتر است پیش از درخواست ویزا، از تاریخ قطعی سفر خود مطمئن شوید.
  • بعد از ورود به خاک روسیه نمی‌توانید نوع ویزای خود را تغییر دهید. برای تمدید یا تغییر ویزا باید روسیه را ترک کنید و دوباره درخواست ویزا بدهید.
  • ورود به روسیه حتما باید از مسکو باشد. اما برای خروج می‌توانید از شهرهای دیگر نیز بلیط بگیرید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای روسیه در طی مدت ۷ روز کاری

شماره تماس جهت هماهنگی و اخذ ویزا ۰۳۱۳۲۳۵۲۶۷۳

ویزای عادیمدت زمان ویزا مدارک مورد نیاز
 ۴۳۰ هزار تومان + ۳۰ دلار واچر هتل۱ هفته الی ۱۰ روزپاسپورت + عکس + بلیط کانفرم

ویزای تایلند

 

ویزای تایلند

 

برای گرفتن ویزای توریستی تایلند لازم نیست خودتان به سفارت تایلند بروید. سفارت این کشور ویزای توریستی تایلند را بدون نیاز به مصاحبه صادر می‌کند. شما می‌توانید مدارکتان را به کارگزار بدهید. آژانس مسافرتی طلوع سفریاد در کنار شماست تا بتوانید با اخذ انواع ویزای کشور پادشاهی تایلند به این کشور زیبا سفر کنید. همچنین مرکز مشاوره تخصصی سفر اصفهان تور نیز در هر زمانی آماده ارائه خدمات مشاوره سفر به اقصی نقاط دنیاست. ۰۳۱۳۲۳۵۲۶۷۳ شماره ماست که شما می توانید با ما تماس حاصل نمایید.

 

مدت اعتبار ویزای توریستی تایلند، سه ماه پس از صدور آن است. همچنین با دریافت ویزای تایلند می‌توانید ۳۰ یا ۶۰ روز در تایلند اقامت داشته باشید.

قوانین کلی

  • تمام متقاضیان باید هنگام درخواست ویزا در ایران حضور داشته باشند.
  • هزینه پرداخت‌شده برای ویزا به هیچ وجه قابل برگشت نیست. (۳۵ یورو برای ویزای یک بار ورود و ۷۰ یورو برای ویزای ۲ بار ورود).
  • آژانس‌های مسافرتی می‌توانند فقط برای اتباع ایرانی و فقط برای ویزای توریستی درخواست ویزا کنند. برای سایر انواع ویزا، متقاضی باید شخصا به سفارت مراجعه کند.

پاسپورت

  • پاسپورت باید هنگام درخواست ویزا حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد.
  • پاسپورت باید به خوبی نگهداری شده، دارای کلیه صفحات بوده و به هیچ وجه پاره یا مخدوش نباشد.
  • پاسپورت باید دارای حداقل یک صفحه ویزای سفید برای چسباندن ویزای تایلند باشد.
  • اگر تاریخ ۲۹ فوریه در گذرنامه قید شده باشد (تاریخ صدور/ انقضا یا تاریخ تولد) باید چک شود که سال کبیسه است یا خیر.
  • در صورت وجود هر گونه مهر یا علامت یا نوشته مشکوک و ناآشنای تایلندی در گذرنامه، حتما از سفارت درخواست راهنمایی کنید.
  • در صورت وجود هر گونه مهر اخراج در گذرنامه ایرانی، با سفارت مشورت نمایید.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای تایلند در طی مدت ۷ روز کاری

شماره تماس جهت هماهنگی و اخذ ویزا ۰۳۱۳۲۳۵۲۶۷۳

ویزای عادیمدت زمان مدارک مورد نیاز
 ۱۹۰ هزار تومان۷ روز کاریپاسپورت + ۲ قطعه عکس + کارت ملی + شناسنامه + پرینت بانکی موجودی ۴۰۰۰۰۰۰ تومان

مدارک ویزای تایلند 

یکی از کشورهای توریست پذیر جهان کشور تایلند می باشد که برای ورود به آن باید ویزای تایلند را در اختیار داشته باشید تا اجازه ورود به این کشور به شما داده شود، اما چگونه ویزای کشور تایلند را اخذ نماییم؟ در اینجا برای شما توضیح خواهیم داد.

دریافت ویزای تایلند

اگر قصد سفر به کشور تایلند را دارید باید بدانید حتماً باید ویزای تایلند را برای ورود به این کشور در اختیار داشته باشید، اما اخذ ویزای تایلند برای گردشگران تور تایلند چندان کار سختی هم نمی باشد و نیاز به حضور شما در سفارت و انجام مصاحبه نیست، تنها کافی ست که مدارک خود را به کارگزاری یکی از آژانس های مسافرتی تحویل دهید تا آن ها نسبت به اخذ ویزا برای شما اقدام نمایند، اما اگر به قصد تجارت می خواهید ویزای تایلند را دریافت نمایید حتماً باید به سفارت تایلند مراجعه نموده و مراحل مصاحبه را طی کنید.

 

ویزای توریستی تایلند

ویزایی که برای مسافران کشور تایلند صادر می گردد به ویزای یک بار ورود معروف می باشد، این ویزا از تاریخ صدور به مدت سه ماه اعتبار دارد اما همان طور که از اسم آن می فهمیم با این نوع ویزای تایلند تنها یک بار اجازه ورود به خاک کشور تایلند را خواهیم داشت و می توانیم پس از ورود به مدت یک ماه در این کشور اقامت داشته باشیم، اما اگر نیاز دارید بیشتر از یک ماه در کشور تایلند اقامت داشته باشید باید قبل از اتمام تاریخ یک ماهه ویزای تایلند خود به اداره مهاجرت تایلند مراجعه نموده و برای تمدید تاریخ اقامت خود درخواست کتبی بدهید، این نکته را فراموش نکنید که اگر حتی یک روز بیشتر از تاریخ یک ماهه خود بدون مجوز در این کشور بمانید با جریمه های بسیار سنگینی از سوی دولت تایلند روبرو خواهید شد و مشکلات قانونی زیادی برای شما پیش خواهد آمد.

 

دیگر ویزاهای کشور تایلند

علاوه بر ویزای تایلند برای توریست ها، ویزاهای دیگری نیز در سفارت کشور تایلند صادر می گردند که به منظور تجارت از آن ها استفاده می شود. ویزاهای تجاری تایلند در نوع یک بار ورود و چند بار ورود می باشند، جهت صدور ویزای یک بار ورود تجاری هزینه ای در حدود ۶۰ یورو و برای ویزاهای یکساله چند بار ورود مبلغی معادل ۱۴۰ یورو باید پرداخت شود، یک نوع ویزا نیز در سفارت کشور تایلند صادر می گردد که ویزای گذری نام دارد.

 

مدارک لازم برای صدور ویزای تایلند

قطعاً برای صدور ویزای هر کشوری و ورود  و خروج شما به آن کشور باید مدارکی را تهیه نمایید و به سفارت کشور مربوطه تحویل دهید، معمولا برای ویزاهای تجاری و توریستی مدارک متفاوتی باید به سفارت ارئه گردد، همچنین در صورت درخواست ویزای تجاری هر کشوری حضور شخص درخواست کننده ویزای تجاری در سفارت امری لازم و ضروری می باشد، اما برخی از کشورها نظیر تایلند و یا امارات ویزاهای توریستی خود را بدون حضور شخص درخواست کننده و از طریق آژانس سفری دیگر این امر به راحتی صادر می نمایند، ما مدارک ویزای تایلند جهت ارائه به سفارت کشور تایلند را برای شما مشخص کرده ایم.

 

مدارک ویزای توریستی تایلند

اگر می خواهید به عنوان توریست وارد کشور تایلند شوید باید ویزای یک بار ورود برای شما صادر گردد که مدارک لازم جهت صدور این ویزا عبارتند از:

فرم درخواست ویزا: این فرم را دانلود کرده و مشخصات خود را در آن تایپ نمایید و سپس از آن پرینتی جهت ارائه به سفارت تایلند تهیه نمایید.

شناسنامه و کارت ملی: از تمام صفحات شناسنامه خود کپی در برگه های A4 تهیه نمایید.

گذرنامه: حتماً یک کپی از صفحات مهر خورده گذرنامه خود تهیه نمایید تا برای اخذ ویزای تایلند به سفارت ارائه دهید، همچنین دقت داشته باشید که از تاریخ گذرنامه شما حداقل ۶ ماه باقی مانده باشد.

عکس پرسنلی: یک قطعه عکس تازه گرفته شده به همراه داشته باشید و یا به برگه درخواست ویزای تایلند منگنه نمایید.

بلیت کشور تایلند: اصل بلیت و کپی آن را باید برای صدور ویزا با خود به همراه داشته باشید.

ضمانت بانکی: یک پرینت حساب بانکی به مبلغ ۸ میلیون تومان جهت ضمانت باید همراه داشته باشید، این پرینت حساب باید به زبان انگلیسی ترجمه شده باشد و مهر بانک صادر کننده نیز باید در زیر برگه چاپ گردیده باشد.

 

مدارک ویزای تجاری تایلند

افرادی که به عنوان تاجر می خواهند وارد کشور تایلند شود حتماً باید ویزای تجاری تایلند را با خود به همراه داشته باشند، زیرا با ویزای توریستی به هیچ عنوان اجازه کارهای تجاری در تایلند را نخواهند داشت، ویزای تجاری تایلند یک بار ورود و یا چند بار ورود می باشد که با توجه به درخواست فرد برای او صادر می گردد، اما برای اخذ این نوع از ویزای تایلند چه مدارکی مورد نیاز سفارت می باشد؟ ما مدارک ویزای تایلند را برای شما در یک لیست آماده کرده ایم:

دعوت نامه تجاری: برای اخذ ویزای تجاری تایلند حتماً باید از طرف یک شرکت در کشور تایلند برای شما دعوت نامه ارسال گردد که در آن مدت زمان اقامت، مشخصات کامل شرکت مربوطه، محل اقامت و بسیاری موارد دیگر ذکر شده باشد.

شناسنامه و کارت ملی به همراه کپی آن ها: همان طور که در مدارک ویزای توریستی نیز گفتیم این کپی ها باید در برگه های A4 تهیه گردد و از تمام صفحات شناسنامه نیز باشد.

فرم ویزا: این فرم نیز مانند مراحل اخذ ویزای توریستی باید کامل گردیده و پرینت گرفته شود.

کد اقتصادی شرکت مربوطه: هر شرکتی که برای شما دعوتنامه ارسال نموده است حتماً باید کد اقتصادی خود را نیز در دعوت نامه قید نماید.

گذرنامه: اصل و کپی گذرنامه با ۶ ماه تاریخ تا پایان انقضای آن

عکس پرسنلی

لازم به ذکر است که جهت اخذ ویزای تایلند از نوع تجاری حتماً حضور شخص درخواست کننده در سفارت الزامی می باشد.

مراحل اخذ ویزای کاری تایلند

اگر به دنبال کار کردن در کشور تایلند می باشید و می‌خواهید ویزای تایلند را به منظور کار کردن دراین کشور اخذ نمایید باید به شما بگوییم که ویزایی با عنوان ویزای کاری در سفارت تایلند صادر نمی گردد، بلکه شما باید همان ویزای تایلند که به صورت یک بار ورود بوده را تهیه نمایید و بعد از ورود به کشور تایلند می توانید به دنبال کار گشته و با یافتن کار به اداره مهاجران تایلند مراجعه نموده و درخواست خود مبنی بر استخدام در یک شرکت تایلندی را ارائه نمایید، سپس به شما اجازه کار کردن در تایلند با مدت زمان اقامت بیشتر داده می شود و می توانید در تایلند مشغول به کار شوید، این نکته را فراموش نکنید که با هیچ یک از ویزاهای تجاری و چند بار ورود به کشور تایلند اجازه استخدام و کار کردن در تایلند را نخواهید داشت و در صورت مشاهده جریمه های زیادی برای شما در نظر گرفته می شود، این اقدامات جهت جلوگیری از ورود اتباع غیر قانونی به کشور تایلند می باشد.

 

مبالغ صدور ویزای تایلند

قطعاً برای صدور ویزای هر کشوری افراد باید به سفارت آن کشور مبلغی را پرداخت نمایند تا نسبت به صدور ویزای آن ها اقدامات لازم صورت گیرد، ویزای تایلند نیز از این قاعده مستثنی نمی باشد، شما برای اخذ ویزای تایلند باید مبلغی را به سفارت پرداخت کنید که میزان این مبلغ برای هر نوع از ویزای تایلند متفاوت می باشد.

جهت اخذ ویزای یک بار ورود تجاری مبلغ ۶۰ یورو، برای ویزای یک ساله تجاری و چند بار ورود مبلغ ۱۴۰ یورو در نظر گرفته شده است که شخص باید به سفارت پرداخت نماید، همچنین برای صدور ویزاهای توریستی نیز ۳۵ یورو در نظر گرفته شده است و اشخاصی که درخواست ویزاهای گذری دارند نیز باید ۲۵ یورو برای صدور آن هزینه نمایند.

 

راهنمایی

برای اخذ ویزای تایلند میتوانید با کارشناسان ما در شرکت خدمات مسافرتی طلوع سفریاد در ارتباط باشید و تایمی را جهت ملاقات حضوری تعیین نمایید.

تلفن :۰۳۱۳۲۳۵۲۶۷۳  

 

ویزای قطر

قطر کشوری در منطقه خاورمیانه در کنار آب‌های خلیج فارس است که در گذشته به عنوان مرکزی عمده برای صید مروارید شناخته می‌شد اما امروزه با منابع فراوان نفت و گازش در دنیا شناخته شده است.
ویزای قطر

این کشور از جنوب با عربستان سعودی، همسایه است. این کشور به شکل شبه جزیره است و اطراف آن را آب‌های خلیج فارس پوشانده است. قطر که یکی از چندین امیرنشین منطقه است مدتی تحت سلطه عثمانی، انگلیس و بحرین بود و سرانجام در سال ۱۹۷۱ به استقلال رسید.

چندی پیش کشور قطر ویزای خود را برای ۸۰ کشور جهان لغو کرد اما در این بین عربستان و ایران معاف نشدند. در حال حاظر ویزای کشور قطر به دو نوع کاری و توریستی تقسیم میشود که هر دو را میتوانید ابتدا با مشاوره به بهترین شکل از مرکز مشاوره سفر اصفهان تور دریافت کنید مدت ویزای توریستی یک ماه و مدت ویزای کاری ۳ماه می باشد .  و همچنین از طریق آژانس مسافرتی طلوع سفریاد واقع در شهر اصفهان نسبت به اخذ هر کدام از ویزاها اقدام نمایید.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای قطر در طی مدت ۷ روز کاری

شماره تماس جهت هماهنگی و اخذ ویزا ۰۳۱۳۲۳۵۲۶۷۳

ویزای توریستیویزای کاری
 مدارک مورد نیاز
 ۵۳۰۰۰۰ هزار۳۸۰۰۰۰۰ هزارپاسپورت با ۷ ماه اعتبار

ویزای عمان

هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور عمان را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند ، شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس های مسافرتی ) مسافر می توانند جهت اخذ ویزا عمان با در دست داشتن مدارکی که در زیر آمده است اقدام به اخذ ویزا این کشور نمایند ( جهت دریافت ویزا توریستی نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست ولی برای ویزا های تجاری و کاری قوانین متفاوت می باشد ) آژانس مسافرتی طلوع سفریاد (مرکز مشاوره تخصصی سفر) آماده ارائه خدمات در زمینه اخذ انواع ویزا و وقت سفارت کشورهای مختلف می باشد. آدرس دفتر اصفهان ، خیابان شهید دکتر بهشتی ، ابتدا خیابان مسجد لنبان تلفن ۰۳۱۳۲۳۵۲۶۷۳٫ آدرس و تلفن سفارت عمان در تهران : خیابان آفریقا کوچه تندیس پلاک ۱۲  و تلفن های : ۲۲۰۵۶۸۳۱-۰۲۱ می باشد .

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای عمان در طی مدت ۷ روز کاری

شماره تماس جهت هماهنگی و اخذ ویزا ۰۳۱۳۲۳۵۲۶۷۳

ویزای عادیمدت زمان مدارک مورد نیاز
 ۴۱۰ هزار تومان۷ روزهیک قطعه عکس

پاسپورت

ویزای دبی

انواع ویزای دبی

تعیین مدت ویزا رابطه مستقیمی با هدف از سفر دارد و از اینرو، ویزاهای توریستی دارای زمان‌هایی متغیر هستند. همچنین، کلیه این ویزاها به دو گروه یکبار و چندبار ورود تقسیم می‌شوند.

الف) ویزای توریستی/ تجاری ۱۴ روزه

ب) ویزای توریستی ۳۰ روزه

ج) ویزای توریستی ۹۰ روزه

نکته قابل توجه اینکه ورود به هریک از شهرهای کشور امارات مستلزم دریافت روادید بوده و اقامت بیش از مدت ذکر شده در روادید حتی برای مدت یک روز غیر قانونی است و فرد خاطی ملزم به پرداخت جریمه نقدی خواهد بود. همچنین دریافت ویزای این کشور به دلیل عدم دخالت سفارت نیازی به مصاحبه حضوری ندارد و توسط کارگزاران بسیاری (که در کشور امارات کفیل نامیده می‌شوند) انجام می‌شود.

ویزای آنلاین دبی، امارات

در راستای پیشگیری از اتلاف زمان و هزینه و سهولت روند صدور ویزا برای متقاضیان در اقصی نقاط جهان دولت امارات متحده عربی نیز اقدام به انجام این پروسه به صدور ویزای آنلاین کرده است. این ویزا پس از ثبت نام در مدت ۳ تا ۶ روز کاری صادر و به آدرس ایمیل متقاضی ارسال می‌کند. بنابراین، کافی است تا مسافر پرینت آن را تهیه و به همراه گذرنامه به افسر کنترل تحویل دهد.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای دبی (امارات) در طی مدت ۷ روز کاری

شماره تماس جهت هماهنگی و اخذ ویزا ۰۳۱۳۲۳۵۲۶۷۳

ویزای عادیویزای فوری مدارک مورد نیاز
 بدون هتل ۳۵۰ هزار تومان

با هتل ۳۳۰ هزار تومان

 ۴۳۰ هزارتومان پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار