۱۳

دی
۱۳۹۶

ویزای دبی

انواع ویزای دبی

تعیین مدت ویزا رابطه مستقیمی با هدف از سفر دارد و از اینرو، ویزاهای توریستی دارای زمان‌هایی متغیر هستند. همچنین، کلیه این ویزاها به دو گروه یکبار و چندبار ورود تقسیم می‌شوند.

الف) ویزای توریستی/ تجاری ۱۴ روزه

ب) ویزای توریستی ۳۰ روزه

ج) ویزای توریستی ۹۰ روزه

نکته قابل توجه اینکه ورود به هریک از شهرهای کشور امارات مستلزم دریافت روادید بوده و اقامت بیش از مدت ذکر شده در روادید حتی برای مدت یک روز غیر قانونی است و فرد خاطی ملزم به پرداخت جریمه نقدی خواهد بود. همچنین دریافت ویزای این کشور به دلیل عدم دخالت سفارت نیازی به مصاحبه حضوری ندارد و توسط کارگزاران بسیاری (که در کشور امارات کفیل نامیده می‌شوند) انجام می‌شود.

ویزای آنلاین دبی، امارات

در راستای پیشگیری از اتلاف زمان و هزینه و سهولت روند صدور ویزا برای متقاضیان در اقصی نقاط جهان دولت امارات متحده عربی نیز اقدام به انجام این پروسه به صدور ویزای آنلاین کرده است. این ویزا پس از ثبت نام در مدت ۳ تا ۶ روز کاری صادر و به آدرس ایمیل متقاضی ارسال می‌کند. بنابراین، کافی است تا مسافر پرینت آن را تهیه و به همراه گذرنامه به افسر کنترل تحویل دهد.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای دبی (امارات) در طی مدت ۷ روز کاری

شماره تماس جهت هماهنگی و اخذ ویزا ۰۳۱۳۲۳۵۲۶۷۳

ویزای عادیویزای فوری مدارک مورد نیاز
 بدون هتل ۳۵۰ هزار تومان

با هتل ۳۳۰ هزار تومان

 ۴۳۰ هزارتومان پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار
Administrator

واحد انفورماتیک شرکت خدمات مسافرتی طلوع سفریاد

ارسال دیدگاه

لطفا یک نظر بنویسید.
لطفا نام خود را وارد کنید
لطفا آدرس ایمیل خود را وارد کنید.
لطفا یک ایمیل درست وارد کنید