۳۰

مهر
۱۳۹۶

با غذا های متفاوت هنگ کنگ آشنا شوید

ارسال شده توسط: اصفهان تور/ 33 0

دیم سام(DIM SUM)

 

 

یکی از بهترین دلایل سفر به هنگ کنگ خوردن دیم سام است. در چین باستان برای نوشیدن چای، سنتی به نام یام چا (Yam Cha) وجود دارد. در این سنت همراه با چای خوراکی‌های کوچکی می‌خورند که به دیم سام معروف هستند. به همین خاطر است که دیم سام اکثرا در چایخانه‌ها، یا در کنار چای سرو می‌شود.

دیم سام‌ها انواع مختلفی دارند، از این جهت که مواد درون آن‌ها با هم مختلف است. برخی آن را با گوشت مرغ و برخی را با میگو پر می‌کنند که البته همه آن‌ها با چای سرو می‌شوند.

خوردن دیم سام نه تنها یکی از سنت‌های معروف هنگ کنگ به شمار می‌رود بلکه تجربه‌ای خوشمزه و به یاد ماندنی برای گردشگران در این شهر خواهد بود. از میان چایخانه‌های شهر چای‌خانه لین هونگ (Lin Heung) پیشنهاد می‌شود.

 

 

 

لو مای گای (Lo mai gai)

 

لو مای گای نوعی دیم سام است که برای تهیه آن گوشت مرغ، قارچ چینی، سوسیس چینی، پیازچه، و گاهی میگوی خشک‌شده یا تخم‌مرغ نمکی را داخل برنج قرار می‌دهند سپس آن را در برگ نیلوفر می‌پیچند و بخارپز می‌کنند. در شمال آمریکا از برگ موز یا انگور به جای نیلوفر استفاده می‌کنند. این غذا را در تمام رستوران‌های دیم سام می‌توانید سفارش دهید. از جمله این رستوران‌ها چای‌خانه لین هونگ، رستوران دون کی (Duen Kee)، و سام هویی یات (Sam Hui Yat) است.

 

 

غاز بریان

از دیگر غذاهای چینی که در اروپا نیز سرو می‌شود کباب غاز است. برای تهیه این غذا، غاز را با ادویه‌های مخصوص طعم‌دار کرده سپس درون کوره روی زغال کباب می‌کنند. غاز بریانی که به خوبی پخته شده باشد استخوان‌های نرم و گوشت تردی دارد. این غذا را معمولا با سس آلو که به آن سس اردک نیز گفته می‌شود سرو می‌کنند. از جمله مواد طعم‌دهنده رایجی که در غاز بریان استفاده می‌شود سیب، بلوط شیرین، آلو، پیاز و ادویه‌های رایج نمک، فلفل و مرزنگوش است.

 

 

بریسکت نودل و بریسکت کری

 

بریسکت به معنای گوشت سینه است. در هنگ کنگ رستوران‌های خوب و فراوانی وجود دارند که گوشت سینه گوساله را که به صورت خورش همراه با ادویه و گیاهان مخصوص پخته شده سرو می‌کنند.

گوشت گوساله را با مواد مختلفی مانند نودل در سوپ یا با نودل خشک سرو می‌کنند. در برخی موارد نیز آن را در کاری می‌غلتانند و با پوره گوشت سرو می‌کنند.

انتخاب شما هر آن‌چه که باشد این غذا یکی از غذاهایی است که در سفر به هنگ کنگ حتما باید امتحان کنید.

 

 

کوفته ماهی یا ماهی قل قلی

ماهی قل قلی یکی از رایج‌ترین غذاها در هنگ کنگ است که به سه شکل پخت می‌شود، زرد، سفید و طلایی.

زرد

ماهی قل قلی زرد نسبت به بقیه کوچک‌تر و ارزان‌تر بوده و در خیابان (غذاهای خیابانی) به صورت سیخ‌های ۵ تا ۷ تایی فروخته می‌شوند. قل قلی‌ها معمولا در سس کاری معطر سرخ می‌شوند. هر غرفه سس مخصوص خود را دارد.

سفید

ماهی قل قلی‌های سفید که در رستوران‌ها سرو می‌شوند بزرگ‌تر هستند و تنها از ماهی تهیه می‌شوند و نه ماده دیگری. این ماهی‌ها را در روغن سرخ می‌کنند تا حسابی مغزپخت شود. در کنار این ماهی نودل نیز سرو می‌کنند.

طلایی

این ماهی نوعی میان وعده است که از لحاظ اندازه، سس و ظاهر (از لحاظ ترد، نرم، یا خشک بودن) با بقیه فرق دارد. آن‌ها می‌توانند به اندازه مچ دست باشند که با یک سس کاری مخصوص سرو می‌شوند و ظاهری نرم دارند.

مواد تشکیل‌دهنده اصلی این غذا ماهی، آرد و مواد طعم‌دهنده مثل نمک و شکر است. در واقع مواد تشکیل‌دهنده به نوع آن (سفید، زرد و طلایی) بستگی دارد.

ارسال دیدگاه

لطفا یک نظر بنویسید.
لطفا نام خود را وارد کنید
لطفا آدرس ایمیل خود را وارد کنید.
لطفا یک ایمیل درست وارد کنید

4 × چهار =

سی چینج − بیست نه =