۰۹

مهر
۱۳۹۶

چگونه ویزای توریستی چین بگیریم؟

ارسال شده توسط: اصفهان تور/ 451 0

هر ساله تعداد زیادی از ایرانی ها کشور چین و خصوصا شهر پکن را برای سفر و تفریح در اوقات فراغت خود انتخاب می کنند. در این مطلب در اصفهان تور به طور کامل مدارک و هزینه های مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی چین را برای شما جمع آوری کرده ایم. با ما همراه باشید.

 

ویزای توریستی یا روادید گردشگری چین برای  کسانی صادر می‌شود که با هدف گردشگری و یا دیدار با اعضای خانواده، قصد ورود به کشور جمهوری خلق چین را داشته باشند. ویزای توریستی چین، ویزای نوع L، برای دو هفته تا شش ماه صادر می‌شود و اجازه‌ کار و اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به متقاضی نمی‌دهد.
جهت تقاضای ویزای توریستی چین، حضور متقاضی الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌گیرد ولی اصل و کپی مدارک شناسایی باید همراه نماینده یا وکیل متقاضی باشد. به خاطر داشته باشید در مورد ویزای تجاری چین، مقررات متفاوت است و حضور شخص متقاضی ویزای تجاری الزامی است.

ساعت کاری و آدرس سفارت چین در تهران
آدرس سفارت چین در تهران: خیابان پاسداران، چهارراه فرمانیه، خیابان نارنجستان هفتم، شماره ١٥.

تلفن: ٢٢٨١٦٦٠٠-٠٢١

 

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری تکمیل فرم درخواست ویزای کشور مربوطه است. فرم تقاضای ویزا باید در دو نسخه، تکمیل شود و به همراه سایر مدارک لازم، مورد تائید دفتر کنسولی سفارت چین قرار بگیرد و جهت اخذ ویزا، تحویل سفارت چین شود. اگر خانوادگی سفر می‌کنید برای هر کدام از اعضا باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی چین

مشخصات کامل فردی
ذکر آدرس منزل، محل کار، شماره ثابت، همراه با کدپستی الزامی است.

 

شناسنامه ایرانی
کپی صفحه اول و دوم شناسنامه با نام همسر و فرزندان و در صورت مجرد بودن نام والدین

 

گذرنامه

اعتبار پاسپورت باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ برگشت از سفر بوده و حداقل دارای ۳ صفحه خالی باشد.

 

عکس
دو قطعه عکس رنگی؛ در ابعاد ۴*۶ با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی (منطبق با عکس گذرنامه) باشد.

 

دعوت‌نامه یا واچر رزرو هتل
خانواده یا دوست مقیم چین شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند.

اگر دعوت‌نامه ندارید، واچر رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در چین یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن در این کشور هستید.

 

بلیط هواپیما

بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد چین

 

گواهی تمکن مالی
گواهی رسمی تمکن مالی از بانک؛ با مبلغ حداقل ۱۰ میلیون تومان (ویزای توریستی انفرادی عادی تمکن مالی لازم ندارد).

 

زمان و هزینه صدور ویزای چین

در حال حاضر سفارت چین در ایران، دو نوع ویزای عادی و نیمه‌ فوری را صادر می‌کند. صدور ویزای عادی چین و نیمه‌ فوری چین هفت و ویزای توریستی انفرادی عادی ۳۰ روز کاری زمان نیاز دارد. قیمت ویزای عادی چین، حدود ١۴۰ دلار است.

همچنین، حداقل افراد لازم برای درخواست ویزای گروهی ۵ نفر است

به خاطر داشته باشید، نرخ ویزا برای کودکان نیز مانند بزرگسالان محاسبه می‌شود و مبالغ واریزی برای ویزا به حساب سفارت چین، قابل برگشت نیستند.

 

تهیه و تنظیم : واحد تولید محتوای اصفهان تور

ارسال دیدگاه

لطفا یک نظر بنویسید.
لطفا نام خود را وارد کنید
لطفا آدرس ایمیل خود را وارد کنید.
لطفا یک ایمیل درست وارد کنید