ویزای استرالیا

ارسال شده توسط: اصفهان تور/ 159 0

با اخذ ویزای توریستی استرالیا سفر خود را آغاز کنید و در این کشور شگفت انگیز گردش نمایید. در این قسمت از وبسایت مرکز مشاوره سفر آژانس مسافرتی طلوع سفریاد استرالیا به علت آب و هوای معتدلی که داراست، کشوری چهار فصل محسوب می شود و در تمام طول سال پذیرای حضور گردشگران می باشد. اگر در طول تعطیلات سال نوی میلادی به استرالیا سفر کنید، فرصت تماشای جشن ها و فستیوال های داخلی بی نظیری که برگذار می شود را خواهید داشت.اگر هدفتان از سفر به استرالیا گردش، بازدید از دوستان و آشنایان، برگذاری قرارهای کاری یا حضور در کنفرانس باشد، به ویزای توریستی استرالیا نیاز پیدا خواهید کرد. برای اخذ ویزای توریستی استرالیا باید از طریق زیر گروه ۶۰۰ اقدام نمایید. مدت اعتبار ویزای توریستی استرالیا، که به صورت الکترونیکی صادر می شود، بین ۳ تا ۶ ماه و با توجه به درخواست متقاضی، متغیر است. پس از دریافت تایید ویزا از سوی سفارت، متقاضی می تواند به استرالیا سفر کند.

ویزای توریستی استرالیا

اگر قصد گردش در استرالیا و بازدید از مناظر زیبای آن یا دیدار با والدین یا فرزندان خود را دارید، بهتر است برای این نوع از ویزای استرالیا درخواست دهید. برای این نوع ویزای استرالیا می توانید به صورت آنلاین از ایران اقدام نمایید. در صورتی که از ایران برای این نوع ویزای توریستی استرالیا اقدام کنید باید ۱۴۰ دلار استرالیا بپردازید؛ در حالی که اگر از استرالیا برای برای این نوع ویزای استرالیا اقدام نمایید هزینه شما ۳۴۰ دلار استرالیا خواهد شد. دارندگان این ویزای توریستی استرالیا اجازه کار نخواهند داشت. همچنین تحصیل با این ویزای استرالیا تا سقف ۳ ماه مجاز می باشد. به طور معمول متقاضیان به پلیس چک و معاینات پزشکی نیاز پیدا خواهند کرد. پلیس چک و معاینات پزشکی انجام شده یک سال اعتبار خواهند داشت. اعتبار این ویزا بین ۳، ۶ و ۱۲ ماه متغیر است.

ویزای توریستی-فامیلی استرالیا

برای دریافت این نوع ویزای استرالیا باید دعوت نامه ای از جانب یکی از دوستان یا آشنایان خود که در استرالیا ساکن هستند، دریافت کنید. یکی از مناسب ترین راه ها برای سفر به استرالیا دریافت ویزای توریستی فامیلی استرالیا می باشد. در این روش شخص دعوت کننده مبلغی بین ۵۰۰۰ تا ۱۵۰۰۰ دلار استرالیا نزد دولت استرالیا امانت می گذارد. این مبلغ پس از خروج شما از کشور استرالیا آزاد شده و فرد دعوت کننده امکان برداشت آن را خواهد داشت. برای این نوع ویزای استرالیا می توانید به صورت آنلاین از ایران اقدام نمایید. در صورتی که از ایران برای این نوع ویزای توریستی استرالیا اقدام کنید باید ۱۴۰ دلار استرالیا بپردازید. دارندگان این ویزای توریستی استرالیا اجازه کار نخواهند داشت. همچنین تحصیل با این ویزای استرالیا تا سقف ۳ ماه مجاز می باشد. به طور معمول متقاضیان به پلیس چک و معاینات پزشکی نیاز پیدا خواهند کرد. پلیس چک و معاینات پزشکی انجام شده یک سال اعتبار خواهند داشت. اعتبار این ویزا بین ۳، ۶ و ۱۲ ماه متغیر است.

 

ویزای توریستی-بیزینسی استرالیا

در صورتی که برای حضور در کنفرانس، برگزاری مصاحبه شغلی، انعقاد قرارداد کاری و مواردی همانند این را دارید، نیاز به درخواست برای ویزای توریستی بیزینسی استرالیا خواهید داشت. برای این نوع ویزای استرالیا می توانید به صورت آنلاین از ایران اقدام نمایید. در صورتی که از ایران برای این نوع ویزای توریستی استرالیا اقدام کنید باید ۱۴۰ دلار استرالیا بپردازید. اعتبار این ویزا بین ۳، ۶ و ۱۲ ماه متغیر است. به طور معمول متقاضیان به پلیس چک و معاینات پزشکی نیاز پیدا خواهند کرد. پلیس چک و معاینات پزشکی انجام شده یک سال اعتبار خواهند داشت. دارندگان این ویزای توریستی استرالیا اجازه کار نخواهند داشت. همچنین تحصیل با این ویزای استرالیا تا سقف ۳ ماه مجاز می باشد. متقاضیانی که قصد شرکت در کنفرانس دارند، می توانند از طریق زیر شاخه های ۴۵۶ و ۴۵۹ نیز برای اخذ ویزای استرالیا اقدام نمایند.

 

مدارک مورد نیاز

آژانس مسافرتی طلوع سفریاد

۰۳۱۳۲۳۵۲۶۷۳

ثبت نام ویزای توریستی استرالیا۵۰۰ دلار
ثبت نام ویزای دانشجویی استرالیا۸۵۰ دلار

تفاوت ویزا با پاسپورت

ارسال شده توسط: اصفهان تور/ 243 0

ویزا و پاسپورت دو رکن اصلی هر سفر خارجی به هر کجای دنیا می باشند. لازم است تا هر فردی که قصد سفر به خارج از کشور را دارد با ویژگی ها و تفاوت های آن ها به خوبی آشنا شود. با ما در اصفهان تور همراه باشید.

تفاوت ویزا با پاسپورت معمولا بسیاری از افراد مفاهیم گذرنامه و پاسپورت و ویزا را اشتباه می گیرند و نمی دانند که تفاوت این سه مفهوم چیست. باید بدانید که پاسپورت و گذرنامه یه یک معنی هستند و ویزا با این دو تفاوت دارد. آسمونی در این مقاله تفاوت ویزا و پاسپورت را برای شما عزیزان تشریح می کند.

ویزا اجازه ورود به یک کشور است که توسط آن کشور مقصد صادر می شود اما پاسپورت همانند شناسنامه سندی معتبر است که تابعیت و هویت دارندگان خود را تأیید می کند و توسط کشوری که در آن به دنیا آمده اید و زندگی می کنید صادر می شود. یکی دیگر از تفاوت های ویزا و پاسپورت این است که گردشگران هنگام برگشت به کشور خود پاسپورت را لازم دارند اما به ویزا نیازی نیست و تفاوت دیگر اینکه پاسپورت به مدت پنج سال اعتبار دارد ولی اعتبار ویزا به طور موقت توسط کشور مقصد تعیین می شود. آخرین تفاوت این است که برای سفر به تمامی کشورهای خارجی داشتن پاسپورت الزامی است ولی ویزا بستگی به کشور مقصد دارد. ویزا یک مهر یا برچسب است که در پاسپورت زده می شود و همین باعث شده بعضی گردشگران به اشتباه فکر کنند ویزا همان پاسپورت است.

 

گُذَرنامه یا پاسپورت

گُذَرنامه یا پاسپورت یکی از مدارک شناسایی رسمی است که از سوی دولت‌ها برای شهروندانشان صادر می‌شود. با این مدرک دولت مربوطه از دیگر دولت‌ها اجازه می‌خواهد تا به شهروندان مربوطه اجازه گذر از و یا ورود به خاک آن کشورها را بدهند. به اجازه‌ای که به این منظور از دیگر دولت‌ها گرفته می‌شود روادید یا ویزا گفته می‌شود.

در قدیم به گذرنامه «تذکره مرور» گفته می‌شد.

گذرنامه از یک سو مجوز خروج از کشور است که تابع سیاست داخلی آن کشور است. زیرا مردم بعضی کشورها مانند کره شمالی و در گذشته شهروندان کوبا و کشورهای بلوک شرق حق سفر به بیرون از کشور را نداشتند. از سوی دیگر، گذرنامه، تضمین کننده امنیت و حقوق مسافر در قلمرو دیگر کشورها به معنی پذیرش آن از سوی کشور مبدا است. این موضوع، تابع قدرت سیاسی و بین المللی کشور صادر کننده گذرنامه است.

تفاوت ویزا با پاسپورت تعریف قانونی گذرنامه

بر طبق ماده ۱ قانون گذرنامه، گذرنامه سندی است که از طرف مقامات دارای صلاحیت مذکور در این قانون برای مسافرت اتباع ایران به خارج و یا اقامت در خارج از کشور و یا مسافرت از خارج به ایران داده می‌شود.

یکی از اولین اشاره‌ها به کاغذهایی که به عنوان گذرنامه مورد استفاده قرار می‌گرفته است به ۴۵۰ سال پیش از میلاد مسیح و در کتاب مقدس یهودیان است. بنا بر عهد عتیق (تورات) نحمیا از یهودیان شناخته شده که در کاخ شوش مباشر اردشیر یکم هخامنشی بود، برای سفر به یهودیه از اردشیر یکم نامه‌ایی دریافت می‌کند تا تضمینی برای به سلامت عبور کردن از اراضی تحت سلطه دیگر فرمانروایان باشد.

اما گذرنامه به معنای امروزی آن، در اواخر قرن نوزدهم میلادی رایج شد. کشورهایی مانند امپراتوری بریتانیا برای تسهیل سفر اتباع خود در سراسر قلمرو خود، گذرنامه‌ای ایجاد کرد که تنها یک برگ داشت.

 

ویزا

ویزا مدرکی است که ضمیمه گذرنامه شما می‌شود و نشان می‌دهد که یکی از نمایندگان دولت آن کشور در سفارتخانه یا کنسولگری‌، درخواست شما مبنی بر ورود به کشور متبوع خود را بررسی و تشخیص داده است که شما دارای شرایطی هستید که برای هدفی خاص به آن کشور وارد می‌شوید.

در عین حال باید توجه داشت، گرفتن ویزا تضمین ورود به کشور مورد نظر نیست و افسران مهاجرت در مرزها می‌توانند از ورود مسافران به دلایل مختلف جلوگیری ‌کنند.

به طور معمول ویزا در مبادی ورودی هر کشوری، نشان‌ می‌دهد هدف سفر شما چیست، چه مدت در آن کشور اقامت خواهید کرد و آخرین مهلتی که برای ورود به کشور مورد نظر دارید، چه تاریخی است.

تفاوت ویزا با پاسپورت انواع ویزا

ویزا انواع مختلفی دارد که براساس هدف اعلام شده از سوی شما و ارائه مدارک برای اثبات آن صادر می‌شود. ویزاهای رایج عبارتند از: ویزای توریستی،‌ دانشجویی،‌ تجاری، ‌پژوهشی و…‌ پس اکیدا توصیه می‌کنیم از ابتدا باید روادید دریافت شده توسط مسافر مناسب فعالیت مورد نظر (تجاری، توریستی، دانشجویی یا هر نوع دیگر) باشد. در غیر این صورت ممکن است مسافر در طول سفر دچار مشکلات احتمالی شود.

ویزا و انواع آن

ویزا می‌تواند به صورت singleصادر شود که در این صورت به شما تنها اجازه یک بار ورود به آن کشور را می‌دهد. همچنین‌ ویزای شما ممکن است multiple باشد که به این ترتیب، شما امکان ورود و خروج متعدد به کشور صادرکننده ویزا را در طی مدت اعتبار ویزا خواهید داشت.

پس اگر نیاز به مسافرت بعدی به کشور مورد نظر خود را دارید، به خاطر این‌که مجبور نباشید برای سفر بعدی ویزا بگیرید، سعی کنید ویزایی با مدت اعتبار طولانی‌تر و به صورت multiple بگیرید.

نکته مهمی که ‌‌باید به آن اشاره کرد، قانون عدم امکان تمدید ویزا برای ویزاهای توریستی و ویزاهای کمتر از ۶ ماه اعتبار است، البته در مواردی خاص مانند مشکلات پزشکی این کار انجام می‌شود.

از ویزا به خوبی نگهداری کنید

به خاطر داشته باشید که در یک کشور خارجی، گذرنامه به منزله کارت شناسایی و برگه هویت شماست و همچنین داشتن ویزا به منزله ورود قانونی شما به خاک آن کشور است که به همین دلیل باید در حفظ و نگهداری آن کوشا باشید‌.

از تمامی صفحات گذرنامه و ویزا ۲ سری فتوکپی تهیه کرده و یکسری را در محل اقامت گذاشته و سری دیگر را همراه خود داشته باشید تا در صورت سرقت یا مفقود شدن گذرنامه از آنها استفاده کنید.

 

تهیه و تنظیم : واحد تولید محتوای اصفهان تور