ویزای تاجیکستان

برای سفر به تاجیکستان و گرفتن ویزای این کشور، بسته به نوع ویزا، راه‌های گوناگونی وجود دارد. ویزای گردشگری (T)، ویزای سرمایه‌گذاری (C)، ویزای کاری (M)، ویزای بازرگانی (K و ویزای تحصیلی (O-1 و O-2) از انواع ویزاهای تاجیکستان است که از طریق سفارت تاجیکستان به مردم سایر کشورها داده می‌شود. شما می توانید از طریق آژانس مسافرتی طلوع سفریاد واقع در اصفهان نسبت به اخذ انواع ویزا اقدام کرده و همچنین به صورت رایگان از مرکز مشاوره سفر اصفهان تور مشاوره دریافت نمایید.

تنها ویزایی که به راحتی و بدون نیاز به مراجعه به سفارت در دسترس ایرانی‌ها و سایرملیت‌ها قرار دارد، ویزای توریستی تاجیکستان است. برای گرفتن ویزای تاجیکستان و سفر به این کشور، می‌توانید به صورت الکترونیکی درخواست خود را اعلام کنید. با ویزای تاجیکستان می‌توانید ۴۵ روز در این کشور، به بازدید و گردش مشغول باشید، اما نمی‌توانید این مدت را تمدید کنید.

همچنین سیستم OVIR که سیستم ثبت‌نام و احراز هویت اتباع خارجی در تاجیکستان است، تنها برای مسافرانی که حداکثر ۳۰ روز در این کشور اقامت کنند، نیاز به تکمیل و ارائه مدارک شناسایی وجود ندارد. اما برای اقامت بیش از ۳۰ روز در این کشور، علاوه بر داشتن ویزای تاجیکستان، باید سیستم OVIR تکمیل شود و مدارک شناسایی مورد نیاز به اداره مهاجرت تاجیکستان ارائه شود.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای تاجیکستان در طی مدت ۷ روز کاری

شماره تماس جهت هماهنگی و اخذ ویزا ۰۳۱۳۲۳۵۲۶۷۳

ویزای عادیمدت زمان اخذ مدارک مورد نیاز
 ۳۱۰ هزار تومان۷ روز پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار + عکس پشت سفید