ویزای استرالیا

ارسال شده توسط: اصفهان تور/ 328 0

با اخذ ویزای توریستی استرالیا سفر خود را آغاز کنید و در این کشور شگفت انگیز گردش نمایید. در این قسمت از وبسایت مرکز مشاوره سفر آژانس مسافرتی طلوع سفریاد استرالیا به علت آب و هوای معتدلی که داراست، کشوری چهار فصل محسوب می شود و در تمام طول سال پذیرای حضور گردشگران می باشد. اگر در طول تعطیلات سال نوی میلادی به استرالیا سفر کنید، فرصت تماشای جشن ها و فستیوال های داخلی بی نظیری که برگذار می شود را خواهید داشت.اگر هدفتان از سفر به استرالیا گردش، بازدید از دوستان و آشنایان، برگذاری قرارهای کاری یا حضور در کنفرانس باشد، به ویزای توریستی استرالیا نیاز پیدا خواهید کرد. برای اخذ ویزای توریستی استرالیا باید از طریق زیر گروه ۶۰۰ اقدام نمایید. مدت اعتبار ویزای توریستی استرالیا، که به صورت الکترونیکی صادر می شود، بین ۳ تا ۶ ماه و با توجه به درخواست متقاضی، متغیر است. پس از دریافت تایید ویزا از سوی سفارت، متقاضی می تواند به استرالیا سفر کند.

ویزای توریستی استرالیا

اگر قصد گردش در استرالیا و بازدید از مناظر زیبای آن یا دیدار با والدین یا فرزندان خود را دارید، بهتر است برای این نوع از ویزای استرالیا درخواست دهید. برای این نوع ویزای استرالیا می توانید به صورت آنلاین از ایران اقدام نمایید. در صورتی که از ایران برای این نوع ویزای توریستی استرالیا اقدام کنید باید ۱۴۰ دلار استرالیا بپردازید؛ در حالی که اگر از استرالیا برای برای این نوع ویزای استرالیا اقدام نمایید هزینه شما ۳۴۰ دلار استرالیا خواهد شد. دارندگان این ویزای توریستی استرالیا اجازه کار نخواهند داشت. همچنین تحصیل با این ویزای استرالیا تا سقف ۳ ماه مجاز می باشد. به طور معمول متقاضیان به پلیس چک و معاینات پزشکی نیاز پیدا خواهند کرد. پلیس چک و معاینات پزشکی انجام شده یک سال اعتبار خواهند داشت. اعتبار این ویزا بین ۳، ۶ و ۱۲ ماه متغیر است.

ویزای توریستی-فامیلی استرالیا

برای دریافت این نوع ویزای استرالیا باید دعوت نامه ای از جانب یکی از دوستان یا آشنایان خود که در استرالیا ساکن هستند، دریافت کنید. یکی از مناسب ترین راه ها برای سفر به استرالیا دریافت ویزای توریستی فامیلی استرالیا می باشد. در این روش شخص دعوت کننده مبلغی بین ۵۰۰۰ تا ۱۵۰۰۰ دلار استرالیا نزد دولت استرالیا امانت می گذارد. این مبلغ پس از خروج شما از کشور استرالیا آزاد شده و فرد دعوت کننده امکان برداشت آن را خواهد داشت. برای این نوع ویزای استرالیا می توانید به صورت آنلاین از ایران اقدام نمایید. در صورتی که از ایران برای این نوع ویزای توریستی استرالیا اقدام کنید باید ۱۴۰ دلار استرالیا بپردازید. دارندگان این ویزای توریستی استرالیا اجازه کار نخواهند داشت. همچنین تحصیل با این ویزای استرالیا تا سقف ۳ ماه مجاز می باشد. به طور معمول متقاضیان به پلیس چک و معاینات پزشکی نیاز پیدا خواهند کرد. پلیس چک و معاینات پزشکی انجام شده یک سال اعتبار خواهند داشت. اعتبار این ویزا بین ۳، ۶ و ۱۲ ماه متغیر است.

 

ویزای توریستی-بیزینسی استرالیا

در صورتی که برای حضور در کنفرانس، برگزاری مصاحبه شغلی، انعقاد قرارداد کاری و مواردی همانند این را دارید، نیاز به درخواست برای ویزای توریستی بیزینسی استرالیا خواهید داشت. برای این نوع ویزای استرالیا می توانید به صورت آنلاین از ایران اقدام نمایید. در صورتی که از ایران برای این نوع ویزای توریستی استرالیا اقدام کنید باید ۱۴۰ دلار استرالیا بپردازید. اعتبار این ویزا بین ۳، ۶ و ۱۲ ماه متغیر است. به طور معمول متقاضیان به پلیس چک و معاینات پزشکی نیاز پیدا خواهند کرد. پلیس چک و معاینات پزشکی انجام شده یک سال اعتبار خواهند داشت. دارندگان این ویزای توریستی استرالیا اجازه کار نخواهند داشت. همچنین تحصیل با این ویزای استرالیا تا سقف ۳ ماه مجاز می باشد. متقاضیانی که قصد شرکت در کنفرانس دارند، می توانند از طریق زیر شاخه های ۴۵۶ و ۴۵۹ نیز برای اخذ ویزای استرالیا اقدام نمایند.

 

مدارک مورد نیاز

آژانس مسافرتی طلوع سفریاد

۰۳۱۳۲۳۵۲۶۷۳

ثبت نام ویزای توریستی استرالیا۵۰۰ دلار
ثبت نام ویزای دانشجویی استرالیا۸۵۰ دلار

مدارک دریافت روادید مراکش

ارسال شده توسط: اصفهان تور/ 92 0

قطعا اگر قصد سفر به مراکش و جزیره زیبای آن یعنی ماداگاسکار را دارید باید درباره نحوه دریافت روادید این کشور و مدارک مربوطه بیشتر بدانید. در این مطلب در اصفهان تور هر نکته ای که در گرفتن روادید مراکش لازم است بدانید را جمع آوری کرده ایم.

برای سفر به عروس آفریقا، می بایست از سفارت مراکش در تهران، روادید دریافت کنید. فعلا بر خلاف گرجستان و روسیه و برخی از کشورهای دنیا، مراکش در فهرست کشورهای لغو روادید با تهران نیست. همه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند اما نیازی به تائیدیه دادگستری و امور خارجه نیست.

۱. اصل پاسپورت با امضاء، به همراه گذرنامه ­های قبلی. توجه داشته باشید که مدت اعتبار حداقل ۶ ماه از تاریخ ورود.

۲. ارائه پاسپورت جداگانه برای هر نفر الزامی است.

۳ شش قطعه عکس ۳ در ۴ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای ۶ ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

۴. اصل شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.

۶. اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی (ارائه گردش حساب و گواهی تمکن الزامی است و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر دو هفته قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.)

الف) حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی

ب) سپرده‌های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود

* ارائه گردش حساب سود سپرده بلند مدت به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک

* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر ۵۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ريال باشد.

۷.اصل و ترجمه مدارک شغلی:

الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

ب) وکلا: پروانه وکالت.

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی، تاییدیه مرخصی و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان.

د) بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات.

ی) معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

ز) دانش آموزان، دانشجویان، (اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل)

* برای دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت‌نامه کتبی از مدیر مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

۸. برای فرزندان زیر ۱۸ سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند، رضایت‌نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.

۹. اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌های خانه‌دار.

* اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌ماند.

* چک رمزدار یا ضمانت­نامه بانکی حداقل به مبلغ ۵۰۰‌,۰۰۰,۰۰۰ ريال در وجه آژانس محل ثبت نام برای ضمانت حسن اجرای تعهدات.

* کپی مدارک باید روی برگ A4 و در یک نسخه ارائه شود.

با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت، ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست شود که تهیه و ارائه آنها برای گرفتن ویزا الزامی است.

اطلاعات ضروری دریافت روادید مراکش

آدرس سفارت مراکش در تهران: نیاوران، خیابان جهانشاهی، بن بست چکاوک، پلاک ۴ | تلفن : ۲۲۲۸۴۸۴۵ است.

توجه داشته باشید که ایران، هیچ مرکز فرهنگی یا سیاسی در شهر کازابلانکا در اختیار ندارد.

۱- حضور درخواست کننده روادید در زمان تشکیل پرونده در سفارت مراکش در تهران الزامی است و فردی به عنوان وکیل درخواست کننده نمی تواند حاضر شود. البته برای متقاضیان زیر ۱۶ سال، اذن هر دو ولی برای صادر کننده درخواست روادید فرزند، الزامی است.

۲- توجه داشته باشید که فرم درخواست روادید (application form) را حتما یک ماه قبل از ورود به سفارت مراکش تکمیل و امضا کنید و از تمامی مدارک قبل از ورود به سفارت کپی تهیه کنید. توجه داشته باشید که اگر خانوادگی سفر می‌کنید، برای دریافت روادید مراکش برای هر کدام از اعضای خانواده، باید فرم جداگانه‌ای پر شود.

۳- هر گونه عمل متقلبانه و غیر قانونی، جعل مدرک و ارائه مدارک مخدوش توسط متقاضی ویزای مراکش، موجب رد درخواست، عدم امکان ورود به سفارت مراکش و در نظر گرفتن محرومیت‌های طولانی مدت برای اخذ ویزای پادشاهی مراکش می‌شود.

۴- همه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند اما نیازی به تائیدیه دادگستری و امور خارجه نیست. مگر آنکه سفارت این کشور در تهران، برای مدارک خاص، چنین الزامی را به شما تاکید کند.

۵- در هنگام حضور در سفارت این کشور، گذرنامه ای که حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد و ۲ صفحه خالی در آن موجود باشد، نیاز است. همراه بردن گذرنامه های قبلی یا کپی روادید گذشته نیز الزامی است.

 

تهیه و تنظیم : واحد تولید محتوای اصفهان تور