ویزای استرالیا

ارسال شده توسط: اصفهان تور/ 328 0

با اخذ ویزای توریستی استرالیا سفر خود را آغاز کنید و در این کشور شگفت انگیز گردش نمایید. در این قسمت از وبسایت مرکز مشاوره سفر آژانس مسافرتی طلوع سفریاد استرالیا به علت آب و هوای معتدلی که داراست، کشوری چهار فصل محسوب می شود و در تمام طول سال پذیرای حضور گردشگران می باشد. اگر در طول تعطیلات سال نوی میلادی به استرالیا سفر کنید، فرصت تماشای جشن ها و فستیوال های داخلی بی نظیری که برگذار می شود را خواهید داشت.اگر هدفتان از سفر به استرالیا گردش، بازدید از دوستان و آشنایان، برگذاری قرارهای کاری یا حضور در کنفرانس باشد، به ویزای توریستی استرالیا نیاز پیدا خواهید کرد. برای اخذ ویزای توریستی استرالیا باید از طریق زیر گروه ۶۰۰ اقدام نمایید. مدت اعتبار ویزای توریستی استرالیا، که به صورت الکترونیکی صادر می شود، بین ۳ تا ۶ ماه و با توجه به درخواست متقاضی، متغیر است. پس از دریافت تایید ویزا از سوی سفارت، متقاضی می تواند به استرالیا سفر کند.

ویزای توریستی استرالیا

اگر قصد گردش در استرالیا و بازدید از مناظر زیبای آن یا دیدار با والدین یا فرزندان خود را دارید، بهتر است برای این نوع از ویزای استرالیا درخواست دهید. برای این نوع ویزای استرالیا می توانید به صورت آنلاین از ایران اقدام نمایید. در صورتی که از ایران برای این نوع ویزای توریستی استرالیا اقدام کنید باید ۱۴۰ دلار استرالیا بپردازید؛ در حالی که اگر از استرالیا برای برای این نوع ویزای استرالیا اقدام نمایید هزینه شما ۳۴۰ دلار استرالیا خواهد شد. دارندگان این ویزای توریستی استرالیا اجازه کار نخواهند داشت. همچنین تحصیل با این ویزای استرالیا تا سقف ۳ ماه مجاز می باشد. به طور معمول متقاضیان به پلیس چک و معاینات پزشکی نیاز پیدا خواهند کرد. پلیس چک و معاینات پزشکی انجام شده یک سال اعتبار خواهند داشت. اعتبار این ویزا بین ۳، ۶ و ۱۲ ماه متغیر است.

ویزای توریستی-فامیلی استرالیا

برای دریافت این نوع ویزای استرالیا باید دعوت نامه ای از جانب یکی از دوستان یا آشنایان خود که در استرالیا ساکن هستند، دریافت کنید. یکی از مناسب ترین راه ها برای سفر به استرالیا دریافت ویزای توریستی فامیلی استرالیا می باشد. در این روش شخص دعوت کننده مبلغی بین ۵۰۰۰ تا ۱۵۰۰۰ دلار استرالیا نزد دولت استرالیا امانت می گذارد. این مبلغ پس از خروج شما از کشور استرالیا آزاد شده و فرد دعوت کننده امکان برداشت آن را خواهد داشت. برای این نوع ویزای استرالیا می توانید به صورت آنلاین از ایران اقدام نمایید. در صورتی که از ایران برای این نوع ویزای توریستی استرالیا اقدام کنید باید ۱۴۰ دلار استرالیا بپردازید. دارندگان این ویزای توریستی استرالیا اجازه کار نخواهند داشت. همچنین تحصیل با این ویزای استرالیا تا سقف ۳ ماه مجاز می باشد. به طور معمول متقاضیان به پلیس چک و معاینات پزشکی نیاز پیدا خواهند کرد. پلیس چک و معاینات پزشکی انجام شده یک سال اعتبار خواهند داشت. اعتبار این ویزا بین ۳، ۶ و ۱۲ ماه متغیر است.

 

ویزای توریستی-بیزینسی استرالیا

در صورتی که برای حضور در کنفرانس، برگزاری مصاحبه شغلی، انعقاد قرارداد کاری و مواردی همانند این را دارید، نیاز به درخواست برای ویزای توریستی بیزینسی استرالیا خواهید داشت. برای این نوع ویزای استرالیا می توانید به صورت آنلاین از ایران اقدام نمایید. در صورتی که از ایران برای این نوع ویزای توریستی استرالیا اقدام کنید باید ۱۴۰ دلار استرالیا بپردازید. اعتبار این ویزا بین ۳، ۶ و ۱۲ ماه متغیر است. به طور معمول متقاضیان به پلیس چک و معاینات پزشکی نیاز پیدا خواهند کرد. پلیس چک و معاینات پزشکی انجام شده یک سال اعتبار خواهند داشت. دارندگان این ویزای توریستی استرالیا اجازه کار نخواهند داشت. همچنین تحصیل با این ویزای استرالیا تا سقف ۳ ماه مجاز می باشد. متقاضیانی که قصد شرکت در کنفرانس دارند، می توانند از طریق زیر شاخه های ۴۵۶ و ۴۵۹ نیز برای اخذ ویزای استرالیا اقدام نمایند.

 

مدارک مورد نیاز

آژانس مسافرتی طلوع سفریاد

۰۳۱۳۲۳۵۲۶۷۳

ثبت نام ویزای توریستی استرالیا۵۰۰ دلار
ثبت نام ویزای دانشجویی استرالیا۸۵۰ دلار

اقامت دائم استرالیا با ویزای ۱۹۰

ارسال شده توسط: اصفهان تور/ 181 0

شاید شما هم تا به امروز کم و بیش درباره ویزای ۱۹۰ که نوع خاصی از ویزاست شنیده باشید. در این مطلب در اصفهان تور به طور کامل این ویزا را زیر ذره بین قرار داده و تمامی ابعاد آن را به شما نمایش خواهیم داد. با ما همراه باشید.

اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای ۱۹۰ به افرادی تعلق می گیرد که مایلند از طریق نیروی کار و به همراه خانواده به استرالیا مهاجرت کرده و با اخذ اقامت دائم استرالیا از بدو ورود، در این کشور زندگی، کار و تحصیل کنند. با دریافت این ویزا، شخص از مزایای مدیکر استرالیا (طرح درمان ملی) بهره مند می شوند. همچنین می توانند با کسب شرایط لازم، درخواست شهروندی استرالیا بدهند. برای ویزای ۱۹۰ استرالیا احتیاجی به کارفرما ندارید و از داخل یا خارج استرالیا می توانید اقدام کنید.

متقاضیان این ویزا، با استفاده از اسپانسر ایالتی، مایلند به استرالیا مهاجرت کنند. درخواست این ویزا بر مبنای امتیاز فرد متقاضی، بررسی می شود. متقاضیانی که بر مبنای سیستم امتیاز بندی مهاجرت به استرالیا، بتوانند حداقل ۶۰ امتیاز کسب نمایند، واجد اخذ این ویزا خواهند بود. در این ویزا یکی از ایالت های استرالیا به عنوان ایالت اسپانسر، ۵ امتیاز به متقاضی اعطا می کند و متقاضی باید حداقل  ۵۵ امتیاز شخصی به دست آورد تا به مجموع ۶۰ امتیاز برسد. دارندگان ویزای ۱۹۰ استرالیا، ملزم هستند طبق قانون هر ایالت، برای مدت مشخصی (معمولا حداقل ۲ سال) در ایالت اسپانسر کننده، کار و زندگی نمایند.  متقاضی باید بتواند حایز شرایط کلی ذیل برای اخذ این ویزا باشد:

 

شرایط لازم برای ویزای ۱۹۰ استرالیا:

برای  اقدام جهت اخذ ویزای ساب کلاس ۱۹۰ استرالیا، متقاضی باید شرایط زیر را دارا باشد:

  1. سن او زیر ۵۰ سال باشد.
  2. در زمینه زبان در سه سال گذشته، یکی از شروط زیر را داشته باشد:

o             در چهار مهارت آیلتس، حداقل نمره ی ۶  یا معادل آن را کسب کرده باشد.

o             در مهارت های تافل، برای گوش کردن ۱۲ امتیاز، برای خواندن ۱۳ امتیاز، برای نوشتن ۲۱ امتیاز و برای صحبت کردن ۱۸ امتیاز کسب کرده باشد.

o             از اول ژانویه ۲۰۱۵ در امتحان CAE شرکت کرده و در مجموع امتیاز ۱۶۹ به دست آورده باشد.

  1. در یکی از شغل های ایالتی مورد نیاز دولت استرالیا، در خواست خود را ارایه دهد و یک اسپانیر ایالتی داشته باشد.
  2. ارزیابی مدارک: با ارایه مدارک تحصیلی شغلی به یکی از مراکز ارزیابی شغلی تعیین شده، تاییدیه لازم را تهیه نماید.
  3. طبق جدول امتیاز مهاجرت به استرالیا، حداقل ۶۰ امتیاز داشته باشد.

شرایط فوق، شرایطی است کلی برای متقاضی. اگرچه، وی باید شرایط اختصاصی ایالت اسپانسر کننده را نیز دارا باشد. برای اطلاع از شرایط دولت هر یک از ایالت ها، به صفحات زیر رجوع کنید.  هر ایالت شرایط خاص خود را دارد،لیست رشته، سابقه کار و زبان بسته به هرایالت متفاوت است.

 

مراحل دریافت ویزای ۱۹۰ استرالیا

فرد متقاضی واجد شرایط بالا، در مرحله اول سوابق تحصیلی و شغلی خود را به وسیله نهاد مشخص شده برای هر شغل، ارزیابی می کند.(ارزیابی مدارک) این ارزیابی بنا به مورد، بین ۱ تا ۴ ماه زمان می برد و هزینه آن در شرکت های مختلف متفاوت است.

در مرحله دوم، شخص اقدام به تکمیل EOI می نماید و نام ایالت منتخب خود را به عنوان اسپانسرکننده، اعلام می نماید. با تکمیل این فرم، پس از بررسی، دعوتنامه ای از طرف دولت استرالیا برای فرد ارسال می شود. در مرحله EOI شما می توانید با زدن علامت هر ایالت اعلام کنید که برای آن ایالت مشتاق هستید که شما را اسپانسر کند.

همانطور که در بالا گفتیم ویزای ۱۹۰ استرالیا اقامت دائم از طریق ایالت می باشد، بنابراین متقاضی می بایست در یکی از ایالت های استرالیا که رشته متقاضی در آن است بدنبال درخواست دعوت نامه یا اسپانسر ایالتی باشد تا بتواند ۵ امتیاز کمکی را از دریافت کند. البته در بعضی ایالت ها احتیاج به پیدا کردن اسپانسرشیپ نیست و خود ایالت از سیستم EOI برای افرادی که ایالت را انتخاب کرده اند دعوت نامه ارسال می کند، به شرطی که شما علامت ایالت موردنظر را در هنگام ثبت EOI زده باشید.

در این مرحله از مهاجرت به استرالیا شما دعوت نامه ای طی یک ایمیل دریافت می کنید.

اگر قبل از ثبت EOI ، از ایالت اسپانسرشیپ گرفته اید و سپس اقدام برای ثبت EOI کرده اید در این مرحله  دعوت نامه از طریق همان ایالت بلافاصله برایتان ارسال می شود چراکه  ازقبل اسپانسرشیپ را گرفته اید. اما گاهی  ابتدا EOI را ثبت می کنید و سپس ایالت شما را اسپانسر می کند که در این مرحله هم دعوت نامه بین ۱ روز تا ۶ ماه به شما ایمیل می شود.

در هردو حالت شما دعوت نامه ای دریافت کرده اید که می بایست ظرف ۶۰ روز برای دریافت ویزا ۱۹۰ اقدام کنید.

بعد از دریافت دعوت نامه شما ۶۰ روز زمان دارید تا مدارک خود را تکمیل نمائید. تست های پزشکی و پلیس چک نفر اصلی و همراهان در این مرحله انجام می گیرد. بعد از اینکه مدارک خود را تکمیل و ارسال کردید ویزای اقامت دائم ۱۹۰ شما ظرف مدت ۱ تا ۳ ماه صادر می گردد.

مدارک لازم ویزای ۱۹۰ استرالیا

برای دریافت لیست کامل مدارک با کارشناسان ویزا موندیال تماس بگیرید

مدارک شناسایی (شناسنامه و پاسپورت)

مدرک زبان انگلیسی

مدرک پرداخت هزینه

عقدنامه در صورت تاهل

کارت پایان خدمت برای آقایان

عکس

سابقه کاری حداقل ۱ سال به صورت تمام وقت در ۲ سال گذشته

کلیه شواهد کاری مانند قراردادها، پرداخت ها، مالیات و….

گواهی اشتغال به کار با ذکر زمان، مقام، وظایف و حقوق با جزییات در سربرگ رسمی شرکت با امضای مدیر مربوط مهمور به مهر شرکت

فیش حقوقی بویژه در مشاغل دولتی

تمامی مدارک تحصیلی، دییلم ها، دوره ها و به ظور کل هر مدرک و نشانی که به اثبات صلاحیت کاری فرد کمک می کند.

گواهی های سلامت متقاضی و همراهان و گواهی سوپیشینه پلیس

 

همراهان ویزا در ساب کلاس ۱۹۰

همسر و فرزندان متقاضی

اقوام متقاضی مثل والدین، پدر و مادربزرگ، برادران و خواهران والدین و فرزندانشان که در یکسال گذشته از لحاظ مالی به شخص متقاضی وابسته باشند.

 

هزینه ی ویزای ۱۹۰

هزینه ی ویزای ۱۹۰ در مهاجرت به استرالیا (که به دولت استرالیا پرداخت می شود) برای متقاضی، ۳۶۰۰ دلار، افراد بالای ۱۸ سال خانواده ۱۸۰۰ دلار و برای افراد زیر ۱۸ سال ۹۰۰ دلار می باشد.

دارندگان ویزای ۱۹۰

بعد از دریافت ویزای ۱۹۰ که اقامت دائم استرالیا است، شما باید قبل از موعد موقرری که افسر پرونده برایتان مشخص می کند به استرالیا سفرکنید تا ویزای شما باطل نشود. بعد از اولین سفر شما محدودیتی برای رفت و آمد ندارید و میتوانید تا ۵ سال به استرالیا رفت و آمد کنید. شما باید ۲ سال اول زندگی خود را در همان ایالتی باشید که تعهد داده اید. بعد از مدت مقرر می توانید هر ایالتی که تمایل دارید زندگی کنید.

افرادی که از طریق ویزای ۱۹۰ به استرالیا مهاجرت می کنند Permanent Resident  نامیده می شوند و می توانند:

در استرالیا کار کنند.

اگر فرزندی در استرالیا به دنیا بیاورند آن فرزند شرایط گرفتن پاسپورت استرالیا را دارد.

در سیستم پزشکی رایگان استرالیا ثبت نام کنند.

با گذراندن دوره لازم (۳ سال از ۴ سال) شهروندی استرالیا را بدست آورند.

فرزندان خود را به مدرسه های رایگان بفرستند.

از وام خرید خانه در استرالیا استفاده کنند.

به مدت ۵ سال به داخل و خارج استرالیا سفرکنند و از ویزای اقامت ۱۹۰ خود استفاده کنند.

خانواده خود را با دریافت اقامت به استرالیا بیاورند (همسر و فرزندان).

برای تحصیلات خود و خانواده خود وام های بلند مدت دریافت کنند

 

تهیه و تنظیم : واحد تولید محتوای اصفهان تور