ویزای چین

برای گرفتن ویزای چین لازم نیست خودتان به سفارت بروید. سفارت چین برای ویزا با متقاضی مصاحبه نمی‌کند، به همین دلیل می‌توانید مدارکتان را به وکیل یا کارگزار بدهید که از طرف شما برای گرفتن ویزا اقدام کند. شما میتوانید درخواست انواع ویزای خود را به آژانس مسافرتی طلوع سفریاد واقع در شهر اصفهان ارائه دهید تا با مشاوره لازم و تهیه مدارک کافی نسبت به اخذ ویزا اقدام نماید. تلفن دفتر ۰۳۱۳۲۳۵۲۶۷۳ همچنین در رابطه با سفر به اقصی نقاط دنیا نیز به صورت رایگان مشاوره تخصصی سفر بگیرید. مرکز مشاوره سفر اصفهان تور

انواع ویزای چین

ویزای عادی چین به چهار نوع تقسیم می‌شود؛

الف) ویزای تجاری چین (M) با ۳ ماه اعتبار ورود به چین و ۱ ماه اعتبار اقامت برای تجارت با چین

ب) ویزای تجاری (F) برای بازدید، تحقیق، سخنرانی، تجارت ، مبادلات در زمینه های علمی، فن‌آوری و فرهنگ، مطالعه پیشرفته یا کارآموزی صادرمی شود واعتبار آن حداکثر برای ۶ ماه است.

ج) ویزای دانشجویی (X) این نوع ویزا جهت مطالعه، مطالعات پیشرفته و یا کارآموزی که برای مدت بیش از ۶ ماه نیز صادر می‌شود.

د) ویزای کار (Z) به منظور اجرای برنامه های تجاری و کاری یا مبادلات دانشگاهی، همچنین برای همسرمتقاضی/ همسر و فرزندان صغیر وی صادر می‌شود.

ه) ویزای خدمه (C) برای خدمه قطار بین المللی، هواپیمای مسافربری یا کشتی و… جهت ورود به چین صادر می‌شود.

و) ویزای روزنامه نگاری (J-1، J-2 ):

  •  J 1- ویزایی است که برای یک روزنامه نگار خارجی مقیم در چین وهمسر همراه او و فرزندان صغیروی صادر میشود.
  • J-2 ویزایی است که برای یک روزنامه نگار خارجی جهت بازدید ازچین برای پوشش خبری به طور موقت صادر میشود.

ز)‌ ویزای ترانزیت (G ) برای عبور از طریق چین به یک کشور ثالث صادر می‌شود در شرایطی که متقاضی به مدت بیش از ۲۴ ساعت در فرودگاه چین اقامت دارد یا مجبور به ترک فرودگاه است.

ح) اقامت دائم (ویزای D) جهت شهروند خارجی که مجاز به اقامت دائم در چین است، صادر می‌شود.

ط) ویزای توریستی ( L) برای یک اقامت کوتاه برای هدف گردشگری، ملاقات با خانواده و یا سایر امور شخصی صادر می‌شود.

اعتبار، تعداد دفعات ورود و مدت زمان اقامت ویزا

اعتبار ویزا به این معنی است که ویزا برای چه مدتی معتبر است؛ برای ورود به چین می‌توان از تاریخ صدور تا قبل از تاریخ انقضای درج شده در ویزا (۲۴ مانده به پایان اعتبار ویزا به وقت پکن) اقدام کرد. البته در صورتی‌ اتمام تاریخ اعتبار ویزا در هر حالتی (فرد به تعداد ذکر شده در ویزا به خاک چین تردد کرده باشد یا هیچ تعداد دفعات ورودی وجود نداشته باشد)، ویزا از درجه اعتبار ساقط است و در این حالت حامل آن باید برای ویزای جدید قبل اقدام کند.

در صورتی‌که شهروند خارجی که پس از پایان تاریخ انقضای ویزا خود اقدام به ترک خاک چین نکند، مشمول جریمه و مجازات های دیگر برای نقض قانون جمهوری خلق چین در کنترل ورود و خروج بیگانگان خواهد شد. در صورت تمایل به اقامت طولانی‌تر از مدت زمان اقامت مجاز در ویزا، متقاضی باید قبل ازپایان مدت اعتبار ویزا از مقامات امنیت عمومی محلی مجاز به تمدید ویزا تقاضای تمدید ویزا نماید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای چین در طی مدت ۷ روز کاری

شماره تماس جهت هماهنگی و اخذ ویزا ۰۳۱۳۲۳۵۲۶۷۳

ویزای عادیمدت زمان مدارک مورد نیاز
۶۴۰ هزار تومان۷ روز کاریپاسپورت + ۲ قطعه عکس + گواهی تمکن مالی

چگونه ویزای توریستی چین بگیریم؟

ارسال شده توسط: اصفهان تور/ 293 0

هر ساله تعداد زیادی از ایرانی ها کشور چین و خصوصا شهر پکن را برای سفر و تفریح در اوقات فراغت خود انتخاب می کنند. در این مطلب در اصفهان تور به طور کامل مدارک و هزینه های مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی چین را برای شما جمع آوری کرده ایم. با ما همراه باشید.

 

ویزای توریستی یا روادید گردشگری چین برای  کسانی صادر می‌شود که با هدف گردشگری و یا دیدار با اعضای خانواده، قصد ورود به کشور جمهوری خلق چین را داشته باشند. ویزای توریستی چین، ویزای نوع L، برای دو هفته تا شش ماه صادر می‌شود و اجازه‌ کار و اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به متقاضی نمی‌دهد.
جهت تقاضای ویزای توریستی چین، حضور متقاضی الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌گیرد ولی اصل و کپی مدارک شناسایی باید همراه نماینده یا وکیل متقاضی باشد. به خاطر داشته باشید در مورد ویزای تجاری چین، مقررات متفاوت است و حضور شخص متقاضی ویزای تجاری الزامی است.

ساعت کاری و آدرس سفارت چین در تهران
آدرس سفارت چین در تهران: خیابان پاسداران، چهارراه فرمانیه، خیابان نارنجستان هفتم، شماره ١٥.

تلفن: ٢٢٨١٦٦٠٠-٠٢١

 

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری تکمیل فرم درخواست ویزای کشور مربوطه است. فرم تقاضای ویزا باید در دو نسخه، تکمیل شود و به همراه سایر مدارک لازم، مورد تائید دفتر کنسولی سفارت چین قرار بگیرد و جهت اخذ ویزا، تحویل سفارت چین شود. اگر خانوادگی سفر می‌کنید برای هر کدام از اعضا باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی چین

مشخصات کامل فردی
ذکر آدرس منزل، محل کار، شماره ثابت، همراه با کدپستی الزامی است.

 

شناسنامه ایرانی
کپی صفحه اول و دوم شناسنامه با نام همسر و فرزندان و در صورت مجرد بودن نام والدین

 

گذرنامه

اعتبار پاسپورت باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ برگشت از سفر بوده و حداقل دارای ۳ صفحه خالی باشد.

 

عکس
دو قطعه عکس رنگی؛ در ابعاد ۴*۶ با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی (منطبق با عکس گذرنامه) باشد.

 

دعوت‌نامه یا واچر رزرو هتل
خانواده یا دوست مقیم چین شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند.

اگر دعوت‌نامه ندارید، واچر رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در چین یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن در این کشور هستید.

 

بلیط هواپیما

بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد چین

 

گواهی تمکن مالی
گواهی رسمی تمکن مالی از بانک؛ با مبلغ حداقل ۱۰ میلیون تومان (ویزای توریستی انفرادی عادی تمکن مالی لازم ندارد).

 

زمان و هزینه صدور ویزای چین

در حال حاضر سفارت چین در ایران، دو نوع ویزای عادی و نیمه‌ فوری را صادر می‌کند. صدور ویزای عادی چین و نیمه‌ فوری چین هفت و ویزای توریستی انفرادی عادی ۳۰ روز کاری زمان نیاز دارد. قیمت ویزای عادی چین، حدود ١۴۰ دلار است.

همچنین، حداقل افراد لازم برای درخواست ویزای گروهی ۵ نفر است

به خاطر داشته باشید، نرخ ویزا برای کودکان نیز مانند بزرگسالان محاسبه می‌شود و مبالغ واریزی برای ویزا به حساب سفارت چین، قابل برگشت نیستند.

 

تهیه و تنظیم : واحد تولید محتوای اصفهان تور