زائران مراقب ویزای جعلی اربعین باشند

در آستانه اربعین حسینی عوامل اطلاعاتی پلیس پایتخت ضمن انهدام باند بزرگ جعل ويزا و دستگيری اعضای آن، یکصد هزار ويزای جعلی اربعین را از اين باند كشف كردند.

طبق گفته فرمانده انتظامی تهران بزرگ در سال‌های گذشته تعدادی جاعل اسناد دولتی با نزدیک شدن ایام اربعین حسینی (ع) و اشتیاق مردم برای سفر به عتبات عالیات، با سوء استفاده از موقعیت ایجاد شده اقدام به جعل و فروش ویزای جعلی کشور عراق می‌کردند که این امر باعث بروز مشکلاتی برای زائران و مسافران می‌شد.

سردار رحیمی در ادامه افزود:

بر اساس پایش‌ها و پیگیری‌های تخصصی ماموران پلیس امنیت موفق شدند در عملیاتی غافلگیرانه اعضای باند ۶ نفره جاعل که اقدام به چاپ و فروش ویزای جعلی کشور عراق می‌کردند دستگیر و به مرجع قضایی معرفی و دو چاپخانه نیز پلمپ شدند. همچنین، در این عملیات حدود یکصد هزار ویزای جعلی کشف شد و تحقیقات تکمیلی برای شناسایی همدستان احتمالی این متهمان همچنان ادامه دارد.

در این رابطه رئیس پلیس جعل و کلاهبرداری آگاهی ناجا نیز از زائران اربعین درخواست کرد، تا برای درخواست ویزای اربعین از طریق «سامانه سماح» اقدام کرده و شخصا برای دریافت گذرنامه به دفاتر «پلیس ۱۰+» مراجعه کنند.

با توجه به نزدیک شدن مراسم اربعین و افزایش تقاضا برای سفر، مقام‌های امنیتی و پلیس بارها از هموطنان درخواست کرده‌اند تا برای پیشگیری از سوء استفاده‌های احتمالی هموطنان به هیچ عنوان مدارک خود را به افراد ناشناس، دفترها و موسسه‌های غیر مجاز تحویل نداده و فریب تبلیغات دروغین برخی سایت‌ها برای دریافت ویزای ارزان و سریع را نخورند.

انواع ویزای شینگن

ارسال شده توسط: اصفهان تور/ 21 0

در اختیار داشتن ویزای شینگن به شما اجازه می‌دهد تا برای مدت‌زمان و شرایطی مشخص که ماهیت و هدف  سفر شما آن را تعیین می‌کند به هریک از کشورهای عضو پیمان شینگن سفر کنید. در ادامه با ما همراه شوید تا انواع مختلف این ویزا و مزایا و محدودیت‌های هریک را با هم بررسی کنیم.

 

ویزای اتحادیه شینگن(USV)

با در دریافت این ویزا می‌توانید هر ۶ ماه یک‌بار به مدت حداکثر ۹۰ روز به کشورهای عضو اتحادیه شینگن سفر کنید. کشورهای اتریش، بلژیک، چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد و سوئیس ذیل عضو پیمان شینگن هستند.

 

ویزای شنگن در ۴ نوع صادر می شود :

ویزای نوع A :

ویزای ترانزیت است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و می تواند فقط در یکی از فرودگاههای شنگن پرواز خود را تعویض و راهی کشوری در خارج از شنگن گردد.

ویزای نوع B :

ویزای عبور است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و میتواند از شنگن بعنوان منطقه عبوری استفاده نماید تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگری غیر شنگن برساند.

ویزای نوع C :

ویزای توریستی است که اکثر ایرانیان با آن وارد شنگن می شوند.

ویزای نوع D :

ویزای بلندمدت است که معمولا تجار و بازرگانان ازآن استفاده می کنند تا بتوانند در طی سال بارها به شنگن وارد و از آن خارج شوند.

 

توجه کنید که اگر بخواهید بیش از ۹۰ روز در محدوده شنگن بمانید، دیگر نیازی به ویزای شنگن ندارید بلکه باید درخواست اقامت بدهید و از طریق سفارت پیگیر مراحل اقامتی خود باشید، درضمن اگر از ۹۰ روز اقامت خود در محدوده شنگن استفاده کنید، باید حتما ۳ ماه خارج از شنگن بمانید تا بتوانید مجددا ویزای شنگن دریافت کنید. البته در صورت داشتن دلایل ویژه می توانید برای حداکثر یکسال هم ویزای شنگن دریافت کنید.

داشتن ویزای شنگن لزوما به معنی تضمینی جهت ورود به محدوده شنگن نیست، یعنی اینکه اگر شما ویزای شنگن خود را از ایتالیا گرفته باشید ولی از فرانسه وارد شنگن شوید مقامات مرزی شنگن در فرانسه می توانند به دلایلی کاملا قانونی به شما اجازه ورود نداده و شما را به کشوری در خارج از شنگن اخراج کنند. مسافر ورودی به شنگن باید همیشه خود را آماده سوالات احتمالی از جمله هدف از سفر، آدرس محل اقامت و مدارکی دال بر توانایی پرداخت هزینه های اقامت نماید.

 

تهیه و تنظیم : واحد تولید محتوای اصفهان تور

 

تفاوت ویزا با پاسپورت

ارسال شده توسط: اصفهان تور/ 25 0

ویزا و پاسپورت دو رکن اصلی هر سفر خارجی به هر کجای دنیا می باشند. لازم است تا هر فردی که قصد سفر به خارج از کشور را دارد با ویژگی ها و تفاوت های آن ها به خوبی آشنا شود. با ما در اصفهان تور همراه باشید.

تفاوت ویزا با پاسپورت معمولا بسیاری از افراد مفاهیم گذرنامه و پاسپورت و ویزا را اشتباه می گیرند و نمی دانند که تفاوت این سه مفهوم چیست. باید بدانید که پاسپورت و گذرنامه یه یک معنی هستند و ویزا با این دو تفاوت دارد. آسمونی در این مقاله تفاوت ویزا و پاسپورت را برای شما عزیزان تشریح می کند.

ویزا اجازه ورود به یک کشور است که توسط آن کشور مقصد صادر می شود اما پاسپورت همانند شناسنامه سندی معتبر است که تابعیت و هویت دارندگان خود را تأیید می کند و توسط کشوری که در آن به دنیا آمده اید و زندگی می کنید صادر می شود. یکی دیگر از تفاوت های ویزا و پاسپورت این است که گردشگران هنگام برگشت به کشور خود پاسپورت را لازم دارند اما به ویزا نیازی نیست و تفاوت دیگر اینکه پاسپورت به مدت پنج سال اعتبار دارد ولی اعتبار ویزا به طور موقت توسط کشور مقصد تعیین می شود. آخرین تفاوت این است که برای سفر به تمامی کشورهای خارجی داشتن پاسپورت الزامی است ولی ویزا بستگی به کشور مقصد دارد. ویزا یک مهر یا برچسب است که در پاسپورت زده می شود و همین باعث شده بعضی گردشگران به اشتباه فکر کنند ویزا همان پاسپورت است.

 

گُذَرنامه یا پاسپورت

گُذَرنامه یا پاسپورت یکی از مدارک شناسایی رسمی است که از سوی دولت‌ها برای شهروندانشان صادر می‌شود. با این مدرک دولت مربوطه از دیگر دولت‌ها اجازه می‌خواهد تا به شهروندان مربوطه اجازه گذر از و یا ورود به خاک آن کشورها را بدهند. به اجازه‌ای که به این منظور از دیگر دولت‌ها گرفته می‌شود روادید یا ویزا گفته می‌شود.

در قدیم به گذرنامه «تذکره مرور» گفته می‌شد.

گذرنامه از یک سو مجوز خروج از کشور است که تابع سیاست داخلی آن کشور است. زیرا مردم بعضی کشورها مانند کره شمالی و در گذشته شهروندان کوبا و کشورهای بلوک شرق حق سفر به بیرون از کشور را نداشتند. از سوی دیگر، گذرنامه، تضمین کننده امنیت و حقوق مسافر در قلمرو دیگر کشورها به معنی پذیرش آن از سوی کشور مبدا است. این موضوع، تابع قدرت سیاسی و بین المللی کشور صادر کننده گذرنامه است.

تفاوت ویزا با پاسپورت تعریف قانونی گذرنامه

بر طبق ماده ۱ قانون گذرنامه، گذرنامه سندی است که از طرف مقامات دارای صلاحیت مذکور در این قانون برای مسافرت اتباع ایران به خارج و یا اقامت در خارج از کشور و یا مسافرت از خارج به ایران داده می‌شود.

یکی از اولین اشاره‌ها به کاغذهایی که به عنوان گذرنامه مورد استفاده قرار می‌گرفته است به ۴۵۰ سال پیش از میلاد مسیح و در کتاب مقدس یهودیان است. بنا بر عهد عتیق (تورات) نحمیا از یهودیان شناخته شده که در کاخ شوش مباشر اردشیر یکم هخامنشی بود، برای سفر به یهودیه از اردشیر یکم نامه‌ایی دریافت می‌کند تا تضمینی برای به سلامت عبور کردن از اراضی تحت سلطه دیگر فرمانروایان باشد.

اما گذرنامه به معنای امروزی آن، در اواخر قرن نوزدهم میلادی رایج شد. کشورهایی مانند امپراتوری بریتانیا برای تسهیل سفر اتباع خود در سراسر قلمرو خود، گذرنامه‌ای ایجاد کرد که تنها یک برگ داشت.

 

ویزا

ویزا مدرکی است که ضمیمه گذرنامه شما می‌شود و نشان می‌دهد که یکی از نمایندگان دولت آن کشور در سفارتخانه یا کنسولگری‌، درخواست شما مبنی بر ورود به کشور متبوع خود را بررسی و تشخیص داده است که شما دارای شرایطی هستید که برای هدفی خاص به آن کشور وارد می‌شوید.

در عین حال باید توجه داشت، گرفتن ویزا تضمین ورود به کشور مورد نظر نیست و افسران مهاجرت در مرزها می‌توانند از ورود مسافران به دلایل مختلف جلوگیری ‌کنند.

به طور معمول ویزا در مبادی ورودی هر کشوری، نشان‌ می‌دهد هدف سفر شما چیست، چه مدت در آن کشور اقامت خواهید کرد و آخرین مهلتی که برای ورود به کشور مورد نظر دارید، چه تاریخی است.

تفاوت ویزا با پاسپورت انواع ویزا

ویزا انواع مختلفی دارد که براساس هدف اعلام شده از سوی شما و ارائه مدارک برای اثبات آن صادر می‌شود. ویزاهای رایج عبارتند از: ویزای توریستی،‌ دانشجویی،‌ تجاری، ‌پژوهشی و…‌ پس اکیدا توصیه می‌کنیم از ابتدا باید روادید دریافت شده توسط مسافر مناسب فعالیت مورد نظر (تجاری، توریستی، دانشجویی یا هر نوع دیگر) باشد. در غیر این صورت ممکن است مسافر در طول سفر دچار مشکلات احتمالی شود.

ویزا و انواع آن

ویزا می‌تواند به صورت singleصادر شود که در این صورت به شما تنها اجازه یک بار ورود به آن کشور را می‌دهد. همچنین‌ ویزای شما ممکن است multiple باشد که به این ترتیب، شما امکان ورود و خروج متعدد به کشور صادرکننده ویزا را در طی مدت اعتبار ویزا خواهید داشت.

پس اگر نیاز به مسافرت بعدی به کشور مورد نظر خود را دارید، به خاطر این‌که مجبور نباشید برای سفر بعدی ویزا بگیرید، سعی کنید ویزایی با مدت اعتبار طولانی‌تر و به صورت multiple بگیرید.

نکته مهمی که ‌‌باید به آن اشاره کرد، قانون عدم امکان تمدید ویزا برای ویزاهای توریستی و ویزاهای کمتر از ۶ ماه اعتبار است، البته در مواردی خاص مانند مشکلات پزشکی این کار انجام می‌شود.

از ویزا به خوبی نگهداری کنید

به خاطر داشته باشید که در یک کشور خارجی، گذرنامه به منزله کارت شناسایی و برگه هویت شماست و همچنین داشتن ویزا به منزله ورود قانونی شما به خاک آن کشور است که به همین دلیل باید در حفظ و نگهداری آن کوشا باشید‌.

از تمامی صفحات گذرنامه و ویزا ۲ سری فتوکپی تهیه کرده و یکسری را در محل اقامت گذاشته و سری دیگر را همراه خود داشته باشید تا در صورت سرقت یا مفقود شدن گذرنامه از آنها استفاده کنید.

 

تهیه و تنظیم : واحد تولید محتوای اصفهان تور

دریافت ویزای آفریقای جنوبی

ارسال شده توسط: اصفهان تور/ 23 0

یکی از مراحل و چالش های مهم یک سفر ویزا و دریافت آن است. در صورتی که قصد سفر به آفریقای جنوبی را دارید راه های زیر و شرایط آن برای دریافت ویزای این کشور وجود دارد :

 

ویزای توریستی

ویزای توریستی آفریقای جنوبی به متقاضیانی تعلق می‌گیرد که به قصد بازدید و گردش می‌خواهند به این کشور سفر کنند. دارندگان ویزای توریستی به هیچ وجه اجازه‌ی کار یا اقامت بیشتر از مدت زمان اعتبار ویزا را ندارند.

با گذرنامه‌ی ایرانی، صدور ویزا از طریق سفارت آفریقای جنوبی در تهران انجام می‌شود. مدت اعتبار ویزا یک ماه است و امکان تمدید آن در کشور آفریقای جنوبی وجود ندارد. برای تقاضای ویزا مصاحبه انجام می‌شود و حضور متقاضی الزامی است.

اولین مرحله برای ویزا، تکمیل فرم درخواست ویزای آفریقای جنوبی است. فرم درخواست ویزای آفریقای جنوبی را می‌توانید از بخش ویزای سفارت این کشور در تهران بگیرید. این فرم باید در دو نسخه و برای هر کدام از همراهان به صورت جداگانه تکمیل شده باشد و عکس متقاضی نیز به آن الصاق شود.

توجه: به دلیل تعداد زیاد متقاضیان در ماه‌های تابستان و قبل از تعطیلات نوروز، ممکن است بررسی مدارک و صدور ویزا زمان بیشتری بگیرد. بهتر است برای قطعی‌کردن تاریخ سفر، به این زمان‌ها توجه داشته باشید.

 

مدارک مورد نیاز برای ویزای آفریقای جنوبی

همه مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی شده و از تمامی آن‌ها یک سری کپی موجود باشد. اصل مدارک بعد از بررسی بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی شما در سفارت آفریقای جنوبی می‌ماند. اصل گذرنامه تا زمان تصمیم‌گیری درباره تقاضای ویزای شما در سفارت آفریقای جنوبی می‌ماند.

– شناسنامه ایرانی

– گذرنامه و کپی از صفحات ۲ تا ۳

اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد و دو صفحه خالی داشته باشد.

– دو قطعه عکس رنگی در ابعاد ۴*۳ با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد و پشت‌نویسی شده باشد؛ نام و نام خانوادگی به حروف بزرگ لاتین، تاریخ تولد به میلادی

توجه: در صورتی که اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک موجود باشد.

– نامه به انگلیسی روی سربرگ رسمی محل کار/ موسسه آموزشی متقاضی شامل نام و نام خانوادگی، شماره گذرنامه، تاریخ شروع به کار، طول مدت استخدام/تحصیل، عنوان شغلی، میزان حقوق،‌ تاریخ شروع و اتمام مرخصی/ ماموریت و توضیحی درباره قصد مسافرت.

بازنشستگان می‌توانند حکم یا فیش حقوقی ترجمه‌شده خود را به‌ عنوان معرفی‌نامه ارائه کنند.

اگر متقاضی خودش کارفرما باشد، این نامه باید توسط شخص مسئول غیر از خود متقاضی امضا شده باشد.

صاحبان مشاغل آزاد باید کپی جواز کسب و اصل ترجمه رسمی آن را ارائه کنند.

– فرزندان زیر ۱۸ سال که با یکی از والدین یا به‌تنهایی سفر می‌کنند، باید از ولی دیگر یا والدین خود، رضایتنامه کتبی محضری در دو نسخه با ترجمه داشته باشند.

– فرزندان زیر ۱۸ سال باید شناسنامه خود را در دو نسخه ترجمه کنند؛ یک نسخه را هنگام تحویل مدارک به سفارت آفریقای جنوبی ارائه کنند و نسخه دیگر را برای ارائه به مامورین مهاجرت کشور آفریقای جنوبی همراه خود داشته باشند.

– بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد آفریقای جنوبی؛ تاریخ بلیط رفت باید حداقل ۵ روز بعد از تحویل مدارک به سفارت آفریقای جنوبی باشد.

– صورتحساب بانکی ترجمه‌شده به انگلیسی مربوط به سه ماه اخیر یا ترجمه فیش حقوقی سه ما آخر.

– واچر یا تائیدیه قطعی هتل برای کل مدت اقامت در هر شهر

– هزینه ۵۷ یورو

زمان لازم برای صدور و قیمت ویزای آفریقای جنوبی

معمولا بررسی مدارک و صدور ویزای آفریقای جنوبی ۱۵ تا ۲۰ روز کاری طول می‌کشد.

قیمت ویزای آفریقای جنوبی، غیر از ۵۷ یورویی که همراه مدارک به سفارت پرداخت می‌کنید، ۳۷۰ هزار تومان است.

 

ویزای تحصیلی آفریقای جنوبی

یکی از طرق ورود به کشور آفریقای جنوبی اخذ ویزای تحصیلی می باشد. تحصیل در کشور آفریقای جنوبی در کلیه ی مقاطع ممکن می باشد.

تا الان ۱۱ دانشگاه آفریقای جنوبی مورد تایید وزارت علوم ایران می باشد.

تقریبا در دانشگاه های آفریقای جنوبی کلیه رشته ها ارائه می شود.

مدارک لازم:

جهت ادامه تحصیل در مقاطع لیسانس و فوق لیسانس در کشور آفریقای جنوبی مدرک آیلتس لازم می باشد. برای دوره های لیسانس نمره آیلتس ۶ و برای دوره های فوق لیسانس دکتری نمره آیلتس ۶٫۵ مشخص است که همانند سایر فرآیندهای اخذ ویزای تحصیلی تمامی مدارک تحصیلی سال های قبل داوطلب به همراه ترجمه آنها، توصیه نامه ها و نامه های کاری برای اخذ ویزای تحصیلی کشور آفریقای جنوبی لازم است. نامه ای دال بر تمکن مالی برای زندگی یک ساله در آفریقای جنوبی برای دریافت ویزای آفریقای جنوبی لازم است.

مزایای تحصیل:

  1. تنوع رشته در تمامی مقاطع
  2. حق کار ۲۰ ساعت در هفته
  3. معادل سازی واحد در دانشگاه ها و ادامه تحصیل در رشته مورد علاقه
  4. امکان اخذ ویزا برای اعضای خانواده

زمان اخذ پذیرش:

دانشگاه های آفریقا ۲ بار در سال اقدام به پذیرش دانشجو می کنند.

ترم اول: فوریه

ترم دوم: جولای

اصولا بهترین دانشگاه های قاره سبز در کشور آفریقای جنوبی وجود دارند. دانشگاه کیپ تاون من جمله بهترین دانشگاه های ثبت شده در انگلیس و جزو ۲۰۰ دانشگاه برتر جهان می باشد. این دانشگاه تقریبا کلیه ی رشته های دانشگاهی را برای علاقه مندان کسب ویزای تحصیلی آفریقای جنوبی محیا کرده است. کلیه ی دروس این دانشگاه به زبان انگلیسی برگزار می شود و با توجه به کیفیت بالای آموزش در دانشگاه های این کشور، بستر مهاجرت به دیگر کشور ها در مقاطع بالاتر و یا تغییر ویزای تحصیلی به ویزای کار برای کسب اقامت کشور آفریقا فراهم شده است. گفتنی است برای اخذ پذیرش در بهترین دانشگاه های آفریقای جنوبی در صورت عدم احراز مدرک زبان، می توانید با گذراندن یک دوره زبان، مدرک زبان آیلتس لازم رشته دلخواه خود را اخذ کنید.

 

اخذ ویزای کشور آفریقای جنوبی به روش ورود به کالج های زبان

یکی از طرق ورود به کشور آفریقای جنوبی اخذ ویزا به روش ورود به کالج های زبان می باشد.

هزینه کالج های زبان کشور آفریقای جنوبی بستگی به نوع دوره هایی دارد که شما تمایل به ورود به آن را دارید. در کشور آفریقای جنوبی دوره های مختلفی در کالج های زبان برگزار می شود. این دوره بوسیله ی کالج هایی ارائه می شود که اصول فعالیت و آموزش آنها،طرح کلاس های زبان است که همچنین موسسات در کشورهای آمریکا و انگلستان در شعبات اصلی خود ارائه می کنند. این کالج ها با توجه به شرایط عالی کشور آفریقای جنوبی و برخوردار بودن از امکان اعطای ویزای تحصیلی برای گذراندن دوره های زبان، با استفاده از اساتید بومی انگلستان و آمریکا و با توجه به اینکه زبان اول این کشور انگلیسی می باشد، موقعیت ویژه ای را برای فراگیری زبان انگلیسی محیا کرده است.

 

ویزای کار آفریقای جنوبی

طبعیت زیبا و گوناگونی فرهنگی آفریقای جنوبی این کشور را تبدیل به یکی‌ از بهترین نقاط دنیا برای زندگی‌ کرده است. با یازده زبان رسمی‌ و تعدد فرهنگ‌های مختلف آفریقایی و اروپایی، این کشور پذیرای خارجی هایی است که آفریقای جنوبی را برای زندگی‌ انتخاب می کنند.یونانی ها، آلمان ها، انگلیسی ها، پرتغالی ها و ایتالیایی ها در کنار قشر عظیمی‌ از افریقایی ها، همه در کنار هم در این کشور زندگی‌ می کنند. در حا‌ل حاضر جمعیت قابل توجهی‌ از ایرانی‌ها در آفریقای جنوبی مشغول کار و تحصیل هستند و فرهنگ و زبان فارسی را در جنوبی ترین نقط آفریقا زنده نگاه می دارند.

زبان انگلیسی‌ در سراسر آفریقای جنوبی محاوره می شود و این کمک بزرگی‌ به خارجی های مقیم این کشور است.از همه مهم تر اینکه آیلتس جزو مدارک لازم برای ویزا نیست و این کمک بزرگی‌ به روال دریافت ویزا می‌کند. اگرچه دانستن سطح مورد نیاز زبان، کاملا توصیه می شود.

در رابطه با قدرت خرید کالاها، آفریقای جنوبی جائی است که شما را به خود می‌خواند. این یکی‌ از دلیل عمده ی مهاجرت به آفریقای جنوبی است، زیرا نرخ مبادله رند به دلار یا پوند ۱۰یا ۱۷می‌باشد که این به نوبه خود برای رفتن قدرت خرید را تضمین می‌کند.در حقیقت، در حا‌ل حاضر، نرخ رند به یورو ۱۴/۵ و به دلار ۱۰ می‌باشد.این به منزله‌ی آن است که قدرت خرید در آفریقای جنوبی، ۱۰یا ۱۴برابر می‌باشد.

علاوه بر آنکه در بالا توضیح داد شد، آفریقای جنوبی بزرگترین اقتصاد قاره ی آفریقا است. کشاورزی، صنایع مختلف اعم از تکنولوژی‌های نوین، ماشین آلات صنعتی‌، معادن مختلف و توریسم فرصت های بسیاری را برای کار و سرمایگذاری در این کشور فراهم می‌آورند. به عنوان مثال: در صنعت توریسم، شهر کیپ تاون، جزو۱۰ مقصد برتر برای توریسم طی سال های ۲۰۰۶ تا ۲۰۰۹ براساس آمار “ورلد توریسم” بود یا صنایع معدنی پلتینوم، طلا و الماس جزو ۴کشور برتر دنیا هستند در آفریقای جنوبی، بزرگترین شرکت های خودرو سازی جهان، از جمله، “ب‌ام‌و” و “مرسدس بنز” رنج گسترده ایی از اتومبیل های خودرا در این کشور می سازند و همچنین میوها و سبزیجات آفریقای جنوبی به کشورهای استرالیا و انگلیس صادر می شوند. همه ی این توضیحات، نشان از بالا بودن فرصت های کاری و سرمایگذاری در آفریقای جنوبی دارند.

پارک وحش کروگر پارک، بزرگ ترین پارک وحش آفریقای جنوبی است که انواع مختلف حیوانات در آن‌ به صورت آزادانه زندگی‌ می کنند از جمله، شیر، زرافه، کرگدن و کروکودیل. کوهستان زیبای “دراکنزبرگ”، جاده کنار اقیانوس ” گاردن روت” و باغ های شراب کیپ تاون همه جی‌ از جمله گوشه‌ی از زیبایی های طبیعی آفریقای جنوبی هستند. بهترین هتل ها و مهمانسراها با آخرین فناوری ها و امکانات در خدمت مسافرین هستند. در آفریقای جنوبی به فکر زندگی‌ آپارتمانی نباشید چون انواع مختلف خانه‌ها با قیمت های مناسب در دسترس هستند. به دلیل وجود زمین به اندازه کافی‌، خانه ها با محوطه های باز، حیات و در مجموعه‌ها بنا شدند.

لطفا به این نکته طلایی توجه کنید:

۱- هیچ احتیاجی به آیلتس برای ویزای کار آفریقای جنوبی نیست.

۲- ویزای کارزمان پایان نداشته و تا مادامی که در رشته ی مورد ویزا مشغول به کار باشید، این ویزا به صورت اتوماتیک تمدید می شود.این به معنی آن است که بعداز ۵ سال شما امکان دریافت اقامت دائم دارید.

۳- این ویزا در کوتاه ترین زمان و طی‌ ۴تا ۸هفته دریافت می شود که به نوع خود یکی‌ از سریع ترین انواع ویزاهاست.

 

تهیه و تنظیم : واحد تولید محتوای اصفهان تور