16

سپتامبر
2017

کاریابی در استرالیا

پست شده به وسیله : اشکان علینقیان/ 827 0

کاریابی در استرالیا

به طبع یکی از مهم ترین مسائل در زندگی انسان ها بحث کار و شغل آن هاست. این مسئله در صورت مهاجرت و زندگی در کشوری دیگر اهمیتی ویژه پیدا می کند. در این مطلب در اصفهان تور وضعیت کاریابی برای رشته های مختلف کاری را بررسی کرده ایم.

 

استخدام خصوصی

آژانس های استخدام خصوصی در همه ی شهرها و کلان شهرهای استرالیا به وفور یافت میشوند و تجارت مهمی محسوب می شوند.بسیاری از شرکت های بزرگ از بکارگیری این آژانس ها و مشاوران استخدام کارمندان بخصوص کارمندان اجرایی و مدیران و کارمندان حرفه ای و کارمندان موقت راضی هستند.به اکثر این آژانس ها  “آژانس استخدام” گفته میشود.برای یافتن شعبه های محلی این آژانس ها و دیگر آژانس ها دفتر تلفن زرد به شما کمک میکند.آژانس ها معمولا از اخذ پول از متقاضیان منع میشوند زیرا پول خود را از کارفرماها می گیرند.اگرچه در برخی ایالت ها ممکن است هزینه ای بابت ثبت نام از شما دریافت کنند.

آژانس ها باید مالیات بر درآمد را از حقوق کلی کسر کنند و شما باید در عرض چند هفته  اول کار، شماره ی پرونده ی مالیاتی خود را به آژانس مربوطه بدهید. میزان حقوق بسته به نوع شغل به طرز چشمگیری متفاوت است اما به اکثر مشاغل منشیگری بین ۱۵ تا ۲۰ دلار در ساعت یا ۴۵۰تا ۶۰۰ دلار حقوق خالص(بعد از کسر مالیات) در هفته تعلق میگیرد.معمولا برای تعطیلات و شب کاری حقوق بیشتری می دهند.برای شغل هایی که در مناطق دور دست قرار دارند نیز کمک هزینه هایی پرداخت میشود.

مشاغل قراردادی

مشاغل قراردادی یا آزاد را می توانید از طریق آژانس های مخصوص در استرالیا بیابید. قراردادها معمولا به صورت تمام وقت و برای دوره ای مشخص هستند. اگرچه ممکن است زمان خاتمه آنها مشخص نباشد.تفاوت بین مشاغل موقت و قراردادی نا محسوس است.این مشاغل اغلب با هم مشابه اند.در سالهای اخیر بسیاری از شرکت ها کارمندان تمام وقت خود را به کارگران قراردادی تغییر داده و مشاغلی از قبیل نظافت،نگهبانی از ساختمان،تهیه و سرو غذا،کارهای ساختمانی،نصب سیستم های جدید کامپیوتری و غیره را طبق قرارداد به شرکت های دیگر واگذار می کنند.همانطور که گفتم میزان حقوق بسیار متفاوت است و مثلا از حدود ۱۶ دلار در ساعت برای یک منشی تا ۱۱۰ دلار در ساعت یا بیشتر برای متخصصین کامپیوتر متفاوت است.بازار کارهای قراردادی در استرالیا بسیار خوب است مخصوصا برای متخصصین فناوری اطلاعات.

مشاغل نیمه وقت

مشاغل نیمه وقت در اکثر صنایع و حرفه ها در استرالیا یافت میشود و در ادارات و فروشگاهها و کارخانه ها و رستوران ها بسیار متداولند.در چند سال گذشته تعداد کارگران نیمه وقت به طرز چشم گیری افزایش یافته است.کار نیمه وقت معمولا به معنای کمتر از ۲۰ ساعت در هفته است.کارگران نیمه وقت معمولا بر اساس ساعات کاری حقوق دریافت می کنند.در ضمن کارگان نیمه وقت در مقایسه با کارگران تمام وقت حقوق بسیار کمی میگیرند.

مشاغل موقت و غیر رسمی

مشاغل موقت و غیر رسمی از آن جهت با مشاغل نیمه وقت متفاوتند که معمولا فقط به صورت دوره ای محدود مثلا از چند ساعت تا چند ماه دایر هستند.بازار مشاغل موقت در چند دهه ی اخیر بسیار افت داشته است.

زنان شاغل

نزدیک به ۵۵ درصد از زنان استرالیایی شاغل هستند و حدود ۴۵ درصد از کل نیروی کار استرالیا را تشکیل میدهند.۳۵ درصد از کارمندان تمام وقت و ۷۵ درصد از کارمندان نیمه وقت زن هستند.هر چند شما در مورد زنان به صورت رسمی تبعیض شماهده نمیکنید ولی در عمل این واقعیت وجود دارد و نسبت به زنان تبعیض قائل می شوند. به طور متوسط دستمزد زنان دو سوم دستمزد مردان است. تبعیض اساسی میان زنان در میزان حقوق یا عنوان شغلی نیست،بلکه در امکان ترفیع سمت است و این نیز به این دلیل است که بسیاری از کارفرماها از این واهمه دارند که زنان پس از رسیدن به سمت یا پستی تشکیل خانواده بدهند یا آن پست را ترک کنند.این مانع  نامرئی”سقف شیشه ای” یا همون (glass ceiling ) نامیده میشود.اگرچه این پدیده امروزه مانع چندان مهمی در راه موفقیت زنان محسوب نمیشود ولی در کل شانس مردان برای احراز شغلهای مدیریتی و اجرایی ۴ برابر زنان است.

در جستجوی کار

هنگام جستجوی کار در استرالیا توصیه می کنم همه ی تلاش خود را به یک زمینه متمرکز نکنید چرا که هر چه بیشتر تقاضانامه ی کار پر کنید شانس موفقیت شما نیز افزایش می یابد.با هر تعداد آژانس استخدامی که میتوانید به صورت کتبی و تلفنی یا حضوری ارتباط برقرار کنید.هنگامی که برای شغلی درخواست کتبی میدهید درخواست خود را به آدرس مدیر کل یا رئیس شرکت بفرستید و یک نسخه از شرح حال و سوابق خود (CV) را ضمیمه ی نامه کنید.اما توجه داشته باشید که اگر از خارج از استرالیا درخواست کتبی بدهید شانس شما بسیار پایین است.در کل باید بگم که برای یافتن شغل مناسب خودتون علاوه بر آژانس ها به این مواد نیز مراجعه کنید : ۱) مراجعه به ادارات ملی استخدام محلی در استرالیا که بیشتر برای مشاغل غیر حرفه ای هستند.۲) مراجعه به فرصت های شغلی تله تکست تلویزیون و اینترنت که امروزه آژانس های کاریابی بیشتر کارهای خود را با اینترنت انجام می دهند. ۳) مراجعه به قسمت فرصت های شغلی روزنامه های استرالیا که چاپ شنبه آن بهترین است که این بخش را نیز میتوانید از اینترنت مشاهده کنید.

 

تهیه و تنظیم : واحد تولید محتوای اصفهان تور

.

برای “کاریابی در استرالیا” دیدگاه بگذارید;

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کیفیت
قیمت
خدمت