اصفهان تور در مطلب پیش رو قصد دارد شما را با جمعیت،مذهب،تاریخ و جغرافیای برزیل آشنا کند پس با ما همراه شوید.
نام کامل: جمهوری فدراتیو برزیل
جمعیت: ۱۸۲٫۸ میلیون(براساس آمار سال ۲۰۰۵ (سازمان ملل متحد)
پایتخت: برازیلیا
بزرگترین شهر: سائو پائولو
وسعت: ۸٫۵۵ میلیون کیلومتر مربع
زبان رسمی: پرتغالی
دین رسمی: مسیحیت
امید به زندگی: ۶۶ سال مردان،۷۷ سال زنان(براساس آمار سازمان ملل متحد)
واحد پولی: ۱ رئال = ۱۰۰ سنتاوس
صادرات : مصنوعات، سنگ آهن، قهوه، مرکبات و سایر محصولات کشاورزی
جمهوری فدرال برزیل کشوری است در شمال شرقی قارهی امریکای جنوبی. این کشور پنجمین کشور پرجمعیت و پنجمین کشور پهناور جهان است. از شرق به اقیانوس اطلس میرسد و با کشورهای ونزوئلا، سورینامی، گویان، گینهی فرانسه، اوروگوئه، آرژانتین، پاراگوئه، بولیوی، پرو و کلمبیا هم مرز است. پایتخت آن برازیلیا است و سائوپائولو بزرگترین شهر آن است. پرتغالی زبان رسمی این کشور محسوب میشود.
تاریخ
پرتغالیها اولین ساکنان این کشور بودند که در اوایل قرن شانزدهم به آنجا مهاجرت کردند.تاریخ برزیل اقتصاد این کشور در آن سالها مبتنی بر صادرات محصولات کشاورزی مثل شکر بود. در قرن هجدهم، معادن الماس و طلا کشف شدند و بخشی از آن برای تسویهی بدهیهایی که به پرتغال داشتند، استخراج شد. در سال ۱۸۲۲، برزیلیها اعلان استقلال کردند و پدرو به عنوان اولین امپراطور این کشور تاجگذاری کرد. پدرو قانون اساسی این کشور بر اساس قانون اساسی دو کشور پرتغال و فرانسه، تدوین شد که از سه قوهی مقننه، مجریه و قضائیه تشکیل میشد که تحت نظر امپراطوری اداره میشدند.
در ۱۸۸۹، پسر پدرو از امپراطوری کنار کشید و برزیل اعلان جمهوری کرد. اگر چه نیروی نظامی برزیل از ۱۹۳۰ تا ۱۹۴۵ و بار دیگر از ۱۹۶۴ تا ۱۹۸۵ قدرت را در دست گرفت، اما به طور کلی دولت باثباتی در این کشور حاکم بود. با تصویب قانون اساسی فدرال، بار دیگر دموکراسی در ۱۹۸۸ در برزیل سر بر آورد و فرناندو کولور د ملو در ۱۹۹۰ رئیسجمهور شد. دیلما روسف سی و ششمین رئیسجمهور و رئیسجمهور فعلی این کشور است.
جغرافیای برزیل وضعیت اقلیمی
جغرافیای برزیل با در بر داشتن جنگلهای بارانی آمازون در شمال و تپههای کوچک و کوههایی در جنوب، تنوع زیادی دارد. بیشتر سلسله جبال برزیل در حاشیهی سواحل آتلانتیک واقع شده است. از آنجا که خط استوا از شمال این کشور گذر میکند، بیشتر این کشور آب و هوای گرمسیری دارد، اما بخش جنوبی آن به لحاظ اقلیمی، معتدل است.
جمعیتشناسی
مرکز آمار برزیل جمعیت برزیل را به پنج دستهی سیاه، سفید، سبزه، زرد (جنوب شرقی آسیا) و سرخ تقسیم کرده است. جمعیت شناسی برزیل حدود نیمی از برزیلیها نژاد سفید دارند، حدود ۴۲٪ سبزه، تقریبا ۷٪ سیاه و ۱٪ باقیمانده را آسیاییها و سرخپوستها تشکیل میدهند. پرتغالی زبان رسمی برزیل است که تقریبا تمامی ساکنان این سرزمین پهناور به این زبان سخن میگویند.
فرهنگ
برزیل تا حد زیادی تحت تاثیر پرتغالیهای مهاجر قرار گرفته است. گونههای موسیقیایی بوسا نووا و موسیقی مردمی برزیل سهم بهسزایی از موسیقی ملل دارد. اگر چه کاتولیکها و بعد از آن پروتستانها بیشتر جمعیت برزیل را تشکیل میدهند، اما اسلام و بودایی هم پیروان اندکی در بین مردم برزیل دارند. مرسومترین ورزش در برزیل فوتبال است. تا امروز، تیم ملی برزیل پنج بار فاتح جام جهانی فوتبال شده است، اما اشتیاق ملت برزیل به این ورزش تا حدی است که قهرمان نشدن تیم ملی کشورشان در جام جهانی برابر خواهد بود با خودکشی تعدادی از مردم این کشور!
.