اصفهان تور در مطلب پیش رو قصد دارد شما را با غذاهای محلی کشور برزیل ، آشنا کند پس با ما همراه شوید.
شورازکایا
این غذای لذیذ معمولابا مخلفاتی همچون انواع چاشنی ها وسادلاد که طعمی فراموش نشدنی به کباب می دهند سرو میشود.
این غذای لذیذ را میتوانیددر رستورانهای porcao در فلامنگو و fogo do vhao دربوتافوگو ورستوران محبوب محلی ها با سابقه ی ۶۳ ساله یعنیchurrascaria درکوپاکابانا. دراین رستوران قدیمی با طراحی داخلی کاملا مدرن تنها وسایلی که به گذشته پربار آن اشاره دارند عکس های سیاه وسفید هستندکه بر درودیوار آن آویخته شده.
پیش خدمت ها باسرعت تکه های کباب تازه را برای مشتریان سرو می کنند.ماهی گوشتی منطقه آمازون و گوشت گاو همراه لایه نازکی از چربی میتواند انتخاب خوبی دراین رستوران محبوب باشد.
درضمن این رستوران شامل بهترین نوشیدنی ها نیز می باشد.دراین رستوران همراه غذا دسرهای متفاوتی با نام Juliet and romeo سرو میشود که ترکیبی از بهترین شربت پنیر سفید وسس تند گواوا می باشد.
گوآوا (guava cheese)
پنیرهایی که معمولا مردم برزیل در تهیهی پیتزاهای خود استفاده میکنند، گوآوا (guava cheese) و Minas، است. موز، دارچین، گوشت خرد شدهی مرغ، گوشت سینهی بوقلمون دودی و شکلات مواد دیگری هستند که در طبخ یک پیزای برزیلی مورد استفاده قرار میگیرد. در روش سنتی، آنها مقداری روغن زیتون را نیز بر روی پیتزا ریخته و طعم و عطری منحصربفرد را به آن میبخشند. البته امروزه بیشتر مردم برزیل پیتزای خود را با سس کچاپ، سس خردل و حتی سس مایونز سرو میکنند. بد نیست بدانید با اینکه در روش سنتی استفاده از روغن زیتون امری معمول و متداول است، ولی اگر در یک رستوران از گارسون، روغن زیتون بخواهید با بهت و تعجب به شما نگاه خواهد کرد.
Barbecue
در زبان برزیلی، واژه churrasco یک اصطلاح پرتقالی و اسپانیایی برای کباب است که از جنوب برزیل منشا می گیرد. این غذا شامل انواع مختلف گوشت، سوسیس و مرغ است که همه روی آتش پخته می شوند.
Feijoada
در ریوسائو پائولو و میناس گرایس (ایالتی در کشور برزیل) یکی از معروفترین غذاهایی که در واقع اصلیترین وعدهی مردم را تشکیل میدهد، غذایی است به نام فجوآدا (feijoada) که طی رسمی قدیمی در روزهای چهارشنبه و در هنگام وعدهی ناهار روزهای شنبه، توسط خانوادههای برزیلی تهیه و میل میشود. این خوراک محلی و سنتی را با حبوبات سیاه، گوشت و برنج طبخ میکنن
Feijoada یک بشقاب بین المللی در برزیل است. این بشقاب شامل لوبیای سیاه و سفید با انواع مختلف گوشت گاو و سوسیس است که به طور سنتی با برنج سرو می شود.
Camaroes Jangaderiro
این غذا با میگو های سوخاری پوشیده از نان ترد و پنیر خامه ای، از معروف ترین بشقاب های برزیلی است.
Caipirinha
Caipirinha نوعی نوشیدنی ملی در کشور برزیل است که جایگاه ویژهای در رژیم غذایی مردم این کشور دارد. آنها با استفاده از ترکیب عصارهی ساقهی نیشکر، آب، و برخی میوهها مانند لیمو یا توت فرنگی، نوشیدنی مخصوصی را تهیه میکنند که خاص کشور برزیل است. آنها این نوشیدنی را در فصول گرم سال، بیشتر از سایر اوقات مصرف میکنند
Caipirinha از نوشیدنی های محبوب این کشور است که با لیمو، یخ و شکر درست می شود.
Brazilian hot sauce
برزیل خانه خوراکی های تند است و گمان می رود هیچ چیز تند تر از فلفل Malagueta وجود نداشته باشد. Malaguetaیکی از انواع چیلی است که به ویژه در برزیل و پرتقال با غذا هایی که از مرغ تهیه می شوند، سرو می شود.
Brazilian Roll
این غذا در قالب یک رول پر شده با گوشت و یا شیرینی سرو می شود و طعم منحصر به فرد خود را دارد.
یاکی سوبا (Yakisoba)
مردم برزیل در رژیم غذایی خود از انواع پاستا (شامل اسپاگتی، لازانیا، لامن:Lmena)، یاکی سوبا :Yakisoba، سالاد پاستا، گونههای مختلفی از دیگر غذاها که با استفاده از سیب زمینی یا نشاستهی کاسادو و آرد مانیوک تهیه میشوند، استفاده میکنند. بخش عمده و اصلی غذاهای موجود در کشور برزیل را حبوبات دو لپهای، سبزیجات و پروتئینها تشکیل میدهند. البته تفاوتی بین استفاده از سبزیجات، گیاهان سبز و هم چنین حبوباتی مثل عدس و لوبیا و … در رژیم غذایی مردم برزیل وجود دارد. به طوریکه آنها در یک روز به طور همزمان، از دوگروه سبزیجات یا حبوبات مختلف استفاده نمیکنند. مثلا فقط از یک گروه از سبزیجات در وعدههای غذایی خود استفاده میکنند (درواقع اگر در تهیهی غذای اصلی ناهار، از سبزیجات سبز استفاده کنند، قطعا از گیاهان دیگر بهره نخواهند برد) که این امر مربوط به ذائقهی آنها میشود.
Salgado
Salgado یک میان وعده معروف برزیلی و البته محلی است. با این حال بسیاری عقیده دارند به اندازه کافی برای مصرف به عنوان یکی از وعده های غذایی سنگین است. این اسنک به طور گسترده ای در خیابان های برزیل یافت شده و همراه با آب میوه و نوشابه میل می شود.
Brazilian coffee
علاوه بر فوتبالِ برزیل که در دنیا بینظیر و مشهور است، قهوهی این کشور نیز از محبوبیت و شهرت بسیاری در سراسر جهان برخوردار است. برزیلیها برای اولین بار، در سال ۱۷۲۷ میلادی، اولین دانههای قهوه را از کشور فرانسه وارد خاک کشور خود ساخته و با کاشت و پرورش آن، اکنون به یکی از بزرگترین تولید کنندگان و برترین صادرکنندگان قهوه در جهان تبدیل شده اند.
زمانی که صحبت از قهوه می شود، بدون شک نام برزیل به ذهن می آید. این کشور بزرگ ترین تولید کننده قهوه در سطح جهان است.
virado a paulista
غذای معروف دیگری که در این منطقه تهیه و به وفور طبخ میشود، virado a paulista نام دارد که مردم برزیل این غذا را با برنج، کلم پیچ سرخ شده، روغن و گوشت خوک تهیه میکنند.
pastel016
شهر سائوپائولو را به عنوان مهد پاستل (pastel)، نیز میشناسند. پاستل غذایی است پرمصرف، لذیذ و خوش عطر که به صورت کماج یا کلوچه تهیه میشود. آنها داخل این کماجها را از مواد دلخواه مخصوصا سبزیجات و بسته به سلائق و ذائقهی هر فرد، پر کرده، سپس در ظرفی که مملو از روغن داغ است قرار داده و سرخ میکنند. نکتهی جالبی که در مورد این غذا وجود دارد باور و عقیدهی مردم برزیل نسبت به تاریخچهی آن است. آنها تصور میکنند زمانی که مهاجران ژاپنی در این کشور سکونت کردند، با تطبیق دادن دستور پخت رولهای بهاری (نوعی غذای پیچ است که از خمیر تهیه شده و لابه لای خمیر را با سبزیجات متنوع پر میکنند، به علت وجود همین سبزیجات مختلف، این غذا به رولهای بهاری نامیده میشود) که در رژیم غذایی آنها وجود دارد با روشهای آشپزی مردم برزیل، پاستل را بوجود آوردند. معمولا این غذا در فروشگاههای خیابانی و به صورت هفتگی به فروش میرسد.
Pato no tucupi
به عنوان مثال غذاهایی مانند Pato no tucupi که مادهی اصلی در پخت و تهیهی آن را اردک ماده تشکیل میدهد. گفته میشود این غذا را در یکی از جشنهای مهمی که توسط کاتولیکها (به گروهی از مسیحیان گفته میشود) برگزار میشود، طبخ میکنند.
آنها در تهیهی این غذای سنتی از عصارهی نشاستهی کاساوا استفاده میکنند. (البته استخراج عصارهی کاساوا با ظرافت و طی دورهی زمانی، صورت میگیرد. مردم برزیل، زمانی که کاساوا هنوز خام است و به اصطلاح عمل نیامده، آن را له کرده و به وسیلهی پارچهی مخصوصی شیره یا عصارهی آن را میگیرند. از این نکته نباید غافل شد که قسمت بیرونی این گیاه، سمی است و برای از بین بردن خاصیت اسیدی آن، به مدت چند روز متوالی آن را پخته و در آخر به صورت نشاسته یا پودری که در تهیهی غذاهایشان استفاده میشود به کار میبرند) آنها پس از پخت اردک، آن را به قطعات مشخصی برش داده و در ظرفی مخصوص میجوشانند.
واتاپا (vatapá)
واتاپا (vatapá)، غذایی است برزیلی که در بین خانوادههای این مناطق، بسیار پرطرفدار است. این غذا بوسیلهی نان، شیرهی نارگیل، میگو، روغن پالم (روغن نوعی میوه) به صورت خمیری نرم تهیه شده و پایه واساس آن را انواع بادام (بادام زمینی و بادام هندی) تشکیل میدهند.
Bolinhosto arroz
غذای دیگری به نام Bolinhosto arroz در وعدههای غذایی مردم این منطقه وجود دارد که با استفاده از لوبیا چشم بلبلی تهیه شده و به صورت یک توپ گرد در ظرفی مملو از روغن داغ سرخ میشود. مردم برزیل غالبا این غذای خوشمزه را به عنوان غذاهای خیابانی (غذاهایی که در خیابانهای شهر برزیل در دکههای مخصوصی فروخته میشود) میشناسند. هنگام خوردن این غذا، به دلیل حرارت بسیاری که هنگام طبخ با روغن داغ به خود گرفته است، آن را به دو نیم تقسیم کرده و در صورت دلخواه با سسهای مخصوصی سرو میکنند. Acarajé نیز غذای دیگری است که در انواع گوناگون، در اکثر فروشگاههای شهر ریو دو ژانیرو، در دسترس مردم قرار دارد. رژیم غذایی مناطق دیگر کشور برزیل از جمله غرب و نواحل ساحلی، یادآور غذاهای بومی و محلی است که قبل از ورود مهاجران کشور پرتغال، در وعدههای اصلی مردم این سرزمین وجود داشته است.
سوفریتو (sofrito)
سوفریتو (یکی از مواد اصلی و در واقع رازی بزرگ در تهیهی انواع غذاهای جزایر وابسته به دریای کارائیب) غذایی است که با روشی بسیار آسان تهیه شده و در حین سادگی، از تنوع قابل ملاحظهای برخوردار است. این غذای بسیار خوشطعم و خوشبو، با استفاده از سیبزمینی و سبزیجات آبپز، گوجه فرنگی، فلفل سبز، پیاز، سیر و گشنیز تهیه میشود. بخشی از رژیم غذایی سنتی برزیل را، غذاهای اقوامی که ساکن جزایر واقع در دریای کارائیب هستند، تشکیل میدهد. آنها معمولا برنج و حبوبات را پس از پختن، با گوشت خوک یا روغن تهیه شده از گوشت خوک، میل میکنند. البته استفادهی همزمان از گوشت خوک و چربی حاصله از آن، در رژیم غذایی این مردم، امری غیر عادی نخواهد بود. هرچند نمیتوان وجود تنوع غذایی مدیترانهای در رژیم غذایی مردم برزیل را نادیده گرفت. نکتهای که میتوان در مورد مردم برزیل بیان کرد، مصرف سیر است. بسیاری از آنها از طعم و عطر سیر احساس خوبی نداشته و ترجیح میدهند، در تهیهی غذاهایی که مواد تشکیل دهندهی آن، سیر است، اجتناب کنند. اما به دلیل علاقهی بسیاری که به سوفریتو دارند، آن را بدون سیر نیز تهیه میکنند.
تاپیوکا
این غذای خیابانی است ترکیبی از ارد کاساوا ونارگیل خوردشده که مانند کرپ سرخ می شودوسطحی ترد ومغزی چسبناک دارد معمولا به همراه پنیر یامرغ ،شیرینی وموز دارچینی یا شیر غلیظ شده سرو می شود.
شما میتوانید این غذای بی نظیر را درخیابان feira de sao cristavaoدرمحله تیجوکا تجربه کنید.
تهیه و تنظیم : واحد تولید محتوای اصفهان تور
.