تاک پلو شاهرودی
یکی از غذاهای خوشمزه مردم شاهرود میباشد که با برنج ومرغ تهیه شده ودرمیهمانی های شاهرودی غذای اصلی آنها میباشد .بامادرمرکز مشاوره سفر طلوع سفریاد همراه باشید تا با طرز تهیه این غذا نیز کمی آشنا شویم.
این مرغها رو به تکههای کوچک تقسیم کنید. پیاز رو خرد کنید و روی مرغ بریزید. پودر لیمو عمانی، پودر خردل و سویا سس و نمک و زعفران به مرغ اضافه کنید و بذارید توی یخچال برای حداقل ۱ ساعت بمونه تا مزه دار بشه. برگ موها رو بشویید و خرد کنید و در یک قابلمه برای چند دقیقه بپزید و بعد آبکش کنید. برنج رو به روش کته یا آبکش آماده کنید و برگ موها رو با پلو مخلوط کنید و بذارید تا پلو دم بکشه. تو این فاصله هم در یک قابلمه روغن بریزید و مرغها رو به اون اضافه کنید و بذارید تا مرغها سرخ بشن و بعد هم به اون کمی زردچوبه و ادویه بزنید و بذارید تا با کمی آب خوب بپزه و به همراه پلو سرو کنید.تاک پلو ظاهری زیبا و ووسوسه انگیز داردو ارزش تست کردن آن را دارد.
.