10

جولای
2017

بازارهای سنتی پاریس

پست شده به وسیله : اصفهان تور/ 658 0

در این مقاله ی اصفهان تور سعی کرده ایم بصورت اختصاصی درباره ی بازارهای سنتی شهر پاریس و دلایل وقت گذراندن در این بازارها برای شما همراهان عزیز بنویسیم تا در سفر خود به این کشور رویایی هیچ مکانی را برای بازدید از قلم نندازید . همراه ما باشید .

 

شهر پاریس در کنار لندن، نیویورک و میلان، یکی از مهم‌ترین مراکز مد دنیا است. این نکته البته باعث نمی‌شود که خرید کردن به یکی دو قلم لباس و کفش و کمربند و این‌جور چیزها محدود شود؛ می‌گویند خرید در پاریس حد و مرزی ندارد. آن‌جا همه‌جور مغازه‌ای، از مرکزخریدهای بزرگ گرفته تا بوتیک‌های کوچک کنار خیابان و بازارهای سنتی پیدا می‌شود. این شهر البته به گران بودن هم معروف است و اگر دنبال اجناسی با قیمت مناسب می‌گردید، بهتر است به جای رفتن به فروشگاه‌های بزرگی مثل لافایِت، در خیابان شانزه‌لیزه یا ریولی یا بازارهای سنتی باستیل و سن‌کوئن گشتی بزنید.

۱ -کتاب‌فروشی شکسپیر و شرکا

شکسپیر و شرکا شاید آشنا‌ترین و معروف‌ترین کتاب‌فروشی دنیا باشد؛ جایی که طی دهه‌ ۱۹۲۰پاتوق نویسندگانی مثل ارنست همینگوی، جیمز جویس و ازرا پاوند بوده و سکانس‌هایی از فیلم «پیش از غروبِ» ریچارد لینکلیتر و «نیمه‌شب در پاریسِ» وودی آلن هم در آن فیلمبرداری شده. این کتاب‌فروشی را «سیلویا پیچ» در ۱۹۱۹ افتتاح کرد، در ۱۹۴۱ در دوران اشغال پاریس توسط آلمان بسته شد، و در ۱۹۵۱ در مکان جدیدی در خیابان «سی و هفتم بوشری» توسط «جرج ویتمن»، دوباره راه‌اندازی شد. شکسپیر و شرکا بهترین جا برای خریدن، ورق زدن و غرق شدن در رمان‌های نو و دست‌دوم انگلیسی و فرانسوی است. دوشنبه‌ها ساعت ۷ عصر هم جلسات کتاب‌خوانی توسط نویسندگان مختلف در آن برقرار است.

 

۲ -بازار باستیل

بهترین بازار سر‌باز پاریس با غرفه‌ها و دکه‌های رنگارنگ پر از خوراکی‌های محلی خوش‌عطر ‌و ‌بوی فرانسوی. اینجا هرچیزی که فکرش را بکنید پیدا می‌شود، از میوه‌ها و سبزیجات تازه تا گوشت، مرغ، ماهی و میگو. فروشندگان خوش سر ‌و ‌زبان بومی دعوتتان می‌کنند تا عسل‌های خالص، شکلات‌های تلخ و شیرین، سوسیس‌های دست‌ساز، سالامی‌ها و ژامبون‌های تنوری، پنیر‌های وسوسه‌انگیز و نان‌های محشر فرانسوی را با تنوع باور‌نکردنی‌شان امتحان کنید و خوبی‌اش این است که می‌توانید با آن‌ها انگلیسی صحبت کنید. به غرفه‌های گل‌فروشی هم حتما سر بزنید، از تماشای توده‌های خوش‌رنگ گل و گیاه سیر نمی‌شوید. باستیل روز‌های پنجشنبه و یکشنبه از ۷ صبح تا ۲:۳۰ بعد‌از ظهر باز است.

 

 

۳ -قنادی پیِر هِرمی

مگر می‌شود به پاریس سفر کرد و شیرینی‌های فرانسوی را امتحان نکرد؟ «پیر هرمی» (Pierre Herme) شیرینی‌پز با‌تجربه‌ فرانسوی است که ماکارون‌هایش شهرت جهانی دارند و مجله‌ «وُگ» فرانسه به او لقب پیکاسوی شیرینی‌پزی داده. ماکارون نوعی شیرینی اصیل فرانسوی است که از خمیر بادام یا نارگیل تهیه می‌شود و طعمی دلچسب دارد. ماکارون‌های پیر هرمی، ترکیب مزه‌ منحصر‌به‌فردی دارند؛ مثلا ترکیب شکلات و پشن‌فروت که از آن سیر نمی‌شوید. کروسان‌های اینجا هم حرف ندارند؛ تفاوتشان را با آن‌هایی که قبلا خورده‌اید، حس خواهید کرد. این قنادی در خیابان «هفتاد و دوم بناپارت» قرار دارد.

 

 

۴ -بازار سن‌کوئن

بزرگترین مرکز فروش اشیاء آنتیک و دست‌دوم که از قرن نوزدهم برقرار است و پر است از مبل‌ها و صندلی‌های کهنه‌ چوبی، اسباب‌بازی‌های قدیمی، لباس‌های دست‌دوم، کتاب‌ها و مجله‌های قدیمی، دکوری‌های آنتیک، خرده‌ریز‌های عجیب و غریب و هر عتیقه‌ دیگری که فکرش را بکنید. اگر کلکسیونر باشید یا چنین حال‌ و‌ هوا‌هایی را دوست داشته باشید، می‌توانید ساعت‌ها این‌جا گشت بزنید. سن‌کوئن در خیابان «روزیه» در شمال پاریس قرار دارد و روز‌های شنبه، یکشنبه و دوشنبه از ۱۰ صبح تا ۵:۳۰ عصر باز است.

 

 

تهیه و تنظیم : واحد تولید محتوای اصفهان تور

 

.

برای “بازارهای سنتی پاریس” دیدگاه بگذارید;

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کیفیت
قیمت
خدمت