دراین مطلب میخواهیم باتعدادی ازرستورانها وغذاهای سنتی موناکو بیشتر آشنا شویم این کشور با وجود مساحت کم ولی از نظر غذایی غنی میباشد و دارای رستورانهای لوکسی می باشد که ازنظر کیفیت غذایی درسطح بالایی قرار دارد.البته باید گفت که هزینه غذا دراین رستورانها بالا می باشد.بامادرمرکز مشاوره سفر طلوع سفریاد همراه باشید.
واضح است که رستورانهای حوالی مناطق توریستی بسیار گران هستند. حتی یک وعده غذا خوردن در چنین رستورانهایی، میتواند از نظر مالی برایتان سنگین باشد. در نتیجه باید جایی غذا بخورید که اهالی موناکو غذا میخورند. برای وعدهی ناهار به نواحی اطراف بازار Place d’Armes سر بزنید. داخل بازارچه هم میتوانید غذاهای محلی و اسنکهای ارزان پیدا کنید.
از سوپرمارکت Carrefour مواد غذایی بخرید و خودتان غذایتان را آماده کنید. مواد غذایی عرضه شده در سوپرمارکتهای موناکو، از نظر قیمت فرق چندانی با فرانسه ندارند.
لویی پانزدهم (Le Louis XV)
یکی از مشهورترین رستورانهای موناکو، که ستارهی میشلن دارد، رستورانی مجلل و باشکوه است که افراد مشهور دنیا مشتری ثابت آن هستند. مدیریت این رستوران را سرآشپز مشهور، آلن دوکاس (Alaine Ducasse) بر عهده دارد. مهمانان این رستوران بدون شک، بهترین تجربه از غذاخوردن در یک رستوران فوقالعاده را کسب میکنند. کارد و چنگالهای طلایی، سقفهای مزین به نقاشی، چلچراغهای مجلل و تزیینات دیدنی این رستوران تنها گوشهای از جذابیتهای آن برای گردشگران است. منوی این رستوران شامل بهترین غذاهای مدیترانهای و بینالمللی است.
رستوران A’Trego
این رستوران در یک بلنداسکلهی زیبای سه طبقه، در سواحل مدیترانه قرار دارد. این رستوران رمانتیک، معماری منحصربهفردی دارد و در مرکز موناکو واقع شده است. هم فضای داخلی و هم فضای بیرونی این رستوران به نحوی طراحی شده که حال و هوای ساحلی آن را حفظ کند. در تمام مدتی که مهمانان در این رستوران غذا میخورند، انگار که در یک کشتی تفریحی لوکس نشستهاند.
منوی فوقالعادهی رستوران، ترکیبی از غذاهای ایتالیایی و فرانسوی است؛ دسرهای لذیذی چون کرم برولهی وانیلی و فوندانت شکلات تکمیلکنندهی این منوی بینظیر است. این رستوران شیک، نمونهی فوقالعادهای از سبک زندگی پرزرق و برق و مجلل در موناکو است.
رستوران Castelroc
این رستوران فضایی سادهتر و صمیمانهتر دارد و خانوادگی اداره میشود. نزدیک به ۶۰ سال، این رستوران در اختیار خانوادهی Bonafede بود و از سال ۱۹۵۳ یکی از محبوبترین رستورانها برای اهالی موناکو است. این رستوران تنها رستوران در موناکو است که در آن میتوانید آشپزی سنتی این منطقه را امتحان کنید. منوی متنوع این رستوران، تنوع غذاهای سنتی موناکو را نشان میدهد.
در این رستوران میتوانید غذاهایی مانند استاکفیش که غذای ملی محسوب میشود امتحان کنید. همهی غذاهای این رستوران فصلی است و با مواد محلی تهیه میشود چرا که صاحبان رستوران در نظر دارند که با این کار از اقتصاد محلی حمایت کنند. در فضای بیرونی و در تراس این رستوران میتوانید رو به کاخ شاهزاده یا دریا بنشینید یا یکی از میزهای داخلی را انتخاب کنید و دیوارهای رستوران را تماشا کنید که با نقاشیهایی از مناظر موناکو، تزیین شدهاند.
رستوران Quai des Artistes
این رستوران متمایز، در اسکلهی زیبای آنتوان (Quai Antoine) قرار دارد. مهمانان این رستوران میتوانند پیش از غذا خوردن در اطراف قایقها و کشتیهای تفریحی و لوکس که در لنگرگاه متوقف شدهاند، گشتی بزنند. این رستوران، ترکیبی از رستورانهای سنتی فرانسوی و خصوصیاتی منحصربهفرد است از جمله لوسترهای بزرگ و مجلل و مجموعهای از پرترهها و نقاشیهای زیبا بر دیوار. غذای اصلی این رستوران را غذاهای دریایی تشکیل میدهند که با ماهیهای صید روز تهیه میشوند. در این رستوران میتوانید انواع ماهیها و غذاهای لذیذ دریایی را امتحان کنید و از تنوع و طعم بینظیر آنها لذت ببرید.
رستوران لو لوگا (Le Loga)
این رستوران مدرن و شیک ایتالیایی، جایی است که در آن، مهمانان میتوانند از خوردن لذیذترین و تازهترین غذاها لذت ببرند. این رستوران، با فضای آرام، مدرن و در عین حال سادهاش، یکی از رستورانهای محبوب اهالی شهر است و در بیشتر روزهای هفته، شلوغ و پر رفت و آمد است. در این رستوران میتوانید آشپزی سنتی ایتالیا را با کمی تغییر و تحول تجربه کنید، غذاها به زیبایی تمام با حال و هوای ایتالیایی و با مواد جدید و تازه سرو میشوند. غذا خوردن در این رستوران تجربهای متفاوت است که مشابه آن را نمیتوانید به راحتی پیدا کنید. این رستوران نسبت به بسیاری از رستورانهای موناکو، بیتکلفتر و مقرون بهصرفهتر است. اگر میخواهید لذیذترین غذاها را در محیطی آرام و مدرن امتحان کنید، رستوران Le Loga را انتخاب کنید.
رستوران مایا بی (Maya Bay)
این رستوران به دو بخش تقسیم میشود. مهمانان ابتدا باید تصمیم بگیرند که میخواهند غذای ژاپنی بخورند یا تایلندی. سپس میتوانند تجربهای کاملا شرقی در مرکز موناکو داشته باشند. این رستوران در منطقهی تایلندینشین واقع شده و دکوراسیونی دیدنی به سبک معابد بودایی دارد؛ گلدانهای تزیینی مجلل، تندیسهای بودا و پردههای نقش دار از ویژگیهای تزیینات داخلی این رستوران است. تراس تایلندی این رستوران باغی از گیاهان شرقی دارد و مناظر زیبای تایلند را به یاد میآورد.
بخش ژاپنی رستوران با تزیینات و وسایل چوبی، نورپردازی ملایم و فضایی رازآلود، مهمانان را به دنیایی دیگر میبرد. در این رستوران جذاب و متفاوت، میتوانید بهترین غذاهای سنتی ژاپنی و تایلندی را امتحان کنید. غذاهای این رستوران توسط بهترین سرآشپزان از این کشورها تهیه میشوند.
رستوران Il Terrazzino
این رستوران یکی از معتبرترین و اصیلترین رستورانهای ایتالیایی در موناکو است. فضای داخلی آن با وسایل رنگارنگ تزیین شده است. پاستاهای لذیذ، راویولی خانگی و پیتزاهای فوقالعادهای که همگی با تازهترین مواد غذایی تهیه میشوند در کنار کارکنانی مجرب با رفتاری دوستانه، تجربهای عالی از غذا خوردن در یک رستوران ایتالیایی را برای شما رقم میزنند. این رستوران یکی از بهترین منوهای دسر موناکو را دارد. فضای دوستانه و آرام این رستوران باعث شده که مورد توجه گردشگران و اهالی شهر قرار بگیرد.
رستوران Cosmopolitan
نام این رستوران به معنای شهری و بینالمللی است و همان طور که از نام آن مشخص است، در این رستوران میتوانید بهترین غذاهای بینالمللی را از کشورهای مختلف دنیا سرو کنید. در این رستوران هم غذاهای دریایی، هم غذاهای گوشتی و هم غذاهای گیاهی را میتوانید سفارش دهید. منوی رستوران شامل غذاهای متنوع از گوشه و کنار دنیا است از راتاتویی فرانسوی گفته تا غذاهای تند و تیز هندی. چه به دنبال غذاهای سنتی و اصیل باشید چه غذاهای جدید و ابتکاری را بپسندید، در هر صورت در این رستوران غذای لذیذی برای خوردن پیدا میکنید. فضای داخلی این رستوران بسیار شیک و مینیمال طراحی شده و دارای باغ و تراس است.
رستوران Virage
این رستوران در اسکلهی آلبرت واقع شده است و چشماندازهای زیبایی از قایقها و کشتیهای تفریحی دارد. دکوراسیون این رستوران، مدرن، مینیمال و تماما سفید است. منوی این رستوران شامل پیشغذاهای فرانسوی و غذاهای ایتالیایی و فرانسوی و ترکیبی است. غذاهای گیاهی، دریایی و انواع پاستاهای لذیذ را میتوانید همراه با بهترین و متنوعترین نوشیدنیها، نوش جان کنید.
Barbajuan
یک کیک پودری ترد، پخته شده یا سرخ شده با پرتقال سوسن، ریکوتا، پیاز، سیر و گیاهان، معمولا به عنوان یک اشتها آور عمل می کند.
فوجس
نان کوچک و نان شیرین با پرتقال و تزئین شده با آجیل، کشمش و گلابی می تواند به طور معمول در نانوایی های محلی یافت شود.
سوئیس Chard Pie
دو لایه شیرینی پر از مخلوطی از کیک سوئیس، پنیر پارمسان، جعفری، تخم مرغ، پیاز و برنج؛
Pissaladière
در اصل از Nice، نسخه Monégasque یک پای با پیاز، گوجه فرنگی و زیتون است.
Socca
پانکای نازک از آرد جوجه و روغن زیتون ساخته شده که معمولا توسط فروشندگان خیابانی فروخته می شود و بهترین خوراکی است.
استکوفی
یک ظرف غذای خشک شده، سوپ گوجه فرنگی در سس گوجه فرنگی و طعم زیتون های سیاه و سبزیجات کوچک، یک ظرافت محلی است.
رستورانها وغذاهای این کشور اقتباسی از کشور ایتالیا وفرانسه می باشد که تقریبا مشابه می باشد.
واحد تولید محتوای اصفهان تور
.