26

سپتامبر
2017

غذاها و نوشیدنی های معروف ترکمنستان

پست شده به وسیله : اصفهان تور/ 3662 0

غذاهای ترکمنی شباهت زیادی با غذاهای ایرانی و ذائقه ی ایرانی ها دارد زیرا بیشتر مواد غذایی مورد استفاده ترکمنها برنج،سبزیجات و انواع گوشت می باشد . ترکمنها نیز مانند ایرانی ها وعده های غذایی خود را با یک پیش غذای ساده همچون یک سوپ خوشمزه آغاز می کنند . از آن جاییکه ما ایرانیان به غذا و آشپزی علاقه ی فروان داریم ، برآن آمده ایم تا شما را با فرهنگ غذایی این کشور غنی آشنا کنیم . همراه اصفهان تور باشید .

 

یکی از این سوپ های معروف چورپا نام دارد که یک نوع سوپ گوشت و سبزیجات است.

 

 

 

 

غذای مورد علاقه ی مردمان این کشور شامل پلوف که از تکه های گوشت گوسفند،شلغم خرد شده ،هویج،پیاز،برنج و ادویه جات درست می شود که بعضی از افراد بنا بر سلیقه ی خود مقداری کشمش ، سیر و میوه های خشک شده نیز به آن اضافه می کنند .

 

 

 

 

 

کورما یک غذای خوش طعم با گوشت گوسفند سرخ شده با روغن خودش است .

 

 

 

ششلیک هم یکی دیگر از غذاهای ترکمنی است که ایرانی ها بسیار به آن علاقه دارند که کباب بره با پیاز و نان لیپیوشکا سرو می شود.

 

 

 

ایشکیکلی یک نوع به قول ما ایرانی ها کوفته است که از خمیری که محتوای آن گوشت و پیاز است تشکیل شده و بر روی شنهای داغ پخته می شود .یکی از وجه تشابه جالب میان ترکمنها و چینی ها محبوبیت چای سبز در بین آنهاست . این نوشیدنی محبوب همه روزه و حتی برای میهمانان در ترکمنستان سرو می شود که البته به خاطر طعم تلخ چای سبز با مخلوط کردن میوه خشک و گیاهان، عطر و طعم خوبی به آن می دهند

 

 

ترکمنها دوغی خوش مزه به نام کفیر را در هنگام صبحانه سرو می کنند که در میان مردم بسیار محبوبیت دارد .

 

 

 

 

تهیه و تنظیم : واحد تولید محتوای اصفهان تور

.

برای “غذاها و نوشیدنی های معروف ترکمنستان” دیدگاه بگذارید;

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کیفیت
قیمت
خدمت

تماس با ما

شماره تماس خود را وارد کند. ما با شما به زودی تماس می گیریم!
درخواست تماس با موفقیت ارسال شد. به زودی تماس می گیریم
خطایی رخ داده است. دقایقی بعد مجدد تلاش کنید
ایمیل برای ما ارسال کنید
ایمیل ارسال شد به زودی با شما تماس میگیریم
ایمیل ارسال نشد مجدد تلاش کنید