۰۸

اردیبهشت
۱۳۹۷

ویزای کانادا

ارسال شده توسط: اصفهان تور/ 177 0

یکی از روش های متداول برای مسافرت و گردش در کشورهای گوناگون، اخذ ویزای توریستی است. بسیاری از گردشگران و مهاجران به دلیل شرایط مناسب اجتماعی و اقتصادی که در کانادا وجود دارد، بازدید از این کشور را در اولویت قرار می دهند. با وبسایت مرکز مشاوره سفر طلوع سفریاد همراه باشید تا اطلاعاتی تکمیلی در مورد انواع ویزای کانادا در اختیار شما قرار دهیم. دولت کانادا به علت کثرت درخواست های ویزای توریستی کانادا، قوانینی بسیار جدی در این زمینه برای ورود متقاضیان خارجی وضع نموده است؛ البته در صورت آشنایی کامل با این قوانین و تکمیل دقیق مدارک کار سختی برای اخذ ویزای توریستی کانادا نخواهید داشت. باید توجه داشته باشید که به علت تعطیلی سفارت کانادا در ایران، مراحل اخذ ویزای توریستی کانادا باید توسط خود متقاضیان یا از طریق نمایندگان قانونی، در یکی از سفارت های کانادا در کشورهای دیگر، مانند ترکیه، پیگیری شود.

مراحل صدور ویزا :
برای ویزای تضمینی کانادا مدارک شما به دقت بررسی و کنترل می شوند و برحسب شرایط خاص پرونده ممکن است مدارک بیشتری از شما خواسته شود. پس از اینکه مدارک کامل شد، یک الی دو هفته زمان میبرد تا همکاران بخش اجرایی ما درخواست ویزای شما را به سفارت ارائه دهند. تکمیل فرمها و پرداخت وجوه مرتبط نیز در همین مرحله انجام میگیرد. حتما فرمهایی که برای شما پر شده است را به دقت مطالعه نمایید و به ما تاییدیه دهید. پس از طی این مراحل، نامه انگشت نگاری در اختیار شما قرار داده می شود و شما تا یک ماه فرصت دارید به محل موردنظر مراجعه نمایید. انتخاب محل انگشت نگاری با شماست: از دبی، آنکارا و ایروان گرفته تا رم، پاریس، شیکاگو و … توجه نمایید که کانادا در حال حاضر نیازی به تعیین وقت سفارت ندارد و انگشت نگاری در هر روز و هر زمانی که شما بخواهید در این بازه یک ماهه قابل انجام است.

البته قبل از سفر برای انگشت نگاری، ما اطلاعات مورد نیاز مانند تقویم تعطیلات سفارت کانادا و دفاتر انگشت نگاری را به شما اعلام خواهیم کرد. بعد از انجام انگشت نگاری باید منتظر جواب سفارت بود. ممکن است در همان روز اول، جواب نهایی اعلام شود و یا ممکن است تا چندین ماه طول بکشد. در هر صورت، بلافاصله پس از صدور جواب نهایی، شما را در جریان خواهیم گذاشت.جواب مثبت باشد به شما اطلاع میدهیم که پاسپورتتان را برای صدور ویزا در اختیار ما قرار دهید. در این زمان هم شما تا یک ماه فرصت دارید تا گذرنامه را به سفارت تحویل دهید. با توجه به اینکه در حال حاضر ویزاها مطابق با اعتبار پاسپورت، تاریخ میخورد؛ توصیه میکنیم در صورتیکه گذرنامه اعتبار زیادی ندارد، آن را تعویض نمایید. پروسه ارسال گذرنامه به سفارت و برگشت آن “پیکاپ” معمولا حدود یک الی دو هفته زمان میبرد. پس از اینکه خیالتان از بابت صدور ویزا آسوده شد، می توانید بلیط خریداری کنید. از نظر زمانی محدودیتی برای سفر به کانادا نخواهید داشت و در هر سفر اجازه دارید تا شش ماه در کانادا اقامت داشته باشید.

اخذ ویزای توریستی کانادا :

توریست کسی است که تابعیت کشور کانادا را ندارد و به صورت قانونی از کانادا دیدن می کند. سالیانه کشور کانادا بیش از ۳۵ میلیون بازدیدکننده را میزبانی می کند که با ویزای غیراقامتی وارد این کشور می شوند. به غیر از افراد دارای اقامت کانادا و شهروندان کانادایی، برای مسافرت به کانادا همه افراد نیاز به مجوز ورود به کانادا را دارند.
با توجه به شرایط خوبی که برای گرفتن ویزای توریستی کانادا وجود دارد، شانس اخذ ویزای مولتی ۵ ساله افزایش یافته است. شما می توانید با داشتن دعوت نامه یا مدارک مناسب اقدام به درخواست ویزا نمایید.
به وسیله این ویزا می توانید تا زمان اعتبار ویزا به دفعات به کانادا سفر کنید.
با توجه به تجربه طولانی مدت خود در زمینه ارائه خدمات سفارت و اخذ ویزای کانادا؛ و انجام هزاران پرونده جهت دریافت ویزا برای متقاضیان محترمی که به صورت توریستی و یا جهت دیدار با اقوام و آشنایان خود، قصد بازدید از کانادا را دارند، آمادگی خود را در زمینه ارائه خدمات ویزا در مسیر کانادا و همچنین مشاوره کاملا رایگان، تخصصی و حرفه ای به شما عزیزان اعلام می دارد.

ویزای سرمایه گذاری کانادا :

یکی از آسان ترین روش ها برای مهاجرت به کانادا، روش سرمایه گذاری می باشد. کانادا برنامه های زیادی برای این روش پیشنهاد کرده است. توجه داشته باشید که روند مهاجرت به روش سرمایه گذاری در استان کبک سرعت پذیرش بیشتری دارد و اگر شرایط زیر را دارید می توانید از طریق سرمایه گذاری به کانادا به راحتی مهاجرت کنید.

از مزیت های این روش می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  •  درصد قبولی بالا از طریق سرمایه گذاری نسبت به بقیه روش ها
  •  سرعت بالای پذیرش پرونده توسط اداره مهاجرتی کانادا
  •  عدم نیاز به دانستن زبان انگیسی یا فرانسه

برای این نوع مهاجرت از دو طریق می توانید اقدام نمایید:

  •  مهاجرت از طریق سرمایه گذاری برنامه دولت فدرال
  • مهاجرت از طریق سرمایه گذاری برنامه کبک

شرایط لازم :

اعتبار انواع ویزای کانادا :

معمولا متقاضیان ویزای توریستی و دیداری می توانند حد اکثر تا شش ماه در کانادا اقامت داشته باشند. اگر ویزا به صورت مالتیپل صادر شده باشد به دارنده ویزا این امکان را می دهد که به طور متعدد و در هر بار ورود ۶ ماه در کانادا اقامت داشته باشند.

مزیت های ویزای بلند مدت مالتیپل کانادا :

۱٫ اولین مزیت ویزای مالتیپل این است که به دارنده ویزا این اجازه را می دهد که به دفعات به کانادا تردد کند.
۲٫ از طریق کلیه مرزها و در زمان های مختلف می تواند به کانادا سفر کند.
توجه: ویزای مالتیپل تا یک ماه قبل از تاریخ ابطال گذرنامه فرد دارای اعتبار است.
اعتبار۵ ساله ویزای مالتیپل به این خاطر است که گذرنامه های افراد ایرانی به طور معمول تا ۵ سال اعتبار دارند.

* سفارت کانادا مصاحبه حضوری با متقاضیان ویزای کانادا ندارد.

تصمیم گیری درمورد صدور و یا عدم صدور ویزای کانادا با توجه به مدارک ارسالی متقاضی صورت میگیرد، لذا اهمیت ارسال مدارک صحیح و پرونده کامل بسیار بالا است. مدارک ارسالی باید کامل، دقیق، به روز و کاملا گویای وضعیت فرد متقاضی باشد و افسر ویزا را متقاعد نماید که شخص متقاضی واجد شرایط ویزای کانادا است.

وقت انگشت نگاری:

سیستم بیومتریک برای متقاضیان ویزای موقت (دیدار، دانشجویی و کار) الزامی است. متقاضیان ایرانی ویزای دیدار ، دانشجویی و کار بین سنین ۱۴ تا ۷۹ سال ملزم به دادن داده های بیومتریک خود (اعم از اثر انگشت و عکس) می باشند.
کلیه متقاضیان محترم باید به یکی از کشورهای اطراف که در آنها مرکز EFS GLOBAL اقدام به انگشت نگاری می نماید، مراجعه کنند. شرکت راه ابریشم در تمامی این کشورها دارای نمایندگی و قرارداد با کارگزاران معتبر جهت همراهی شما عزیزان می باشد تا بدون هیچ گونه مشکل، ابهام و یا استرس، از زمان ورود به فرودگاه تا زمان خروج، کلیه امور مربوط به انگشت نگاری، مراجعه به VAC و ارائه اطلاعات لازم را به خوبی هماهنگی نماید. لیست این شهر ها عبارتند از:۱٫ترکیه (آنکارا/استانبول) ۲٫ارمنستان (ایروان) ۳٫آذر بایجان (باکو) ۴٫گرجستان (تفلیس) ۵٫امارات (دبی)

چند توصیه مهم :

متقاضیانی که برای دیدن جاذبه های کانادا، دیدار اقوام و آشنایان، شرکت در همایش و کنگره و یا دوره های کوتاه مدت تحصیلی قصد ورود به این کشور را داشته باشند، به عنوان ویزیتور کوتاه مدت درخواست خود را ارائه می دهند. توجه نمایید که در اپلیکیشن فرم های جدید، گزینه ای برای انتخاب تعداد دفعات ورود به کانادا وجود ندارد؛ به این معنا که تمامی درخواست ها به یک شکل به سفارت ارجاع داده می شوند و درنهایت تصمیم گیری در خصوص مدت زمان اعتبار ویزا و یک یا چند بار ورود بودن آن به عهده سفارت است. از آن جایی که در اکثر موارد، تاریخ خاتمه ویزا با تاریخ انقضای پاسپورت یکی است، پیشنهاد می کنیم در صورتی که اعتبار گذرنامه شما کم است، آن را تعویض نمایید. اعتبار کل ویزای کانادا برای مدت زمان استفاده از آن است که اگر چند بارورود Multiple باشد، اجازه سفرهای مکرر را به دارنده آن می دهد. توجه داشته باشید که در ویزای عادی متقاضی نمی تواند در هر بار ورود، بیشتر از شش ماه در کانادا اقامت کند مگر اینکه سوپر ویزا داشته باشد که در این صورت می تواند در هر سفر تا دو سال در کانادا بماند.

ثبت نام ویزای توریستی نرمال۴۲۰ دلار کانادا
ثبت نام ویزای توریستی تضمینی افراد ۱ تا ۴ سال۸۰۰ دلار آمریکا
ثبت نام ویزای توریستی تضمینی افراد ۴ تا ۱۴ سال۱۲۰۰ دلار آمریکا
ثبت نام ویزای توریستی تضمینی بزرگسال۱۶۰۰ دلار آمریکا
ثبت نام ویزای دانشجویی و فرصت مطالعاتی۶۰۰ دلار کانادا

آژانس مسافرتی طلوع سفریاد

۰۳۱۳۲۳۵۲۶۷۳

ارسال دیدگاه

لطفا یک نظر بنویسید.
لطفا نام خود را وارد کنید
لطفا آدرس ایمیل خود را وارد کنید.
لطفا یک ایمیل درست وارد کنید