لنکاوی یکی از زیباترین جزیره های مالزی است که در آن می توانید دلی هم از عزا در آورده و بهترین غذاها را میل کنید. برای این که بدانید برای خوردن غذاهای خوشمزه این جزیره به کجا بروید با ما در اصفهان تور همراه شوید.
غذا خوردن در مالزی تجربه ای لذت بخش است، چرا که ماهیت چند فرهنگی این کشور طیف وسیعی از آشپزی های محلی و شیوه های ابداعی غذا را به وجود آورده است. شما با تنوع چشمگیر مواد غذایی، دسرها و میوه هایی که روبرو هستید می توانید با توجه به ذائقه خود غذایی مناسب پیدا کنید. در واقع غذاهایی که در این جزیره نوش جان خواهید کرد، شامل غذاهای مالایی، چینی، هندی، اروپایی و تایلندی است و محبوب ترین رستوران های جزیره در شهرک کواه، سنانگ، سواحل تنگاه و کوک قرار گرفته اند. غذاهای این جزیره علاوه بر تنوع زیاد دارای قیمتی مناسب هستند که معروف ترین آن ها “چارکوای تو” نام دارد که درواقع مخلوطی از نودل برنج با میوههای دریایی است. لاکسا یا سوپ نودل و ناسی کاندار غذایی از ترکیب برنج با چند نوع خورش کاری است که هر جای جزیره که باشید، می توانید آن را پیدا کرده و نوش جان کنید.
با این حال اگر ذایقه تان زیادی ایرانی است هیچ غذایی را به غذای ایرانی ترجیح نمی دهید، رستوران جزیره، رستوران علی بابا، رستوران ناب و رستوران تهران از رستوران های ایرانی موجود در نزدیکی مرکز شهر می باشند. در این شهر یک سری رستوران زنجیره ای به نام ناندوز(Nandos) وجود دارد که مرغ های خوشمزه ای سرو می کند که به ذائقه ایرانی بسیار نزدیک بوده و می توانید آن ها را نیز امتحان نمایید. اگر هم دوست دارید غذاهای مالزی رو تست کنید بهتر است از محلی ها آدرس بگیرید چرا که خود محلیها اغلب به غذاخوری های خوبی می روند که برای توریستها شناخته شده نیست. در ضمن فراموش نکنین که صرف غذا بیرون از هتل یا محل اقامت، قطعا ارزان تر خواهد بود. رستوران کاسا دل مار و رستوران پریویلج هم از بهترین رستوران های لنکاوی از نظر توریست ها می باشند.
.