وقتی به ی کشور دیگه سفرمیکنیم یکی از دل مشغولی ها وحتی تفریحات ما میتونه رفتن به رستوران های معروف وخوب اون شهر وتست کردن غذاهای سنتی اون کشور باشه ودراین جا میخواهیم با تعدادی از رستورنهای معروف وباکیفیت کشور چک آشنا بشیم.
باماهمراه باشید در مرکز مشاوره سفر طلوع سفریاد
مهمترین وعدهی غذایی در میان اهالی چک، ناهار است: گوشت سرخ شده در کنار یک چیز نشاستهدار مثل سیبزمینی آبپز یا سرخشده . ماهی چندان محبوبیتی ندارد، اما راحت پیدا میشود. دسرهای مرسوم، یکی پای میوه است و دیگر کرپ یا بستنی. وقت ناهار و شام، رستورانهای خوب هم معمولا شلوغ میشوند و بد نیست از قبل میز خود را رزرو کنید.
انعام دادن در رستورانهای پراگ مرسوم است. در کافهها و رستورانهای ارزان، میتوانید مبلغ صورتحساب را گرد کنید و در جاهای شیکتر، بین ده تا پانزده درصد به آن اضافه کنید. اگر دنبال غذاهای سریع و دم دست میگردید، بهخصوص در شهر قدیم گاریها و چرخهای زیادی پیدا میکنید که هاتداگ و نوشیدنیهای ادویهدار میفروشند. هاتداگهای چک لذیذ و چرب و چیلیاند و با سس خردل و کچاپ در باگتهای کوچک به مشتریها عرضه میشوند. اما برای فستفودهای جدیتر، به میدان وَکلَوَک (Václavák) بروید و یکی از فستفودهای زنجیرهای بینالمللی را انتخاب کنید.
روزهای وسط هفته و غیر تعطیلات، تقریباً تمام رستورانها بین ساعت یازده تا دو بعدازظهر، غذای تخفیفخورده هم دارند. البته حواستان باشد که بیشتر وقتها منو به زبان چک است و باید از پیشخدمت بخواهید که نسخهی انگلیسی منو را برایتان بیاورند، وگرنه به بخت و اقبالتان بسته است که غذای جلوی رویتان را دوست باشید یا نه.
رستوران «Saté» درهرادچنی
قیمتهای ارزانی دارد و یک وعده غذا در آن بین ٨٠ تا ١٢٠ کرون میشود. ساته غذاهای اندونزیایی و مالایی سرو میکند، پنج دقیقه پیاده از ضلع غربی قلعه فاصله دارد و از ساعت ١١ صبح تا ١٠ شب باز است.
تلفن: ۲۲۰۵۱۴۵۵۲
رستوران «U Zlaté Hrušky»
رستورانی لوکس و گران قیمت در همین منطقه است که ماهی، ماکیان و گوشت شکار را به سبک آشپزی چک سرو میکند. این رستوران هم بین توریستها و هم اهالی پراگ محبوبیت فراوان دارد و هر بشقاب غذایش حدود ٦٠٠ تا ٨٠٠ کرون است. ساعت کار رستوران از ١١:٣٠ تا ٣ بعدازظهر و ٦:٣٠ تا ١٢ شب است و تابستانها میشود در حیاطش هم نشست.
تلفن ۲۲۰۵۱۴۷۷۸
رستوران «Cantina»
یکی از رستورانهای میانهقیمت در شهر کوچک است که غذاهای سبک تگزاس و مکزیک را جلوی مشتریها میگذارد. کانتینا از ظهر تا نیمه شب باز است و غذاهای اصلیاش بین ١٢٠ تا ٣٠٠ کرون قیمت دارند.
تلفن: ۲۵۷۳۱۷۱۷۳
رستوران «HergetovaCihelna»
با بالکن خوشمنظرهای رو به پل چارلزو حاشیههای شهر قدیم، غذاهای خوشمزه و متنوعی هم دارد. از تمپورای تن ماهی گرفته تا فاهیتای مرغ و غذاهای اصیل چک و چین و انواع برگر. قدر مسلم این است که هیچ کس در این رستوران گرسنه نمیماند.
ساعت کار رستوران از ٩ صبح هر روز تا ٢ صبح روز بعد است و غذاهای اصلیاش، بین ٢٢٥ تا ٥٥٠ کرون قیمت دارند.
تلفن:۲۵۷۵۲۵۵۳۴
رستوران «Country life»
درشهر قدیم، قیمتهای ارزانی دارد و غذاهای بسیار سالمی را آماده میکند. بوفهی سالاد، ساندویچهای متنوع، پیتزای سبزیجات تر و تازه و گولاش از دیگر غذاهای این رستوراناند. کانتریلایف شعبهای هم در شهر جدید دارد و هر دو شعبه، ساعت ناهار بسیار شلوغ میشوند. این رستوران از دوشنبه تا پنج شنبه از ٨:٣٠ صبح تا ٧ بعدازظهر، جمعهها از ٨:٣٠ صبح تا ٦ بعدازظهر و یکشنبهها از ١١ صبح تا ٦ بعدازظهر باز و قیمت غذاهای اصلی آن بین ٧٥ تا ١٥٠ کرون است
تلفن: ۲۲۴۲۱۳۳۳۶
رستوران «Dahab»
رستورانی با قیمتهای متوسط درشهر قدیم است که به سبک آفریقای شمالی دکور شده، کمنور است و قالیچهها و مخدههای شرقی دارد و با چای نعنایی مراکشی و موسیقی جاز شرقی به مهمانان خوشآمد میگوید. منوی رستوران شامل کوسکوس، تجینه (نوعی تاسکباب با گوشت و سبزیجات) و غذاهای متنوعی با گوشت بره و جوجه است و به عنوان دسر هم باقلوای خوشمزهای دارد. انواع چای هندی، چینی و ترکی به همراه قلیان هم برای مهمانان آماده میشود. این رستوران از ظهر تا ١ صبح روز بعد غذا سرو میکند و قیمت غذاهای اصلیاش بین ٢٠٠ تا ٤٠٠ کرون است.تلفن: ۲۲۴۸۲۷۳۷۵
پیتزا فروشی «Kmotra»
در شهر جدید، یکی از قدیمیترین پیتزاهای پراگ را با قیمتی ارزان عرضه میکند. پیتزاهای کموترا متنوعاند و در اجاقهای زغالی تهیه میشوند. رستوران از ١١ صبح تا ١٢ شب باز است، اما حول و حوش ساعت ٨ شب حسابی شلوغ میشود قیمت هر پیتزا هم –بسته به مواد اولیهاش- بین ٨٥ تا ١٣٠ کرون است.
تلفن: ۲۲۴۹۱۵۸۰۹
رستوران «Neklana»
در «ویشهراد» واقع شده و جزو رستورانهای ارزان پراگ به شمار میرود. این رستوران کنار یک مجموعه آپارتمانی با سبک کوبیسم کلاسیک سال ١٩١٥ واقع شده، اما با نمای بیرونی قرمز رنگش، جلوهای شاد و خودمانی پیدا کرده. اینجا غذاهای اصیل و دلچسب کشور چک از جمله سوپ قارچ و سیبزمینی همراه با نان چاودار سرو میشوند. منوی رستوران به سه زبان چک، انگلیسی و آلمانی است و گرامافونی متعلق به دههی ٨٠ که آهنگهای قدیمی پخش میکند، لذت غذا خوردن در این رستوران را دو چندان میکند. رستوران نکلانا از ١١ صبح تا نیمه شب باز است و قیمت غذاهای اصلیاش بین ١٠٠ تا ٢٠٠ کرون است.
تلفن: ۲۲۴۹۱۶۰۵۷
رستوران Mala Strana
منو درجه یک اینجا برای همه سلیقهها مناسب است شما میتوانید صبحانه خود را زیر سقف آراسته و مزین به لوسترهای تماشایی، میل نمایید در این مکان از نان تست فرانسوی تا شیرینیهای چک وجود دارد.
رستورانNové Město
صاحبان این مکان متخصص در ضمینهای گوشت و نوشیدنی در کشور هستند، مردم محلی هر روز به اینجا سر زده و یک روز شاد را در اینجا آغاز میکنند، شاید در نظر اول غذاهای شور و آبدار اینجا ناسالم باشد ولی به شما پیشنهاد میکنم هنگام سر زدن به این مکان تخممرغ اسکاچ و دونات وانیل کاستارد را امتحان نمایید.
رستورانPodskalí
مردم محلی با شروع تعطیلات آخر هفته بازار کشاورزی در امتداد رودخانه مولداو به پا میکنند، بنابراین نمیشود با دیدن آن همه جمعیت در این بازار شگفتزده نشد. با این حال غذاهای گرم برای صبحانه، قهوه، بازدید از رودخانهها و قلعههای پراگ، در تعطیلات آخر هفته با گروههای موسیقی محلی و کوکتل همراه است.
رستورانStaré Město
دارای تیم جوان پیشبند پوشیده و سرآشپزهای با کفش کتانی، دارای فرمت مدرن، شش تا یازده دوره منوی سلفسرویس با شرابهای محلی و خارجی، دارای فضای شگفتانگیز مدرن پوشش داده شده با لوستر
رستورانPísnice
پراگ به لطف جامعهای ویتنامی به شهرت قابلتوجهی دستیافته است، بازار Sapa بهترین مکان برای مواد غذایی ویتنامی است. در این مکان زیبا که خانهای بزرگ ویتنامی است مواد غذایی خوشمزه و ارزان را به شما ارائه میدهد این مکان برای افراد ماجراجوی تنها بسیار مناسب است.
رستورانKarlín
درواقع یک کارخانهای قدیمی در منطقهای کارلین است که امروزه به یک غذاخوری معروف در پراگ تبدیل شده است که در آن غذاهای سنتی چک و همچنین غذاهای مدرن بهعنوان ناهار و شام ارائه میشود. در این مکان میتوانید یک آخر هفتهای فوقالعاده را با چغندر قرمز خشک و ماست، در ادامه با تخممرغ آب پز و انواع توتها، گندم تخمیر شده و در انتها با پنکیک چکی و قهوه در این مکان بگذرانید.
رستورانStaré Město
در این مکان ساندویچهای مدرن چک، بهعنوان غذاهای سریع آماده شده (غذای فوری) سرو میشود، برخلاف دیگر غذای فوریها غذاهای این مکان سرخ شدنی یا پوشیده با پودر قند نیست، پیشنهاد میکنم انتخاب اول خود را در این مکان نسخهای کلاسیک سالاد سیبزمینی و ژامبون قرار دهید. چک دارای بیشترین مصرف نوشیدنی در یک شب است، این نوشیدنی ارزان را شما میتوانید بدون سفارش دادن همراه با موسیقی سنتی و کتلت گوشت گوساله با سالاد سیبزمینی را در این مکان تجربه کنید
رستورانNové Město
توصیهای یک رستوران غیر گیاهی برای گیاهخواران شاید عجیب به نظر برسد؛ اما در کشوری که غذاهای گیاهی را توسط پنیر سرخ میکنند، به نظر میرسد استفاده از غذاهای آبپز آسیایی مناسبتر به نظر میرسد، در این رستوران همنظر گوشتخواران و همنظر گیاهخواران را برآورده میکند، در این مکان کدوتنبل برای گیاهخواران و گوشت خوک برای گوشتخواران بهترین گزینه میتواند باشد.
این مکان از ساعت ۱۰ صبح باز میشود و شما میتوانید سوسیس و یا برگر گوشت گوساله خشک را بهعنوان تنقلات مصرف نمایید.
رستورانVinohrady
اگر شما یک همبرگر بزرگ میخواهید، این مکان مناسب با همبرگرهای بزرگ و سیبزمینی سرخ کرده میتواند شما را خوشحال کند، این مکان محل رفت و آمد جوانها و افراد محلی است زیرا آبجو کم الکل محلی ارائه میدهد.
واحد تولید محتوای اصفهان تور
.