14

دسامبر
2017

غذاهای معروف دانمارک

پست شده به وسیله : اصفهان تور/ 1929 0

غذاهای دانمارکی :

دانمارک کشوری که مردمانش کمتر روی آفتاب را میبینند. این مردمان آداب و رسوم خاصی دارند، در نوشته ی زیر شما را با غذاهای محلی و مورد استفاده ی روزانه ی این مردم آشنا می کنیم. با اصفهان تور همراه باشید.

اگر به این کشور سفر کردید یا قصد سفر دارید باید بدانید که خوردن صبحانه بیرون از منزل عادت رایجی نیست مگر اینکه شما در هتلی اقامت داشته باشید در غیر این صورت رستوران ها و کافه ها چیزی به نام صبحانه برایتان سرو نمی کنند.

ناهار دانمارکی ها و البته بیشتر کشورهای اسکاندیناوی بشقاب غذاهای دریایی است. ماهی از هر نوعی خصوصا چند نوع خاص مانند سالمون، ماهی سفیدی به اسم کد به شکل آبپز، بخارپز یا درون فر، لابستر دانمارکی و میگو هم به چشم می خورد که در کنار سبزی های آبپز سرو می شود.

بسیاری از دانمارکی ها برای وعده ناهار در خانه هایشان نیستند و غذایشان را به صورت پک شده همراه خود به محل کار یا محل درس خواندنشان می برند. در نتیجه چون بیشتر اوقات وعده ناهار را کنار هم نیستند، سعی می کنند در وعده شام همگی با هم باشند و برای دعوت کردن میهمان هم شام را ترجیح می دهند.

دانمارکی ها از گوشت قرمز هم استفاده می کنند اما کمتر گوشت گوساله یا گوسفند می خورند و استفاده از مرغ نیز به صورت گریل شده با مقداری سیب زمینی مرسوم است.

 

سبک غذای دانمارکی به عنوان یکی از انواع سبک غذایی خاص در قاره اروپا شناخته میشود که طرفداران و منتقدان خاص خود را دارد. این سبک غذایی توسط روستاییان این کشور و بر پایه محصولات بومی و سنتی در دسترس آنها شکل گرفته و بر پایه سبک ها و تکنیک های آشپزی ویژه ای که عمدتا درذ قرن نوزدهم میلادی ابداع شده اند جای خود را در میان سایر سبک های غذایی باز کرده است. غذاهای اصلی و گرم در سبک غذایی دانمارکی ها عمدتا بر پایه محصولات پروتینی و انواع گوشت قرمز و سفید تهیه میشود. به طور کلی سبک غذایی دانمارکی تاثیر بسیاری از سبک های غذایی دیگر کشورها گرفته و با توجه به نبود ادویه در این کشور استفاده از ادویه جات در غذاهای دانمارکی یک سنت وارداتی است. ادویه هایی مانند دارچین، هل، جوز و فلفل سیاه از قرون وسطی و دوران حضور وایکینگ ها در این سرزمین وارد شده و مورد استفاده قرار می گرفته است.

اسموربرود

اسموربرود (Smørrebrød) یک ساندویچ روباز است که به طور معمول در دانمارک برای ناهار میل می‌شود. این غذا معمولاً با نان چاودار سرو شده و روی آن شاه‌ماهی یا میگوی خام، تخم‌مرغ سفت، گوشت یا سبزیجات قرار می‌گیرد.

 

پولسر

پولسر (Pølser) یک غذای سنتی دانمارکی نیست، اما به قدری خوشمزه است که باید راجع به آن بدانید. پولسر اساساً نسخه دانمارکی هات داگ آمریکایی و شاید بهتر از آن است. این غذا در سراسر کپنهاگ و سایر شهرها در دکه‌های هات داگ فروخته شده و با سس کچاپ، خردل، پیاز سرخ شده و خیارشور سرو می‌شود.

 

کارتوفلر

کارتوفلر (Kartofler) یا سیب‌زمینی نقش مکمل وعده‌های غذایی را در دانمارک دارد. روش‌های مختلفی برای طبخ آن وجود دارد، اما به طور معمول در آب جوشانده شده و با سایر سبزیجات سرو می‌شود. البته گاهی اوقات آن را له کرده یا کاراملی می‌کنند (سیب‌زمینی را با شکر می‌پزند تا کارملی شود.)

 

وینربرود

آمریکایی‌ها وقتی به فکر یک شیرینی دانمارکی می‌اُفتند، وینربرود (Wienerbrød) در ذهن‌شان تداعی می‌شود. وینربرود  خیلی شبیه به کروسان است و آن را با باترکریم و شکر پُر می‌کنند.

 

 

توت قرمز با خامه

این غذا اساساً یک سوپ توت است که به عنوان دسر تابستانی نیز خورده می‌شود. توت‌های قرمز را پخته و سپس با خامه سرو می‌کنند. اسم این غذا (Rødgrød med fløde) تلفظ دشواری دارد، پس مواظب باشید که مورد خنده دیگران قرار نگیرید!

 

 

ریسالاماند

ریسالاماند (Risalamande) شبیه به نسخه آمریکایی پودینگ برنج است. این غذا به صورت سرد سرو شده و گیلاس‌ گرم روی آن ریخته می‌شود. در ایام کریسمس یک بادام در آن مخفی می‌کنند و هر کس که آن را پیدا کند، جایزه می‌گیرد. این کار باعث ایجاد حس رقابت برای پیدا کردن بادام می‌شود.

 

پنیر

کارخانه‌های لبنیاتی و تولید پنیر در سراسر دانمارک، پنیر معتبر خود را تولید می‌کنند. معروف‌ترین آنها بلوچیز، دانبو و هاوارتی است. دانمارکی‌ها اغلب پنیر را با شاه‌ماهی خام و میوه‌های مختلف میل می‌کنند.

 

ایبلسکایور

ایبلسکایور (Æbleskiver)، پنکیک‌های کوچک و گردی هستند که معمولاً با سیب پر شده‌، روی آن شکر ریخته و با مارمالاد سرو می‌شود. این، بخشی از سنت کریسمس در خانواده‌های دانمارکی است.

 

رابابرگراد

رابابرگراد (Rababergrød)، کمپوت ریواس است که یک دسر تابستانی محبوب در دانمارک محسوب می‌شود. اهالی دانمارک ساقه‌های ریواس را جوشانده شده و بعد به صورت یک مارمالاد شیرین درمی‌آورند. روی این دسر، خامه و شکر ریخته و به صورت سرد سرو می‌کنند. گاهی اوقات توت‌ فرنگی نیز به آن اضافه می‌شود که در این صورت به آن رابابریوردبرگراد (rababerjordbærgrød) می‌گویند.

 

 

نوما

نوما غذا نیست اما باید در این لیست قرار بگیرد. کپنهاگ موطن یکی از رستوران‌های مشهور دنیا یعنی «نوما» (Noma) است و زیر نظر «رنه ردزپی» اداره می‌شود که جوایز بی‌شماری را برای خلاقیت آشپزی گرفته است. این مکان بسیار مشهور و در عین حال قیمت‌های سرسام‌آوری نیز دارد.

 

 

 

 

.

برای “غذاهای معروف دانمارک” دیدگاه بگذارید;

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کیفیت
قیمت
خدمت