دراینجا میخواهیم با خوشمزه ترین غذاهای بوسنی آشنا شویم غذاهای خوش رنگ ولعاب که حتما طعم خوبی هم دارندغذاهایی که چون درکشوری که اکثر جمعیت آنها مسلمان هستند با ذائقه ما هماهنگ میباشد.
باما همراه باشید درمرکز مشاوره سفر طلوع سفریاد تابیشتر بخوانیم.
کوبی
Cevapi کبابهای کوچک و بزرگ مانند گوشت گوسفند و گوشت گاو است که در سوخون (نان پیتا بوسنیایی) با پیاز خام عرضه می شود. مردم محلی برای ناهار، شام یا به عنوان یک میان وعده غذا می خورند. سرآشپزها را گوشت گوشت و در میان پنج تا ده کباب جداگانه در یک صفحه با یک سس خامه ای خدمت می کنند. هر رستوران آشپزی و فصول مختلف را به شیوه ای متفاوت انجام می دهد، و هر کدام از این ها کمی متفاوت است. شما همچنین می توانید تنوع های منطقه ای را که از گوشت گوسفند یا گوشت استفاده می کنید پیدا کنید.
بورک
بورک از ترکیه توسط عثمانی به بالکان منتقل می شود. گوشت گاوها با یک گوشت، پنیر و یا پر کردن اسفناج شیرینی پوسته پوسته می شوند. تقریبا هر نانوایی در این کشور این میان وعده چربی را به فروش می گذارد که گاهی اوقات به صورت جداگانه یا به وزن عرضه می شود. بوسنی ها و گردشگران گرایش به رابطه دوست داشتن نفرت با آن دارند. از یک طرف، یک میان وعده خوشمزه و پرطرفدار، از سوی دیگر، آنها بسیار چرب و پر از چربی هستند.
Begova Corba
Begova Corba، یا سوپ بیگی به زبان انگلیسی، مورد علاقه عثمانی بود. مرغ و سبزیجات آهسته، مانند هویج، سیب زمینی و کرفس، به یک خورش ترش و خامه ای تبدیل می شود که اشتها آور است. Bey’s اغلب با یک کرم خامه ای یا سس در یک کاسه گلی خدمت می کند و محلی ها طبخ می کنند و این سوپ را بخورید مخصوصا در هنگام تعطیلات و جشن ها.
کپل (گوشت کوکی مگس بوسنی)
بالک ها در دمبلینگ عالی هستند، Klepe نسخه بوسنیایی است. قبل از اینکه بخار بخورید، یک خمیر را با پنیر یا گوشتی (گوشت گوسفند یا گوشت گاو) پر کنید تا یک بافت مثل روبی مانند نرم تهیه کنید. Klepe همراه با ماست یا سس سس و تقریبا ذوب در دهان است.
دالما
Dolma یکی دیگر از غذاهای موجود در اطراف بالکان و مدیترانه است، بوسنیا پیچ و تاب خوشمزه خود را اضافه می کند. سبزیجات، مانند بادمجان، فلفل و کدو سبز، با گوشت یا برنج و چاشنی پر می شوند. بوسنی ها در خدمت گوشت دلفه گرم، اغلب با سس لیمو و Dolma برنج در دمای اتاق با یک سس سیر مبتنی بر ماست. در Mostar، یک منطقه منطقه ای Sogan Dolma با استفاده از پیاز به عنوان سبزی پایه است.
سوپ لوبیا بوسنی
یک سوپ گرم را با لوبیا نرم در یک کاسه خاکستری در یک روز زمستانی سرد بخورید. گرا سوپ لوبیا سنتی بوسنی با استفاده از لوبیای پروانو به عنوان مواد اصلی، همراه با فلفل، پیاز و هویج سرو می شود. اغلب گوشت گاو آهسته به سوپ اضافه شده است، و یک غذای گرم سالم برای حتی سردترین روزها ایجاد می کند.
بوسانسکی لوناک
گفته می شود Bosanski Lonac یکی از غذاهای ملی است. خورش برای بوسنی منحصر به فرد است و از یک روش خاص برای تهیه غذا استفاده می کند. کوسه ها تا جایی که گلدان پر شده است، تکه های زیادی از گوشت و سبزیجات را در لایه های متناوب قرار می دهد. پس از شستشو و پخت و پز برای آنچه که ممکن است برای همیشه احساس، طعم و مزه گوشت و طعم می آید به عنوان یک وعده غذایی است.
Ustipci
هر Ustipci متفاوت است. مسلما خوشمزه ترین درمان در بوسنی است Ustipci، و یا توپ های کوچک از خمیر سرخ شده با یک پر کردن شیرین و یا طعم. دستور غذاها از نسل به نسل منتقل می شود و هر نسخه کمی متفاوت است. آنها شیرین استفاده از مربا یا عسل در حالی که همتایان طعم دار خود را پنیر یا گوشت. همانطور که می خورید میان وعده های کوچک، چرک و تا حدی چرب، در هنگام خوردن و انفجار عطر و طعم به عنوان یک ماده نان بافت نرم، متوجه می شوید که محتوای آن به دهان شما برسد. اغلب مردم محلی با چای یا قهوه می خورند.
باقلوا
باکلاوا، که در سرتاسر بالکان و قفقاز یافت می شود، یک درمان دسر ساخته شده از ورق های شیرینی می باشد. باکلاو بوسنی به نظر می رسد کمی مانند یک کیک کوچک با لایه های آجیل، شربت و عسل. همانطور که عثمانی ها امپراتوری خود را گسترش دادند، این شیرینی های مورد علاقه را به ارمغان آوردند که اکنون به خود بوسنی تبدیل شده است. محتوای قند بالا و طعم شیرین آن را یک طرف کامل برای رفتن با قهوه خود را.
ظاهر جذابی دارند به خصوص باقلوا وبورک وکوبی که ظاهر آنها با روح وروان آدم حرف میزنند و میشود گفت یکی ازجاذبه های کشور بوسنی غذاهای آن می باشد.
واحد تولید محتوای اصفهان تور
.