18

دسامبر
2017

غذاها وطعم های خوشمزه فلسطینی

پست شده به وسیله : اصفهان تور/ 1971 0

دراین مطلب می خواهیم بیشتر درمورد غذاهای فلسطین بخوانیم آنها به ماهی علاقه بسیار دارند وغذاهای آنها باادویه تند تهیه میشود وتست کردن آنها میتواند جذابیت زیادی داشته باشد.

با مادرمرکز مشاوره سفر طلوع سفریاد همراه باشید تا درمورد این غذاهای خوشمزه اطلاعات کسب کنیم.

تبولی

سالاد سالم، مرطوب کننده و سالم خاورمیانه است و از گندم بلغور تهیه شده است، جعفری ریز خرد شده و گلابی که به سادگی با آب لیمو و روغن زیتون پوشانده شده است.

غذاها وطعم های خوشمزه فلسطینی

سایور لده

انواع سبزیجات در یک شیر خشک نارگیل شیرین شده برای تهیه این ظرف غذای محبوب سبزیجات استفاده می شود. همچنین در مالزی محبوب است.

غذاها وطعم های خوشمزه فلسطینی

میت

شما می توانید این دستور غذا را با بامیه تهیه کنید، اما من ترجیح می دهم آن را با نخود فرنگی – برخی از کشورها، به ویژه لبنان، از لوبیا کره استفاده می کنند.

غذاها وطعم های خوشمزه فلسطینی

غذای دریایی

غذاهای غزه از بهترین غذاهای دریایی منطقه را دارد. ماهی ها اغلب کبابی، پر شده و یا سرخ شده و طعم های آشپزی لووان با اجزای رایج مانند سیر، لیمو، چیلی، دانه های دودی و عدس را تطبیق می دهند. غزه دارای یک صنعت ماهیگیری کارآمد و یک بخش ماهیانه در حال رشد ماهی است که تلاش می کند تا وابستگی خود را به واردات اسرائیل متوقف کند. طبق قانون U.N، سرزمین های ماهیگیری مجاز به حداکثر ۱۲ مایل دریایی هستند، اما ماهیگیران فلسطینی اغلب توسط قایق های نظامی اسرائیلی محدود به ۶ یا کمتر می شوند.

غذاها وطعم های خوشمزه فلسطینی

کرفس خاکستری

معمولا در آبهای مدیترانه یافت می شود و این ماهی غنی اما ظریف از انواع طعم ها و روش های پخت و پز پشتیبانی می کند. اگر در دسترس نیست، می توان آن را با دیگر ماهی های پوسته سفید جایگزین کرد. این دستور العمل ترکیبی از بهترین ادویه های عربی با برخی از بهترین محصولات مدیترانه ای است. پوشش ترد و معطر آن را به پوسته های منجمد و چاشنی تازه می دهد.

غذاها وطعم های خوشمزه فلسطینی

ظروف ماهی

 فوق العاده در سراسر غزه و سواحل غربی فلسطین یافت می شود. مواد تشکیل دهنده ماهی پوسته  سفید بدون غلبه بر طعم های طبیعی ظریف است. ترکیبی از سیر، لیمو، چیلی و گشنیز میوه های مدیترانه ای و عربی است و این ظرف ماهی به نظر می رسد خوب است.

غذاها وطعم های خوشمزه فلسطینی

حمص

این غذای مدیترانه ای و عربی به رژیم های مردم بسیاری از کشورها و تمامی حوزه های زندگی کمک می کند. علاوه بر این از جعفری و عسل درآن استفاده می شود.  Hummus به طور سنتی با پاستل و ملات ساخته شده است.

غذاها وطعم های خوشمزه فلسطینی

فلافل

فالافل در بسیاری از اشکال و طعم ها قرار می گیرد و از خانواده به خانواده بعضی از خانواده ها از دستور العمل های مخفی محافظت می کند. در واقع درفلسطین فلافل یکی از محبوب ترین غذاهای خیابانی است . این می تواند عمیقا سرخ شده، زیره سرخ شده و یامانند ماروی اجاق گاز برای یک جایگزین سالم پخته شود.

غذاها وطعم های خوشمزه فلسطینی

Fatayer Zaatar (نان پنیر آویشن)

پنیر آکوی (همچنین Akawi، Akkawi، Akawieh یا Ackawi) یک پنیر خاورمیانه به نام منطقه اکر فلسطین است که ابتدا از آنجا آغاز شد. در عربی، akkawi به معنای “akka” است. پنیر سیر نشده نرم نرم با یک چاشنی، قوام صاف و یک طعم بسیار ملایم و کمی شور است. پنیر به طور گسترده ای در بسیاری از لووانت ها مورد استفاده قرار می گیرد که در آن به عنوان یک پنیر سیب زمینی استفاده می شود که به صورت میوه یا میوه جور شده است.

ازعامت کلمه عربی آویشن است، این یک گیاه وحشی است که در سراسر تپه ها و رشته های مناطق شبه و شرق مدیترانه رشد می کند. ازعامت (همراه با درخت زیتون) نماد سرزمین فلسطین است. این به شدت با هویت فلسطین ارتباط دارد و در نتیجه، شاعران، نویسندگان و هنرمندان در نوشته ها و آهنگ هایشان به طور گسترده ای ازآن یاد می کنند.

شیرینی پزی فلسطینی عمدتا در بهار انجام میشود، که رسمی در فصل جمع آوری صدف وحشی تازه وحشی است. این یک نان تخت است، روغن زده اما تند، پر شده با برگ های تازه پیاز و سماق و پنیر آکی

غذاها وطعم های خوشمزه فلسطینی

نان زعفران

این نان با عطر و طعم از ترکیب مخلوط گیاهی و زیتون بسته بندی شده است. به طور سنتی، این  غذا با استفاده از خمیر شبیه به pitta ساخته میشود.این نان به طور معمول با مخلوط گوشتی مانند پیتزا شرقی خاورمیانه پخته یا کبابی می باشد. نسخه ما ترکیبی از خمیر و گیاهان است و در قطعات بزرگتر ضخیم تر پخته میشود.

غذاها وطعم های خوشمزه فلسطینی

بابا غانوش

این ظرف سنتی لووانتین از baklažane، tahini و روغن زیتون یک استارت فوق العاده و یا ظروف سفارشی است که با عطر و طعم مختلف برای هر وعده غذایی اضافه می کند. طعم دود به طور معمول از قارچ پخته شده بر روی یک شعله بازبه مشام میرسد.

غذاها وطعم های خوشمزه فلسطینی

اینطور که پیداست مردم فلسطین به نان اهمیت زیادی میدهند چونکه نان را به طعم های مختلف تهیه ودرسبد غذایی روزانه خود استفاده می کنند.

واحد تولید محتوای اصفهان تور

.

برای “غذاها وطعم های خوشمزه فلسطینی” دیدگاه بگذارید;

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کیفیت
قیمت
خدمت