18

دسامبر
2017

شکم گردی در غنا

پست شده به وسیله : اصفهان تور/ 685 0

غذا ها در غنا

غنا یکی از کشور هایی است که دارای فرهنگ غنی آشپزی است .

فرهنگ غذایی در غنا بازتاب کننده فرهنگ محلی در غنا است.غذاهای غنا گردشگران را وادار می کنند تا از غذاهای محلی و محصولات غنا تهیه کنند.

قرمز ( RED RED )

بیشتر مردم در جهان از لوبیا بدشان می آید ولی این غذای غنایی یک ظرف لوبیا است که موفق شده تا مردم زیادی را علاقه مند به لوبیا کند.

قرمز قرمز که یک کیک لوبیا است از لوبیا, ماهی و آفتاب گردان تهیه می شود رنگ قرمز غذا به خاطر روغن نخل قرمز است اما در برخی مناطق از رب گوجه برای قرمز کردن غذا استفاده می شود.

قرمز قرمز یکی از معروفترین و محبوب ترین غذاها در غنا است.

 

فوفو

فوفو که یک نوع پوره سیب زمینی شیرین است به عنوان غذای فرعی در غنا تهیه می شود.

 

 

شکو ( Shoko )

شکو یکی از غذاهای سنتی در غنا است که از نظر قیمت بسیار ارزان است.

این غذا از گوشت گاو, ادرویه های تند و سبزیجات تهیه می شود.

شکو بسیار مقوی است و از این غذا در زمان تفریح و حتی جنگ استفاده می شود.

 

واکی ( ٌWaakye )

واکی نشان می دهد که مردم در غنا چقدر عاشق برنج و لوبیا هستند .

واکی یک ظرف بسیار تند از ترکیباتی چون لوبیا و برنج است که با مرغ, ماهی و تخم مرغ سرخ شده و اسپاگتی سرو می شود.

.

برای “شکم گردی در غنا” دیدگاه بگذارید;

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کیفیت
قیمت
خدمت