درادامه مطالبی که درمورد واتیکان خواندین دراین مطلب میخواهیم با غذاهای این کشور آشنا شویم ازآنجا که واتیکان جزوی ازکشور ایتالیا به حساب می آید تقریبا” میتوان گفت که عادات غذایی انها وغذاهایی که استفاده میکنند نیز شبیه عادتهای غذایی مردم ایتالیاست بامادرمرکز مشاوره سفر طلوع سفریاد همراه باشید تابیشتر بخوانیم.
از آنجا که واتیکان در دل شهر رم واقع شده؛ به عقیده ساشا مارتین باید اسپاگتی را به عنوان یکی از غذاهای محلی واتیکان لحاظ کرد. در رم، اسپاگتی با سه سس گوشت، ساخته شده از روغن و سیر و فلفل و نیز اسپاگتی مخصوصی به نام آلالکاربونارا که پوشیده شده از فلفل است سرو میشود که به نوعی میتوان آنها را به واتیکان هم نسبت داد چون در برخی اسناد متعلق به دهه ۱۹۳۰، این غذا به عنوان غذای مورد علاقه یکی از پاپها نیز ذکر شده است.
در واتیکان غذاهای ایتالیایی شامل انواع پاستاها، پولنتو، ریزتو و … درست می شود.
ریزتو:
نوعی غذای ایتالیایی است که با برنج و خامه درست می شود و در کنارش سوپ گوشت یا سوپ سبزیجات استفاده می شود.
مارینارا:
نان پهنی است که در آن از روغن، گوجه و سیر استفاده می شود.
واقعا” اسپاگتی غذای لذیذی می باشد ولذت خوردن این غذا دریک رستوران درایتالیا یا واتیکان لذت این غذا را دوچندان میکند.
.