آشپزی باهاما به غذاها و نوشیدنی های باهاما اشاره دارد. این شامل غذاهای دریایی مانند ماهی، صدف، خرچنگ و حلزونی و همچنین میوه های گرمسیری، برنج، نخود فرنگی، نخود کبوتر، سیب زمینی و گوشت خوک است. ادویه جات معمولی که معمولا در غذاها استفاده می شود شامل فلفل قرمز، آهک، گوزن، گوجه فرنگی، گومبو، پیاز، سیر، آلبالو، دارچین، رم و نارگیل است. نوشیدنی های رم در این جزیره بسیار محبوب هستند. از آنجا که باهاما از بسیاری از جزایر تشکیل شده است، تغییرات آشپزی مشهور وجود دارد.همراه اصفهان تور باشید…
آشپزی باهاما تا حدودی مربوط به جنوب آمریکا است. بخش بزرگی از مواد غذایی بهائی وارد می شود (به رغم اقتصاد باهاما) [ غذاهای بین المللی به ویژه در هتل های بین المللی ارائه می شود.
نوشیدنی ها
آب میوه ها، از جمله آب نارگیل، اغلب برای نوشیدنی ها استفاده می شود. Switcha یک لیموناد ساخته شده با لیمو بومی است.
آب شیرین یک نوشیدنی است که از آب نارگیل مخلوط شده با شیر تغلیظ شده و جین است
سوپ
بادامها از بسیاری از سوپهایی که در سرتاسر کارائیب محبوب هستند از جمله ماهی قزل آلای، سوپ کونک، کلوچه ماهی، سوپ نخل (ساخته شده با ژامبون) و فلفل قرمز نخود در سوپ های مختلف استفاده می شود، از جمله سوپ ساخته شده با dumplings و گوشت گاو نمک. سوس یک سوپ است که معمولا با مرغ، آهک و فلفل ساخته شده است.
غذای دریایی
غذاهای دریایی جزء اصلی در باهاما است.
کانچ را می توان به روش های مختلفی تهیه کرد: خام خام با آب لیمو و ادویه جات (به عنوان دسر)
ماهی ممکن است سبک Escabeche، در مخلوطی از آب لیمو یا سرکه با ادویه جات خامه آورده شود. در اسکاب، ماهی ابتدا پخته شده است، و آن را از سفیانی تهیه شده مشابه آن تقسیم می کند. “بخور ماهی” یک روش آماده سازی ماهی با کرفس، پیاز، گوجه فرنگی و ادویه جات است
گوشت
غذاهای گوشتی محبوب با مرغ، گوشت خوک و بز (همچنین به عنوان گوشت گوسفندی اشاره شده است) ایگوانا هنوز شکار شده و خورده شده است، مخصوصا در جزایر دورافتاده، اگر چه برخی از گونه ها، مانند ایگوانای سنگ سفید باهامای شمالی، در معرض خطر هستند.
.