غذاهای خوشمزه اندیمشکی
غذاهای مردم اندیمشک بیشتر با گوشت گوسفندی درست میشوندوغذاهای خاصی دارند که چشیدن آنها خالی ازلطف نیست وجالب اینکه این غذاها اسم های جالبی نیزدارند مثل زیر برنجی ،چزنک وکماغنبه که اسم این غذاها جذابیت برای مردمی که خارج ازاین شهر میباشند وبه این شهر سفر میکنند ایجاد میکند. با ما درمرکز مشاوره سفر طلوع سفریاد همراه باشید تا با این غذاهای خوشمزه بیشتر آشنا شویم.
زیر برنجی:
بهترین غذای محلی اندیمشک زیر برنجی می باشد در مراسمات عروسی و یا ختم گوشت گوسفند را آبپزمی کنند و چند تکه از آن گوشت را درون مجمه (سینی ) قرار می دهند و روی آن برنج می ریزند که حتما همراهش هم دوغ می باشد.
قورمه یا غذای چوپان( دو پیازه ) :
زمانی که مهمانی سر زده بیاید و بخواهند برایش گوسفندی را سر ببرند گوشتش را ریز می کنند و با پیاز درون دیگ با حرارت سرخ می کنند.
چزنک:
یک خمیر خیلی شل درست می کنند و آنقدر آن خمیر شل می باشد که با یک کاسه روی تابه می ریزند و روی تابه پهنش می کنند وقتی پخته شد ند توی یک تشت یا یک مجمه (سینی ) قرار داده روغن وشکر روی آن می ریزند.
خورشت ترشی یا خورشت میر عالی خونی :
که با گوشت گوسفند و ترشی انار درست می شود.
برنج شله :
برنج را وقتی که آبپز شد و حالت شل گرفت فقط یک مقدار روغن حیوانی بخاطر اینکه مزه داشته باشد روی آن می ریزند
شکمبه :
برنج را با پیاز و کشمش و زرشک را درون شکمبه گوسفند ریخته و با نخ و سوزن می دوزند و در کنار کله پاچه گوسفند قرار می دهند تا بپزد و آماده خوردن شود.
کماغینه :
برای زنی که زایمان کرده با آرد و روغن درست می شود .و یا جوش جوش که برای زنی که زایمان کرده گندم سرخ شده که آرد شده را با روغن و زیره و شکر درست می کنند.
واحد تولید محتوای اصفهان تور
.