هر کشوری در غذاهایش دارای تاثیراتی از کشورهای مختلف دیگر می باشد که در غذاهایش می توان ترکیبی از ذائقه های مختلف را چشید ، و کشور هلند هم از این قاعده مستثنا نیست . شیوه آشپزی در هلند روشی مستقیم و ساده است : سبزیجات فراوان و گوشت کم و حضور پر رنگ لبنیات. در این مقاله ی اصفهان تور مطالبی جالب از شکم گردی در کشور گلها برای شما عزیزان آورده ایم .
۱-“بیتربالن” توپ های گوشتی هلندی هستند که همراه با سس خردل خورده می شوند و تقریبا در تمام منوهای آمستردام دیده می شوند.
۲-“وافل استروپ” از دولایه نازک خمیر که وسط آن با شربت کارامل پرشده ،تهیه می شود.
۳-هلندی ها در ماههای می تا جولای ،شاه ماهی را به صورت خام و با پیاز خرد شده و خیارشور می خورند.
۴-گوشه به گوشه شهرهای هلند پنیرفرشی است و هزاران اتاق تست پنیر به همراه موزه ای با این عنوان گردشگران زیادی را به سوی این سرزمین می کشاند.
۵- “استامپ پات”غذای سنتی هلندی هاست که ترکیبی از سیب زمینی پخته شده با انواع سبزیجات و یا میوه های مختلف است.این غذا اغلب به همراه سوسیس ،سِرو می شود.
۶-کیک های هلندی “تامپوس” کیک های مستطیلی شکلی هستند که با روکشی صورتی رنگ در حالی که میانه آن را با خامه زده شده پر می کنند.
۷- “کیبلینگ” میان وعده هلندی است که در حقیقت تکه های سرخ شده ماهی به همراه سس مایونز پُر از سیر یا سس تاتار سِرو می شود.
۸- “اروتن سوپ” سوپ سبزیجاتی است که در اغلب کشورها تهیه می شود و البته پرطرفدار است.
.