یکی از پرطرفدار ترین پیش غذا ها در پورتوریکو سوپ ه هستن بحث در مورد این است که آیا یکی از شناخته شده ترین سوپ ها، frijoles negros (سوپ سیاه و سفید)، کوبایی یا پورتوریکو است که طعم یسیار خوشمزه ای دارد..همراه اصفهان تور باشید…
یکی دیگر از سوپ کلاسیک، sopón de pollo con arroz – سوپ گوشت گاو با برنج است که در هر رستوران به اندازه ای متفاوت است. یکی از روش های سنتی تهیه این سوپ، برای تهیه قطعات بزرگ کدو تنبل و سیب زمینی سرخ شده یا یوتیاس (ریشه نشاسته گیاه گرمسیری بزرگ که گوشت معمولا زرد یا خامه ای سفید است) است که علاوه بر اینکه خیلی خوشمزه است بیسیار مقوی هست….
آنها معمولا در کتلت یا کتری سنگین پخته می شوند. یکی از غذاهای محبوب carne guisada puertorriqueña است؛ (خورش گوشت گاو پورتوریکو). مواد تشکیل دهنده ای که تنقلات گوشت گاو را طعم می دهند این ممکن است شامل فلفل سبز، فلفل شیرین شیرین، پیاز، سیر، سیب زمینی، سیب زمینی، زیتون . کیک گوشتی (pastelón de carne) جزء بسیاری از ناهارهای پورتوریکو است. گوشت نمک و گوشت گاو اغلب برای پر شدن استفاده می شود و در کالدرو پخته می شوند.که در جزیره پورتوریکو طرفدار زیادی دارن…
.