25

سپتامبر
2017

راهنمای سفر به کازابلانکا؛ عروس آفریقا

پست شده به وسیله : اشکان علینقیان/ 724 0

شاید هنگامی که نام کازابلانکا را می شنوید به یاد آن فیلم تاریخی و معرکه رمانتیک با بازی همفری بوگارت و ابنگرید برگمن بیفتید. در این مطلب در اصفهان تور به معرفی کامل کازابلانکا این نگین کشور مراکش خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.

مراکش، سرزمین تضادهای رنگارنگ و لوکیشن فیلم های بزرگ تاریخ سینما در نیم قرن اخیر، یکی از مقصدهای هیجان انگیز گردشگران در قاره سیاه بوده و سالانه میزبان بیش از ده میلیون گردشگر از سراسر دنیا می شود. گردشگرانی که به شوق کویرنوردی و حمام های آفتاب در نگین اقیانوس آتلانتیک در غرب آفریقا، رهسپار دیاری می شوند که خیلی ها آن را با شاهکار مایکل کوتیز (کازابلانکا) که روایتگر درامی شورانگیز با بازی نام آوران سینمای قرن بیستم (همفری بوگارت و اینگرید برگمن) در سال ۱۹۴۲ میلادی بود می شناسند.

مراکش در دو دهه اخیر، به مدد گردشگری مجازی و فعالیت توریسم بلاگرها، همواره در فهرست اولویت های پیشنهادی گردشگری ژورنال ها و فعالان گردشگری لاکچری و خودمانی و طبیعت گردی در آفریقا بوده است.

مراکش، امروزه یکی از مقصدهای گردشگری دیدنی و جذاب شمال غرب آفریقا بوده و همواره در اولویت آفریقا گردی جهانگردان از ۵ قاره قرار داشته است. یکی از شهرهای تماشایی مراکش، شهر خاطره انگیز کازابلانکا است که جشنواره ای از رنگ و طعم و نقش و طرح و جذابیت های طبیعی و تاریخی را در معرض دید گردشگران قرار می دهد.

 

کازابلانکا کجاست؟

کازابلانکا که به واسطه جذابیت های شگفت انگیز طبیعی و تاریخی، عروس آفریقا در برخی از متون از آن یاد می شود، یکی از دیدنی ترین و پر گردشگرترین شهرهای شمال قاره سیاه به شمار می رود که امروزه از بسیاری از پایتخت های اروپایی، آسیایی و حتی آمریکای شمالی و جنوبی، پرواز مستقیم به آن در دسترس است.

نه فقط کازابلانکا، بلکه رابط و آگادیر  و دیگر شهرهای مراکش، در دو دهه اخیر در فهرست اولویت ها و توصیه های گردشگری کانال های معروف توریسم جهان از جمله تریپ ادوایزر، اکسپدیا و لونلی پلنت قرار گرفته است.

کازابلانکا، بزرگ شهر و بندر مراکش در جوار اقیانوس اطلس  است و بیش از ۴ میلیون نفر جمعیت دارد. شهری شلوغ با تراکم جمعیت زیاد که بخش قدیمی و جدید دارد و یکی از جذاب ترین مقصدهای گردشگری مراکش به شمار می رود. این شهر، بارها با پایتخت های معروف دنیا از جمله پاریس، جده، کوالالامپور و جاکارتا،‌ خواهر خوانده شده است. برای خاص گردها، کازابلانکا، جشنواره ای از سنت و مدرنیته را در دیاری ثروتمند و پر هیاهو که یادآور داستان های سندباد است، به تصویر می کشد.

در جای جای این شهر بزرگ و زیبا، هتل های مجلل، شعبه های رستوران های طراز اول جهان و بوتیک هایی که در خیابان شانزلیزه پاریس و اطراف وال استریت نیویورک شاهد هستیم، در مجتمع های عریض و طویل این شهر دیده می شود. کازابلانکا، فقط یک مقصد گردشگری و طبیعت گردی و شنا و ماساژ و SPA نیست! همچون دبی، بیش از یک دهه است که مقصد گالری گردها و کلکسیون دارهای معروف جهان شده و رد پای برخی از هنرمندان جنبش های مختلف هنری را می توان در گالری ها و موزه های شهر جستجو کرد.

شهر، روایتگر تاریخی کهن با طعم و بوی استعمار است. استعمار فرانسه را می توان به خوبی در جای جای این شهر بزرگ به تماشا نشست و در کنار آن، با قدم زدن عصرگاهی در میان بازارهای قدیمی شهر، انواع و اقسام میوه های آفریقایی رنگارنگ و صنایع دستی و منسوجات جذاب مراکشی را خرید کرد و با سنت و سبک زندگی مردمان این دیار آشنا شد.

جالب است که بدانید، کازابلانکا در حدود صد و پنجاه سال پیش، دهکده کوچک چند هزار نفره بوده اما مانند برخی از مقصدهای گردشگری هیجان انگیز و رویایی امروز دنیا (دبی، آنتالیا، نیس و مالدیو)، ظرف چند دهه اخیر با انقلاب گردشگری، دگرگون شده است.

در کازابلانکا، به سختی می توان ساکنان بومی اصیل را پیدا کرد. همچون بسیاری از شهرهای پر گردشگر جهان، جشنواره ای از فرهنگ ها و ملیت های مختلف را می بینیم که برای کار و فعالیت در عرصه های مختلف صنعت توریسم، رهسپار کازابلانکا شده و به همین خاطر، سرمایه گذاری در این شهر ظرف  ۳۰ سال اخیر به شدت افزایش یافته است.

باید توجه داشت که کازابلانکا شهری با نظم و قانون شهرهای توسعه یافته نیست و در اینجا باید انتظار شلوغی و ترافیک را داشته باشید. اما داستان کازابلانکا و کوچه های آبی رنگش را می توان در کوچه گردی های صبحگاهی و عصرگاهی مشاهده کرد و در کافه گردی ها، موسیقی متن شنیدنی مکس اشتاینر در فیلم کازابلانکا مایکل کورتیس را گوش کرد.

به هر حال توریست هایی که به مراکش می آیند، بیشتر وقت خود را به کازابلانکا گردی اختصاص می دهند و به نظر می رسد، در ایامی که هوا کمی خنک تر می شود،  هجوم توریست ها نیز افزایش می یابد تا در جوار اقیانوس اطلس، تنی به آب بزنند و استراحت کنند.

 

اقامت در کازابلانکا

اگر رهسپار کازابلانکا شدید و سفری انفرادی یا گروهی خارج از موسسات گردشگری را برنامه ریزی  کردید، برای پیدا کردن محل های اقامت، گزینه های زیادی روی میز است.

در کازابلانکا به دلیل شرایط آب و هوایی معتدل، همه جور محل اقامت حتی Rooftop هم در اختیار گردشگران قرار دارد!

اگر عاشق گردشگری خودمانی هستید، از میزبان های مهمان نواز کوچ سرفینگ استفاده کنید که در شهرهای مختلف مراکش، اقامت یک یا چند شبه رایگان را در اختیار گردشگرانی که تایید می کنند، قرار می دهند.

بیش از ۴۰ هتل ۲ ستاره تا ۵ ستاره در نقاط مختلف کازابلانکا را میتوان از طریق booking.com رزرو کرد و از تخفیف های مختلف استفاده نمود

اگر خواستار اقامت در خانه های مسکونی اهالی مراکش به خصوص در کازابلانکا هستید تا با سبک زندگی آنان از نزدیک آشنا شوید، توصیه میکنیم از خدمات سایت معروف AIRBNB استفاده کنید. هم در محله های قدیمی و جدید شهر، فرصت های اقامتی اشتراکی یا دربستی در اختیار گردشگران قرار دارد تا اجاره کنند.

بیش از ۲۰۰ فرصت اقامتی در خانه های مسکونی شهروندان کازابلانکا از طریق سایت airbnb.com در دسترس گردشگران خودمانی قرار دارد

هزینه اقامت در خانه های اجاره ای شهروندان کازابلانکا به نسبت هتل های لوکس، ارزان تر و فرصت های گردشگری بیشتری برایتان فراهم می کند

استفاده از راهنمایی های گردشگری شهری صاحب خانه و آشنایی با مقصدهای گردشگری کمترشناخته شده برای گردشگران، از جمله فرصت هایی است که اقامت در چنین خانه هایی در اختیار گردشگران خودمانی قرار می دهد.

اگر به دنبال مکان های اقامتی کم هزینه هستید، هاستل های کازابلانکا نیز برای شما انتخاب خوبی خواهد بود. این اطلاعات را از سایت هایی مانند: hotels، booking، expedia و حتی hostels بدست آورید.

در چند سایت بالا، می  توان از تورهای گردشگری داخل شهر و بیرون کازابلانکا که توسط موسسات گردشگری ارائه می شود نیز استفاده کرد و با کارت اعتباری ارزی، خریداری و ثبت نام نمود. البته هتل های لوکس و مجللی در کازابلانکا در نقاط ساحلی و شهری در دسترس است که برای بودجه های مختلف، امکان رزرو اینترنتی دارد.

هتل های ۱ ستاره تا ۵ ستاره لوکس و مجهز کازابلانکا، می تواند تجربه یک سفر  خاطره انگیز و رویایی به عروس آفریقا را برای گردشگری هیجان انگیز شما به ارمغان آورد. هتل هایی همچون:

Sofitel Casablance Tour، Novotel، Kenzi Tower، Sheraton Casablanca و Club Val dAnfa Hotel از جمله مقصدهای اقامتی پر طرفدار در این شهر است.

غذاهای مراکشی

یکی از بخش های جذاب سفر به عروس آفریقا، شکم گردی در رستوران های محلی و لوکس و مجلل این شهر بزرگ است که شما را با فرهنگ غذایی و سبک زندگی و طعم ها و مزه های آفریقایی در کازابلانکا آشنا می کند. به دلیل نزدیکی اسپانیا با مراکش، فرهنگ و سنت های اسپانیایی تا حد زیادی، الهام بخش فرهنگ و سنت و حتی سبک زندگی مراکشی ها بوده است.

کازابلانکا نیز به دلیل توریستی بودن و تبدیل شدن به یکی از شهرهای بین المللی آفریقا، از این قاعده مستثنی نیست. غذاهای مراکشی تا حد زیادی شبیه غذاهای اسپانیایی است و در رستوران های بزرگ و کوچک شهر، می تواند وعده های غذایی رنگارنگ و متنوعی را با رنج های قیمتی ارزان تا گران، خریداری کرد.

تاگینه: غذایی که در همه جای کازابلانکا می توانید رد آن را پیدا کنید.  تاگینه با خاگینه خودمان تفاوت دارد. معمولا این غذای خوشمزه و خوش طعم را که معمولا با ادویه مراکشی هم طبخ می شود، در ظرفی سفالین که دربی مخروطی شکل دارد تهیه می کنند. توجه کنید که در تهیه تاگینه، از گوشت گاو و یا گوشت بره، سبزیجات معطر و ادویه های استفاده می کنند. تاگینه از جمله غذاهای مطرح در رستوران های کازابلانکا است.

کوسکوس: یکی از غذاهای اصیل و سنتی مراکش که در رستوران های لاکچری مراکش نیز سرو می شود، غذایی به نام کوسکوس است که با گوشت یا خورشت سبزیجات سرو می شود. البته گاها این غذا در روزهای جمعه ماه یا مناسبت های خاص سرو می شود و مخاطبان زیادی برای خوش رنگی و خوش طعمی و مقوی بودنش دارد.

زالوک: غذایی خوش رنگ که البته غذای اصلی در کازابلانکا در نظر گرفته نمی شود و به عنوان پیش غذا یا حتی غذای فرعی سرو می شود. زالوک را می توان با نان سرو کرد که ترکیبی از بادمجان، گوجه فرنگی، سیر ، روغن زیتون و ادویه جات مراکشی است و تقریبا شبیه حلیم بادمجان خودمان است.

چرمولا : عنوانی عجیب برای غذایی خوش رنگ که مخاطبان زیادی در مراکش به خصوص کازابلانکا دارد. این غذا، برای گیاهخواران، انتخاب خوبی است. چرمولا را میتوان ترکیبی از گیاهان و ادویه جات دانست که که در طبخ آن، ماهی و انواع غذاهای دریایی کازابلانکا نیز استفاده می شود. البته بسته به موادی که در پخت این غذا استفاده می‌شود، می‌توانید طعم پیاز، گشنیز، فلفل قرمز یا زعفران را کاملا احساس کنید. گاهی اوقات در مراکش از این مواد به عنوان سس هم استفاده می‌شود.

حریرا: غذایی شبیه سوپ غلیظ است که از آن به عنوان عدسی مراکشی هم یاد می شود و در برخی از رستوران های کازابلانکا می توانید رد آن را پیدا کنید. قیمت ارزان سبب می شود تا به عنوان پیش غذا سرو شود. اگر هنگام ماه رمضان به مراکش بروید، از این غذا به عنوان استارتر جهت باز کردن روزه استفاده می‌شود.

پاستیلا: غذایی شبیه کیک یا لازانیا که برای علاقمندان به ترکیب شوری و شیرینی، انتخاب خوبی به نظر می رسد. پاستیلا گر جه خیلی شبیه پاستیل نیست، اما چون گوشت مرغ و ادویجه جات در آن به کار می رود، محصولی خوشمزه می شود که برای مشتاقان غذاهای آفریقایی، انتخاب خوبی در برخی از رستوران های کازابلانکا است.

ماکودا: غذایی که همچون قارچ سرخ شده، با سبزی و سس تند سرو می کنند. ماکودا، توپ هایی از سیب زمینی سرخ شده است که به دلیل طبخ آن در سس تند، برای عاشقان غذاهای تند آفریقایی، انتخاب خوب در زمان سفر به کازابلانکا است. یکی از غذاهای اصلی خیابان های مراکش، همچون فلافل در ایران، ماکودا است که مخاطبان زیادی دارد و ارزان است.

Khobz: نام نوعی نان سنتی در مراکش است که در رستوران ها و هتل های کازابلانکا در زمان صبحانه و نهار مشاهده می کنید. این نان ترد معمولا در تنورهای عمومی طبخ شده و با انواع غذاها سرو می‌شود. اگر به مراکش رفتید، از دیگر نان‌های محلی آن‌ها هم بچشید مانند هارچا (نان روغنی)، rghaif (نان صاف ورقه‌ورقه) یا باگیرا (کیک بدون شیره‌ی اسفنجی).

ساردین: مراکش یکی از برترین صادر کنندگان ماهی ساردین در جهان است و به همین خاطر، ساردین خوری در مراکش به خصوص در شهر ساحلی زیبای کازابلانکا، مخاطبان بسیار دارد. این ماهی را با سس تند چرمولا پر کرده و در روغن فراوان سرخ می کنند که از غذاهای لذیذ این کشور است. البته کسانی که با روغن میانه خوبی ندارند، می توانند در رستوران هایی که آن را کبابی می کنند، استفاده نمایند.

بیسارا : غذایی شبیه میرزا قاسمی و حلیم بادمجان خودمان که البته معمولا در وعده‌ی صبحانه سرو می‌شود و سوپی سالم و مغذی پخته شده از باقلای خشک است. این سوپ را معمولا با روغن زیتون و زیره‌ی سبز میل می‌کنند.

جگر: در کازابلانکا هم می توانید این خوراکی خوشمزه را با سیب‌زمینی یا به شکل ساندویچ تهیه کنید .اما روغن موجود در این جگر، به تنهایی آن را به یک غذای بسیار خوشمزه تبدیل می‌کند.

بادمجان در غذاهای مختلف مراکشی استفاده می شود اما توجه داشته باشید که بادمجان سرخ شده در بسیاری از رستوران کازابلانکا سرو می شود.  مراکشی‌ها بادمجان‌ها را برش داده، در خمیر پاپریکا می‌خوابانند و سپس در روغن فراوان سرخ می‌کنند.

تانجیا: نامی شبیه نینجا، اما با قیافه ای که خیلی ترسناک نیست. این غذا، نام خود را از ظرفی رسی گرفته که در آن تهیه می شود. تانجیا مراکشی ها، از تکه های گوشت گوسفند یا بره یا گاو و مقداری ادویه جات و سبزی معطر طبخ می شود. برای طبخ آن می بایست آن را در کوره ای از زغال قرار داد تا آرام بپزد.

بریوات: یکی از شیرینی های خوشمزه ای که در کافه ها و قنادی های کازابلانکا مشاهده خواهید کرد، بریوات است. بریوات نوعی شیرینی است که در زوغن سرخ می‌شود و شکل مثلثی دارد که پر از بادام است.

البته اگر مذاق شما با غذاهای دریایی و تند خیلی سازگار نیست، مجبورید که به رستوران های اسلامی رفته و غذاهایی نزدیک به فرهنگ غذایی شرق  را سفارش داده و تناول کنید که این محل ها بسیار در شهر یافت می شود. انواع و اقسام غذاهای مراکشی، اروپایی، آمریکایی و حتی آسیایی در رستوران های مراکش سرو می شود.

از جمله غذاهای محبوب مراکش می توان همچون گرجستانی ها، به خوراک گوشت، کباب بره، سوپ گوجه فرنگی تند با لوبیا، سالاد مراکشی و مرغ شکم پر تفت داده شده در روغن زیتون اشاره کرد که از جمله بهترین  خوراک های این دیار است. البته شعبه های مک دونالد و برگر کینگز نیز در همه جای شهر در دسترس فست فود خورهای عزیز است.

از جمله رستوران های معروف کازابلانکا می توان به: رستوران Basmane، رستوران Du Port de Peche، رستوران لوکس La  Bavaroise، رستوران Le Cabestan، رستوران و کافه معروف LA SQALA اشاره کرد. البته فهرست کافه و رستوران های معروف دیار عروس ها را می توان با بررسی نظرات تریپ ادوایزری ها و لونلی پلنتی های کازابلانکار گرد بدست آورد که همیشه توصیه های هیجان انگیز و خاص را به گردشگران ارائه می کنند.

توجه داشته باشید که رستوران ایتالیایی Bacco  E Venere از جمله رستوران های پر توریست شهر بوده و در سایت های گردشگری نیز توصیه به تجربه وعده های غذایی خاص آن شده است چرا که کیفیت و مزه عالی دارد.

 

کافه گردی در کازابلانکا

گرچه کازابلانکا بر خلاف وین اتریش و پاریس فرانسه، جشنواره ای از کافه های تاریخی و رمانتیک و نوستالژیک ندارد، اما برای کسانی که علاقمند به نوشیدن چای و قهوه مراکشی یا غربی  هستند، فرصت های خوبی را فراهم می کند.

اگر به دنبال کافه های خوب در این شهر هستید، به کافه RICK بروید. شهرت این کافه تقریبا به دلیل تشابه معماری آن با کافه ای است که ستارگان فیلم معروف کازابلانکا در آن ایفای نقش کردند و البته هر شب هم موسیقی زنده با عنوان «همچنان که می گذرد» برای مشتریان پر و پا قرص نوستالژی بازش اجرا می شود که شبی خاطره انگیز می شود. تریپ ادوایزری ها از این کافه به نیکی یاد می کنند.

کافه ریکز در سال ۲۰۰۴ میلادی افتتاح شد و ظرف یک دهه اخیر، یکی از مقصدهای معروف کافه گردی در کازابلانکا به شمار می رود. کافه دیگری که می توان پیشنهاد کرد، کافه M که در بلوار مولا حسن واقع شده است و کافه رستوران SOALA است که از جمله معروف های شهر است و آبمیوه و شیرینی های متنوع شرقی و غربی نیز در آن یافت می شود.

مراکز خرید معروف کازابلانکا

مغرب مال، بزرگ ترین و لوکس ترین مرکز خرید آفریقا در کازابلانکا قرار دارد که ساختمان و معماری کروی شکل جالبی دارد

در کازابلانکا به خصوص در مناطق توسعه یافته و جدید، پاساژهای فراوانی در دسترس است. یکی از آنها، مرکز خرید مراکش (Morocco Mall) است که از جمله برترین مقصدهای پاساژ نوردی کازابلانکا به خصوص در شب ها به شمار می رود. این مال در زمینی به مساحت ۲۰۰ هزار متر مربع بنا شده و در چند طبقه، یکی از لوکس ترین مراکز خرید آفریقا بوده که روزانه ده ها هزار توریست در آن به خرید و گردش مشغول هستند. بیش از ۳۶۰ فروشگاه از ساعت ۹ تا ۱۱ شب پذیرای بازدید مال مغرب هستند.

برندهای معتبر، از لوییس ویتون تا پولو و شانل را می توان در این مرکز خرید شاهد بود. البته برخی از برندهای لباس و عطر و لوازم آرایشی و بهداشتی در فری شاپ فرودگاه بین المللی کازابلانکا با قیمتی ارزان تر از این مرکز خرید در دسترس خواهد بود.

مرکز خرید آنفاپالاس (Anfapalace shopping center) هم از جمله مراکز خرید مطرح شهر است که برای سفر به این منطقه، از راهنمای سفر یا اطلاعات هتل یا تاکسی و اتوبوس های شهر سوال کنید. این مرکز خرید در فوریه ۲۰۱۳ میلادی افتتاح شد.

مقصدهای گردشگری مهم کازابلانکا

بد نیست که در این گفتار، نگاهی داشته باشیم به ۱۰ مقصد گردشگری مهم عروس آفریقا.

مسجد حسن دوم

یکی از معروف ترین مساجد آفریقا که مسجدی روی آب است،‌ مسجد حسن دوم است که در کازابلانکا قرار دارد. ساخت این بنا در کازابلانکا ۵ سال به طول انجامید. مسجد حسن به عنوان بزرگ‌ترین مسجد دنیا، تلفیقی از معماری و فرهنگ مراکشی است. کاشی‌کاری‌های زیبای این مسجد در نوع خود بی‌نظیرهستند. از جهت دیگر می‌توان اوج معماری را در سنگ کاری‌ها و ستون‌های مرمری که در بنا به کار گرفته شده است مشاهده کرد. البته به نسبت مسجد سلطان قابوس عمان، شکوه و عظمت خیره کننده دارد.

گفتنی است، این مرکز مذهبی باشکوه مراکشی ها، با وسعت قابل توجه خود ظرفیت پذیرش بیش از صد هزار نمازگزار را در آن واحد دارد. باید اشاره کرد که ورود غیر مسلمانان به این مسجد مجاز نیست. اما تورهای خاصی برای بازدید برخی نقاط خاص مسجد در دسترس گردشگران قرار داده شده است.

ارتفاع مناره‌های مسجد فوق به ۲۱۰ متر می‌رسد و مساحت آن قريب به ۲۰ هزار متر مربع وسعت و ظرفيت ۲۵ هزار نمازگزار را دارد . ظرفيت محل نماز بانوان حدود پنج هزار نفر مي باشد . مسجد حسن دوم – كازابلانكای مراكش اين مسجد زيبا در کنار دریای آتلانتیک قرار شده و با نورهای لیزری جهت قبله را از مناره‌های خود نشان می‌دهد ؛ بطوری که نور آن را می‌توان از فاصله سی كيلومتری در خشكی و دریا نيز مشاهده کرد.

معماری و طراحی اين مسجد توسط معماری فرانسوی بنام ميشل پينسيو طراحی گرديده است . دیوارهای اين مسجد مجلل از بتون و مرمر ساخته شده و محوطه داخلی آن دارای ستونهای مرمری و گنبدی با حکاکی چوب و دیوارهای داخلی آن از گچبری‌ های بسیار زیبا برخوردار است. مسجد حسن دوم – كازابلانكای مراكش محوطه مرکزی مسجد داری سقفی با قابليت باز و بسته شدن است.

لوسترهاى به كار رفته در شبستان مسجد نيز با كريستال‏هاى ايتاليايى به قطر ۳ تا ۶ سانتى‏متر تزيين شده است. مسجد حسن دوم – كازابلانكای مراكش در كنار ساختمان مسجد فوق، تجهيزات مكمّل ديگرى شامل مدرسه آموزش قرآن، كتابخانه و موزه نيز ساخته شده كه بدين صورت مسجد تبديل به يك مركز بزرگ دينى و فرهنگى شده است.

میدان محمد پنجم کازابلانکا

از جمله مناطق شلوغ شهر که معمولا پاتوق عصرگردی های توریست های می شود، میدان محمد پنجم است که در نزدیکی هایش، کافه ها و رستوران های فراوانی وجود دارد و مشاهده مراکشی هایی که به شما پیشنهاد عکس با میدان را می دهند معمولا اتفاق می افتد. این محل به عنوان میدان اصلی شهر، جایگاهی خاص در کازابلانکا دارد. این میدان که در شب مملوء از نور و رنگ می‌شود، توسط عمارت‌های کلاسیکی که از دوران حکومت فرانسوی‌ها به جای مانده  احاطه شده است. اغلب بانک‌های دولتی، اداره پست اصلی شهر و همچنین سفارت فرانسه در حوالی این میدان قرار گرفته است.

 

دیدار از شهر قدیم کازابلانکا

بسیاری از شهرهای دنیا مانند استکهلم (Gamla stann)، بخش قدیمی دارد که یادآور تاریخ و سنت و تمدن به جا مانده از سال های دور یا معاصر است. کازابلانکا نیز از این قاعده مستثنی نیست. شهر قدیم کازابلانکا که به زبان انگلیسی:| old medina of Casablanca نامیده می شود و به آن: مدینه هم می گویند، برخلاف بافت مدرن شهر که ساختار اروپایی دارد، بافت سنتی داشته و از جمله مقصدهای گردشگری جذاب شهر به شمار می رود.

اگر علاقمند به شکار سلفی های اینستاگرامی و روایت هایی همچون توریسم بلاگرها به دوست و آشنای ایرانی و بین المللی خود هستید، دیدار از بخش قدیمی کازابلانکا را فراموش نکنید. چهره قدیمی شهرهای شمال آفریقا را به خوبی می توان در این بخش شهر مشاهده کرد. از هر نقطه ای از کازبلانکا به مقصد بخش قدیمی، اتوبوس و تاکسی و کالسکه در اختیار شما است.

البته مسجد قدس | Mosquée Al Qods و ویلای هنر کازابلانکا | Villa Des Arts هم از دیدنی های با ارزش شهر هست که در نزدیک شهر قدیمی قدار داشته و بهتر است در لیست گردشگری شما قرار بگیرد.

 

آشنایی با فرودگاه محمد پنجم کازابلانکا

یکی از مجهز ترین فرودگاه های بین المللی آفریقا که هم طراز فرودگاه بین المللی ژوهانسبورگ آفریقای جنوبی است، فرودگاه محمد پنجم این شهر است. فرودگاه بی

ن المللی محمد پنجم (Mohammed V International Airport) در کازابلانکا، مهم‌ترین و شناخته‌شده‌ترین فرودگاه مراکش در سطح بین المللی به شمار می رود. این فرودگاه که به افتخار شاه محمد پنجم به نام وی نامگذاری شده است در سال ۲۰۰۶ میلادی با جابجایی ۵ میلیون نفر مسافر به پرترددترین فرودگاه مراکش تبدیل شد.

در پایانه این فرودگاه کلیه امکانات رفاهی مورد نیاز مسافران مانند فروشگاه‌ها، رستوران‌ها، خودپرداز و باجه تبدیل ارز وجود دارند. در بلیط هواپیما، این فرودگاه با کد یاتا: CMN و کد ایکائو: GMMN شناخته می شود. ارتفاع فرودگاه از سطح دریا ۲۰۰ متر است و قطب اصلی خطوط هوایی: ایر عرب مراکش (Air Arabia Maroc)، رویال ایر (Royal Air) و رویال ایر اکسپرس (Royal Air Express) به شمار می رود.

توجه داشته باشید که فاصله هوایی تهران تا کازابلانکا، حدود هشت هزار و پانصد کیلومتر است و مدت پروازی نیز معمولا حدود ۷ ساعت است. البته بسته به نوع خط هوایی و توقف دار بودن تا بی توقف بودن پرواز، مدت زمان مسیر متفاوت می شود.

 

جشنواره های مراکش

 

غناوه و جشنواره جهانی  موسیقی محلی غناوه به شکلی فزاینده، روز به روز در دنیا محبوب‌ تر می‌شود. هر ساله جشنواره‌ای جهانی در پاره‌ای مواقع با کنسرت‌هایی رایگان و عمومی از موسیقی بین المللی و بهترین‌های موسیقی غناوه مراکشی در شهر ساحلی و زیبای صویره برگزار می‌شود.

جشنواره «طنجاز» نام جشنواره «طنجاز» از شهر «طنجه» که این جشنواره درآن برگزار می‌شود گرفته شده و چون این جشنواره به سبک موسیقی جاز اختصاص دارد از ترکیب دوکلمه «طنجه» و «جاز» آن را به وجود آورده اند. برگزاری جشنواره «طنجاز» در شهر «طنجه» ویترینی از اجرای نوازندگان جهانی جاز از سراسر دنیا را به نمایش می‌گذارد که در تعدادی از هتل های شهر «طنجه» به اجرای برنامه می‌پردازند.

جشنواره رز هر ساله در «دره دادس» به مناسبت برداشت ۷۰۰ تن گلبرگ گل رز، جشنواره بزرگی برگزار می‌شود و هچنین گل رز مکله‌ای نیز انتخاب می‌گردد. این مراسم همراه با سرو غذاهای لذید، رقص و آواز محلی و نواختن موسقی سنتی توسط قبایل عشیره ای به شیوه ای بسیار به یاد ماندنی اجرا می‌شود.

 

تهیه و تنظیم : واحد تولید محتوای اصفهان تور

.

برای “راهنمای سفر به کازابلانکا؛ عروس آفریقا” دیدگاه بگذارید;

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کیفیت
قیمت
خدمت