اگر اهل خوردن غذاهای محلی خوش مزه و عالی هستید حتما قشم مقصد مناسبی برای سفرتان است. در این مطلب در اصفهان تور به معرفی غذاهای محلی جزیره قشم خواهیم پرداخت.
زیبونی
زیبونی غذای رسمی بومیان قشم است که در مراسمهای ویژه مثل مراسم عروسی سرو میشود و در حقیقت همان تهچین است که با ماهی، میگو و مرغ پخته میشود و از گشنیز به عنوان سبزی معطر در آن استفاده میکنند.
ماهی برشته
در زبان محلی به آن «مای برشته» میگویند و همان ماهی کبابی است که روی منقل سرخ میشود. بعد از سرخ شدن ماهی حتما باید برای دقایقی در ظرفش را گذاشت تا روغن پس دهد و خوشمزهتر شود.
پودنی
پودنی غذایی است که با گوشت کوسه پخته میشود. از آنجا که گوشت کوسه سفت و کمی ناپز است باید ابتدا آن را با آبلیمو و زردچوبه پخت، بعد آبکش کرد و پوستش را کند و حسابی فشارش داد تاهرچه آب دارد خالی شود بعد آن را ریشریش میکنند و با گشنیز، آبلیمو، پیاز، زردچوبه، فلفل و رب گوجهفرنگی تفت میدهند و با نان یا برنج میخورند. این غذا کمی تند است.
میگو سوخاری
ابتدا میگو را حدود نیم ساعت آبپز و بعد با زردچوبه، نمک و فلفل سرخ میکنند. سپس گوجهفرنگیها را حلقهحلقه میکنند و روی میگوهای سرخشده میچینند.
بریانی
بریانی غذایی است که با ماهی یا میگو نمیتوان آن را پخت و برای پخت آن تنها باید از گوشت بز استفاده کرد. برای تهیه این غذا گوشت را سرخ میکنند، سیبزمینی، عدس، کشمش و زرشک را با هم میپزند بعد گوشت و مواد دیگر لابلای برنج، دارچین و دانههای درسته هل دم میشود. بعد از پخت دانههای هل از غذا جدا و بریانی سرو میشود.
.