۱۵

دی
۱۳۹۶

ویزای تایلند

 

ویزای تایلند

 

برای گرفتن ویزای توریستی تایلند لازم نیست خودتان به سفارت تایلند بروید. سفارت این کشور ویزای توریستی تایلند را بدون نیاز به مصاحبه صادر می‌کند. شما می‌توانید مدارکتان را به کارگزار بدهید. آژانس مسافرتی طلوع سفریاد در کنار شماست تا بتوانید با اخذ انواع ویزای کشور پادشاهی تایلند به این کشور زیبا سفر کنید. همچنین مرکز مشاوره تخصصی سفر اصفهان تور نیز در هر زمانی آماده ارائه خدمات مشاوره سفر به اقصی نقاط دنیاست. ۰۳۱۳۲۳۵۲۶۷۳ شماره ماست که شما می توانید با ما تماس حاصل نمایید.

 

مدت اعتبار ویزای توریستی تایلند، سه ماه پس از صدور آن است. همچنین با دریافت ویزای تایلند می‌توانید ۳۰ یا ۶۰ روز در تایلند اقامت داشته باشید.

قوانین کلی

  • تمام متقاضیان باید هنگام درخواست ویزا در ایران حضور داشته باشند.
  • هزینه پرداخت‌شده برای ویزا به هیچ وجه قابل برگشت نیست. (۳۵ یورو برای ویزای یک بار ورود و ۷۰ یورو برای ویزای ۲ بار ورود).
  • آژانس‌های مسافرتی می‌توانند فقط برای اتباع ایرانی و فقط برای ویزای توریستی درخواست ویزا کنند. برای سایر انواع ویزا، متقاضی باید شخصا به سفارت مراجعه کند.

پاسپورت

  • پاسپورت باید هنگام درخواست ویزا حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد.
  • پاسپورت باید به خوبی نگهداری شده، دارای کلیه صفحات بوده و به هیچ وجه پاره یا مخدوش نباشد.
  • پاسپورت باید دارای حداقل یک صفحه ویزای سفید برای چسباندن ویزای تایلند باشد.
  • اگر تاریخ ۲۹ فوریه در گذرنامه قید شده باشد (تاریخ صدور/ انقضا یا تاریخ تولد) باید چک شود که سال کبیسه است یا خیر.
  • در صورت وجود هر گونه مهر یا علامت یا نوشته مشکوک و ناآشنای تایلندی در گذرنامه، حتما از سفارت درخواست راهنمایی کنید.
  • در صورت وجود هر گونه مهر اخراج در گذرنامه ایرانی، با سفارت مشورت نمایید.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای تایلند در طی مدت ۷ روز کاری

شماره تماس جهت هماهنگی و اخذ ویزا ۰۳۱۳۲۳۵۲۶۷۳

ویزای عادیمدت زمان مدارک مورد نیاز
 ۱۹۰ هزار تومان۷ روز کاریپاسپورت + ۲ قطعه عکس + کارت ملی + شناسنامه + پرینت بانکی موجودی ۴۰۰۰۰۰۰ تومان

مدارک ویزای تایلند 

یکی از کشورهای توریست پذیر جهان کشور تایلند می باشد که برای ورود به آن باید ویزای تایلند را در اختیار داشته باشید تا اجازه ورود به این کشور به شما داده شود، اما چگونه ویزای کشور تایلند را اخذ نماییم؟ در اینجا برای شما توضیح خواهیم داد.

دریافت ویزای تایلند

اگر قصد سفر به کشور تایلند را دارید باید بدانید حتماً باید ویزای تایلند را برای ورود به این کشور در اختیار داشته باشید، اما اخذ ویزای تایلند برای گردشگران تور تایلند چندان کار سختی هم نمی باشد و نیاز به حضور شما در سفارت و انجام مصاحبه نیست، تنها کافی ست که مدارک خود را به کارگزاری یکی از آژانس های مسافرتی تحویل دهید تا آن ها نسبت به اخذ ویزا برای شما اقدام نمایند، اما اگر به قصد تجارت می خواهید ویزای تایلند را دریافت نمایید حتماً باید به سفارت تایلند مراجعه نموده و مراحل مصاحبه را طی کنید.

 

ویزای توریستی تایلند

ویزایی که برای مسافران کشور تایلند صادر می گردد به ویزای یک بار ورود معروف می باشد، این ویزا از تاریخ صدور به مدت سه ماه اعتبار دارد اما همان طور که از اسم آن می فهمیم با این نوع ویزای تایلند تنها یک بار اجازه ورود به خاک کشور تایلند را خواهیم داشت و می توانیم پس از ورود به مدت یک ماه در این کشور اقامت داشته باشیم، اما اگر نیاز دارید بیشتر از یک ماه در کشور تایلند اقامت داشته باشید باید قبل از اتمام تاریخ یک ماهه ویزای تایلند خود به اداره مهاجرت تایلند مراجعه نموده و برای تمدید تاریخ اقامت خود درخواست کتبی بدهید، این نکته را فراموش نکنید که اگر حتی یک روز بیشتر از تاریخ یک ماهه خود بدون مجوز در این کشور بمانید با جریمه های بسیار سنگینی از سوی دولت تایلند روبرو خواهید شد و مشکلات قانونی زیادی برای شما پیش خواهد آمد.

 

دیگر ویزاهای کشور تایلند

علاوه بر ویزای تایلند برای توریست ها، ویزاهای دیگری نیز در سفارت کشور تایلند صادر می گردند که به منظور تجارت از آن ها استفاده می شود. ویزاهای تجاری تایلند در نوع یک بار ورود و چند بار ورود می باشند، جهت صدور ویزای یک بار ورود تجاری هزینه ای در حدود ۶۰ یورو و برای ویزاهای یکساله چند بار ورود مبلغی معادل ۱۴۰ یورو باید پرداخت شود، یک نوع ویزا نیز در سفارت کشور تایلند صادر می گردد که ویزای گذری نام دارد.

 

مدارک لازم برای صدور ویزای تایلند

قطعاً برای صدور ویزای هر کشوری و ورود  و خروج شما به آن کشور باید مدارکی را تهیه نمایید و به سفارت کشور مربوطه تحویل دهید، معمولا برای ویزاهای تجاری و توریستی مدارک متفاوتی باید به سفارت ارئه گردد، همچنین در صورت درخواست ویزای تجاری هر کشوری حضور شخص درخواست کننده ویزای تجاری در سفارت امری لازم و ضروری می باشد، اما برخی از کشورها نظیر تایلند و یا امارات ویزاهای توریستی خود را بدون حضور شخص درخواست کننده و از طریق آژانس سفری دیگر این امر به راحتی صادر می نمایند، ما مدارک ویزای تایلند جهت ارائه به سفارت کشور تایلند را برای شما مشخص کرده ایم.

 

مدارک ویزای توریستی تایلند

اگر می خواهید به عنوان توریست وارد کشور تایلند شوید باید ویزای یک بار ورود برای شما صادر گردد که مدارک لازم جهت صدور این ویزا عبارتند از:

فرم درخواست ویزا: این فرم را دانلود کرده و مشخصات خود را در آن تایپ نمایید و سپس از آن پرینتی جهت ارائه به سفارت تایلند تهیه نمایید.

شناسنامه و کارت ملی: از تمام صفحات شناسنامه خود کپی در برگه های A4 تهیه نمایید.

گذرنامه: حتماً یک کپی از صفحات مهر خورده گذرنامه خود تهیه نمایید تا برای اخذ ویزای تایلند به سفارت ارائه دهید، همچنین دقت داشته باشید که از تاریخ گذرنامه شما حداقل ۶ ماه باقی مانده باشد.

عکس پرسنلی: یک قطعه عکس تازه گرفته شده به همراه داشته باشید و یا به برگه درخواست ویزای تایلند منگنه نمایید.

بلیت کشور تایلند: اصل بلیت و کپی آن را باید برای صدور ویزا با خود به همراه داشته باشید.

ضمانت بانکی: یک پرینت حساب بانکی به مبلغ ۸ میلیون تومان جهت ضمانت باید همراه داشته باشید، این پرینت حساب باید به زبان انگلیسی ترجمه شده باشد و مهر بانک صادر کننده نیز باید در زیر برگه چاپ گردیده باشد.

 

مدارک ویزای تجاری تایلند

افرادی که به عنوان تاجر می خواهند وارد کشور تایلند شود حتماً باید ویزای تجاری تایلند را با خود به همراه داشته باشند، زیرا با ویزای توریستی به هیچ عنوان اجازه کارهای تجاری در تایلند را نخواهند داشت، ویزای تجاری تایلند یک بار ورود و یا چند بار ورود می باشد که با توجه به درخواست فرد برای او صادر می گردد، اما برای اخذ این نوع از ویزای تایلند چه مدارکی مورد نیاز سفارت می باشد؟ ما مدارک ویزای تایلند را برای شما در یک لیست آماده کرده ایم:

دعوت نامه تجاری: برای اخذ ویزای تجاری تایلند حتماً باید از طرف یک شرکت در کشور تایلند برای شما دعوت نامه ارسال گردد که در آن مدت زمان اقامت، مشخصات کامل شرکت مربوطه، محل اقامت و بسیاری موارد دیگر ذکر شده باشد.

شناسنامه و کارت ملی به همراه کپی آن ها: همان طور که در مدارک ویزای توریستی نیز گفتیم این کپی ها باید در برگه های A4 تهیه گردد و از تمام صفحات شناسنامه نیز باشد.

فرم ویزا: این فرم نیز مانند مراحل اخذ ویزای توریستی باید کامل گردیده و پرینت گرفته شود.

کد اقتصادی شرکت مربوطه: هر شرکتی که برای شما دعوتنامه ارسال نموده است حتماً باید کد اقتصادی خود را نیز در دعوت نامه قید نماید.

گذرنامه: اصل و کپی گذرنامه با ۶ ماه تاریخ تا پایان انقضای آن

عکس پرسنلی

لازم به ذکر است که جهت اخذ ویزای تایلند از نوع تجاری حتماً حضور شخص درخواست کننده در سفارت الزامی می باشد.

مراحل اخذ ویزای کاری تایلند

اگر به دنبال کار کردن در کشور تایلند می باشید و می‌خواهید ویزای تایلند را به منظور کار کردن دراین کشور اخذ نمایید باید به شما بگوییم که ویزایی با عنوان ویزای کاری در سفارت تایلند صادر نمی گردد، بلکه شما باید همان ویزای تایلند که به صورت یک بار ورود بوده را تهیه نمایید و بعد از ورود به کشور تایلند می توانید به دنبال کار گشته و با یافتن کار به اداره مهاجران تایلند مراجعه نموده و درخواست خود مبنی بر استخدام در یک شرکت تایلندی را ارائه نمایید، سپس به شما اجازه کار کردن در تایلند با مدت زمان اقامت بیشتر داده می شود و می توانید در تایلند مشغول به کار شوید، این نکته را فراموش نکنید که با هیچ یک از ویزاهای تجاری و چند بار ورود به کشور تایلند اجازه استخدام و کار کردن در تایلند را نخواهید داشت و در صورت مشاهده جریمه های زیادی برای شما در نظر گرفته می شود، این اقدامات جهت جلوگیری از ورود اتباع غیر قانونی به کشور تایلند می باشد.

 

مبالغ صدور ویزای تایلند

قطعاً برای صدور ویزای هر کشوری افراد باید به سفارت آن کشور مبلغی را پرداخت نمایند تا نسبت به صدور ویزای آن ها اقدامات لازم صورت گیرد، ویزای تایلند نیز از این قاعده مستثنی نمی باشد، شما برای اخذ ویزای تایلند باید مبلغی را به سفارت پرداخت کنید که میزان این مبلغ برای هر نوع از ویزای تایلند متفاوت می باشد.

جهت اخذ ویزای یک بار ورود تجاری مبلغ ۶۰ یورو، برای ویزای یک ساله تجاری و چند بار ورود مبلغ ۱۴۰ یورو در نظر گرفته شده است که شخص باید به سفارت پرداخت نماید، همچنین برای صدور ویزاهای توریستی نیز ۳۵ یورو در نظر گرفته شده است و اشخاصی که درخواست ویزاهای گذری دارند نیز باید ۲۵ یورو برای صدور آن هزینه نمایند.

 

راهنمایی

برای اخذ ویزای تایلند میتوانید با کارشناسان ما در شرکت خدمات مسافرتی طلوع سفریاد در ارتباط باشید و تایمی را جهت ملاقات حضوری تعیین نمایید.

تلفن :۰۳۱۳۲۳۵۲۶۷۳  

 

Administrator

واحد انفورماتیک شرکت خدمات مسافرتی طلوع سفریاد

ارسال دیدگاه

لطفا یک نظر بنویسید.
لطفا نام خود را وارد کنید
لطفا آدرس ایمیل خود را وارد کنید.
لطفا یک ایمیل درست وارد کنید