۱۵

دی
۱۳۹۶

ویزای تایلند

ویزای تایلند

 

برای گرفتن ویزای توریستی تایلند لازم نیست خودتان به سفارت تایلند بروید. سفارت این کشور ویزای توریستی تایلند را بدون نیاز به مصاحبه صادر می‌کند. شما می‌توانید مدارکتان را به کارگزار بدهید. آژانس مسافرتی طلوع سفریاد در کنار شماست تا بتوانید با اخذ انواع ویزای کشور پادشاهی تایلند به این کشور زیبا سفر کنید. همچنین مرکز مشاوره تخصصی سفر اصفهان تور نیز در هر زمانی آماده ارائه خدمات مشاوره سفر به اقصی نقاط دنیاست. ۰۳۱۳۲۳۵۲۶۷۳ شماره ماست که شما می توانید با ما تماس حاصل نمایید.

 

مدت اعتبار ویزای توریستی تایلند، سه ماه پس از صدور آن است. همچنین با دریافت ویزای تایلند می‌توانید ۳۰ یا ۶۰ روز در تایلند اقامت داشته باشید.

قوانین کلی

  • تمام متقاضیان باید هنگام درخواست ویزا در ایران حضور داشته باشند.
  • هزینه پرداخت‌شده برای ویزا به هیچ وجه قابل برگشت نیست. (۳۵ یورو برای ویزای یک بار ورود و ۷۰ یورو برای ویزای ۲ بار ورود).
  • آژانس‌های مسافرتی می‌توانند فقط برای اتباع ایرانی و فقط برای ویزای توریستی درخواست ویزا کنند. برای سایر انواع ویزا، متقاضی باید شخصا به سفارت مراجعه کند.

پاسپورت

  • پاسپورت باید هنگام درخواست ویزا حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد.
  • پاسپورت باید به خوبی نگهداری شده، دارای کلیه صفحات بوده و به هیچ وجه پاره یا مخدوش نباشد.
  • پاسپورت باید دارای حداقل یک صفحه ویزای سفید برای چسباندن ویزای تایلند باشد.
  • اگر تاریخ ۲۹ فوریه در گذرنامه قید شده باشد (تاریخ صدور/ انقضا یا تاریخ تولد) باید چک شود که سال کبیسه است یا خیر.
  • در صورت وجود هر گونه مهر یا علامت یا نوشته مشکوک و ناآشنای تایلندی در گذرنامه، حتما از سفارت درخواست راهنمایی کنید.
  • در صورت وجود هر گونه مهر اخراج در گذرنامه ایرانی، با سفارت مشورت نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای تایلند در طی مدت ۷ روز کاری

شماره تماس جهت هماهنگی و اخذ ویزا ۰۳۱۳۲۳۵۲۶۷۳

ویزای عادیمدت زمان مدارک مورد نیاز
 ۱۹۰ هزار تومان۷ روز کاریپاسپورت + ۲ قطعه عکس + کارت ملی + شناسنامه + پرینت بانکی موجودی ۴۰۰۰۰۰۰ تومان
Administrator

واحد انفورماتیک شرکت خدمات مسافرتی طلوع سفریاد

ارسال دیدگاه

لطفا یک نظر بنویسید.
لطفا نام خود را وارد کنید
لطفا آدرس ایمیل خود را وارد کنید.
لطفا یک ایمیل درست وارد کنید