اصفهان تور در این مقاله قصد دارد شما را با رستوران های زیبا همراه با غذاهای متنوع و خوشمزه شهر وین ،بیشتر آشنا کند.
طعم واقعی غذاهای اتریشی را در رستوران های معروف وین بچشید.
سبک غذایی و آشپزی در کشور اتریش و به ویژه شهر وین، پایتخت مشهور آن از نظر فرهنگی بسیار غنی بوده و رستوران های این شهر، رونق و پیشرفت خود را از سبک غذایی اتریشی و تاثیرات سبک های غذایی بین المللی به دست آورده اند. غذاهای ارائه شده در رستوران های وین ، شامل غذاهای سنتی، غذاهای خاصی که تهیه کردن آن ها در خانه امکان پذیر نبوده و یا به سختی ممکن است؛ هستند که از آن جمله می توان به شنسیل های کلاسیک وین Wiener Schnitzel، کیک های شکلاتی تورته زاخا وینی Sachertorte، غذایی به نام Frittatensuppe که در اصل غذایی از جنوب آلمان محسوب می شود یا غذای ملی اتریش به نام Tafelspitz که از گوشت گاو تهیه می شود.
رستوران پلاچوتا Plachutta
تاس کباب یا Stews از جمله محبوب ترین غذاها بین مردم اتریش به شمار می رود و مشهور ترین تاس کباب اتریشی تافلشزپیتز Tafelspitz نام دارد که در آن قطعات گوشت آبدار گوساله در مخلوطی از آب و سبزیجات پخته شده و به عنوان غذای ملی اتریش شناخته می شود. در رستوران پلاچوتا که برای نخستین بار در سال ۱۹۸۷ میلادی افتتاح شد، بهترین تاس کباب های وین به مشتریان ارائه می شود. تافلشزپیتز یکی از انواع تاس کباب موجود در منوی این رستوران بوده و امتحان کردن آن به همه کسانی که دوست دارند تجربه خوردن غذاهای اتریشی را داشته باشند، توصیه می شود. این رستوران ممکن است کمی شلوغ باشد و بهتر است قبل از رفتن به این محل نسبت به رزرو میز اقدام کنید. تاس کباب های این رستوران با استفاده از مواد اولیه و گوشت بسیار مرغوب و نرمی تهیه می شوند که به طور مستقیم از روستاهای اطراف خریداری می شوند.
رستوران کنستانتین فیلیپو Konstantin Filippou
سرآشپز مشهور این رستوران یعنی کنستانتین فیلیپوس از مادری اتریشی و پدری یونانی متولد شده و توانسته است با هنر و سلیقه خود دو سبک آشپزی یونانی و اتریشی را پیوند زده و غذاهای خوشمزه ای به مشتریان خود ارائه دهد. اگر چه این رستوران در ماه مارچ گذشته افتتاح شده و جز رستوران های جدید شهر محسوب می شود اما در همین مدت کوتاه توانست نام خود را به عنوان یکی از بهترین رستوران های شهر وین مطرح کرده و شهرت زیادی به دست آورد. این رستوران به مشتریان خود اجازه بازدید از آشپزخانه و تماشای نحوه آماده کردن غذاها را می دهد. گفته می شود این سرآشپز مشهور مانند یک رهبر ارکستر می تواند طعم های مختلف را با یکدیگر ترکیب کرده و هارمونی دوست داشتنی و با کیفیتی از آن ایجاد کند. این موضوع سبب شده است تا مشتریان کنستانتین فیلیپو پس از یک بار صرف غذا در آن تبدیل به مشتریان دائمی شده و به آن جا بازگردند. شعار این رستوران نیز عبارتی جالب با این مضمون است: غافلگیری در هر لقمه انتظار شما را می کشد.
رستوران کیم کوخت Kim Kocht
به نظر می رسد که وین جای مناسبی برای تاسیس رستوران آسیایی معتبر و ممتاز نباشد اما رستوران کیم کوخت این مساله را تکذیب کرده و حتی نظر شکاک ترین ذهن ها را نیز در این رابطه تغییر می دهد. کیم (Kim) سر آشپز مشهوری از کره جنوبی، اولین زن آشپزی است که به عنوان یک آشپز ماهر در تهیه سوشی در اتریش شناخته می شود. او بسیار علاقه مند است که شخصا در انتخاب غذای مشتریان خود پیشنهادهای مفید و قابل توجه ارائه دهد. همان طور که مشخص است، این پیشنهادات در نوع سرو غذا نیز تاثیر داشته و همین موضوع باعث می شود تا این سرآشپز شرقی برای ارائه غذاهایی با کیفیت و لذیذ به بهترین نحو عمل کند. قابل ذکر است که تمامی غذاهای این آشپز کره ای از محصولات ارگانیک تهیه می شوند. نمایش فضای داخلی آشپزخانه به همراه پنل های چوبی استفاده شده در سراسر محیط داخلی و صندلی های سفید به کار رفته در رستوران، فضائی دنج و صمیمی را برای مشتری فراهم کرده تا بتواند از صرف غذای خود لذت ببرد.
تاثیر غذاهای اتریشی و دیگر غذاهای بین المللی بر منوی غذایی کیم کوخت باعث شده تا غذاهایی خاص و خلاقانه از نوع آسیایی ارائه شود که هیچگاه مشتری را نا امید نخواهد کرد.
رستوران Pürstner
رستوران Pürstner در میان رستوران های دوست داشتنی این شهر شناخته شده است. این رستوران با ارائه یک فضای شاد و غذاهای سنتی اتریشی که برای مشتری و بودجه وی نیز اهمیت بسیاری قائل است، مکان بسیار خوب و مناسبی برای صرف غذا به حساب می آید.
دکور و تزئینات گوشه گوشه این رستوران ارائه دهنده فرهنگ Tyrolean وین است که از چوب های تیره، درختان میوه مصنوعی، شومینه و سر مصنوعی حیواناتی که روی دیوار قرار گرفته اند، تشکیل شده و فضایی روستایی را ایجاد کرده است. به طور کلی می توان گفت که رستوران Pürstner یک انتخاب مناسب برای صرف غذای ملی اتریشی و به دست آوردن احساس مردم اتریش محسوب می شود.
کافه مرکزی Café Central
کافه مرکزی را نمی توان در بخش فرهنگی شهر وین نادیده گرفت. این کافه یا قهوه خانه، شیرینی ها و خوراکی های بسیار لذیذی ارائه می دهد که البته بیشتر فضای خاص آن با تزئینات منحصر به فرد و جذاب و بی نظیرش، آن را از دیگر کافه ها متمایز کرده است.
قابل ذکر است که این کافه در سال ۱۸۷۶ میلادی افتتاح شد و در حال حاضر از یک فضای بزرگ با گذشته ای پر زرق و برق و با شکوه برخوردار است. تاق زیبا، ستون های مرمری، لوستر بزرگ نفیس آویزان شده از سقف به همراه وسایل و مبلمان سلطنتی و طراحی پیچیده از دوران امپریالیستی احساس خاصی و لذت بخشی در مشتری ایجاد می کند. این کافه، قهوه خوشمزه، شکلات داغ، شربت الدرفراور elderflower و نوشیدنی های خاص و منحصر به فردی را ارائه می دهد.
رسفیگْلمولر
وینیها علاقهی عجیبی به این رستوران دارند. اینجا بزرگترین، و آنطور که خیلیها میگویند، بهترین شنیتسلهای وین را دارد. از آنجاهایی است که توریستها هم زیاد سراغش میروند و دکوری روستایی دارد. اینجا قیمت غذای اصلی، بدون نوشیدنی، بین ٥/٦ تا ١٤ یوروست.
ایمِروُل
با این که منوی رستوران هر روز تغییر میکند، اما همیشه بهترین غذاهای اتریشی و رد پایی از آشپزی آسیایی و ایتالیایی را در این منو میبینید. ایمرول فضایی راحت و خودمانی دارد و تابستانها هم میزهایش را در میدان فرانتزیسکانر میچیند. قیمت غذاهای اصلی این رستوران بین ٨ تا ١٥ یورو و قیمت غذاهای منوی ناهار هم بین ٧ تا ٩ یوروست.
گرایچنبایسل
اینجا قدیمیترین مهمانخانهی وین است که عمرش به سال ١٤٤٧ میلادی برمیگردد. گرایچن بایسل زمانی پاتوق بتهوون، شوبرت و برامس بوده و به همین خاطر پای ثابت برنامهی خیلی از توریستهاست. همهی غذاهای کلاسیک وینی را در منوی این رستوران پیدا میکنید و تابستانها هم میتوانید در باغ سرسبزش غذا بخورید. قیمت غذاهای اصلی رستوران هم بین ١١ تا ٢٤ یوروست.
ترِسنیِوْسکی
ترسنیوسکی شاید بهترین ساندویچفروشی اتریش در ١٠٠ سال گذشته باشد؛ جایی که کافکا هم مشتری ثابتش بود. میتوانید از ٢١ نوع مادهی غذایی موجود، مثل پاپریکا، ماهی تُن با تخممرغ، سالمون و شاهماهی سوئدی، مادهی دلخواهتان را انتخاب کنید تا با نان منتخب خودتان یا بدون نان بخورید یا از ساندویچهای آمادهی رستوران یکی را انتخاب کنید. اینجا یکی از ٧ شعبهی ترنسوینسکی در وین است و قیمت ساندویچهایش از ٣ یورو به بالاست.
رستوران روزنبرگر مارکت
در این بوفهی وینی انواع پاستا، گوشتهای پخته، سالادها، آبمیوههای تازه و دسرها را پیدا میکنید. غذاهای این رستوران هم خوب و شکمپرکن هستند، هم ارزان. اما یادتان باشد که مخلفاتی مثل نان و کره صورتحساب را کمی گران میکنند. اینجا صندلیهای زیادی هم برای نشستن دارد و قیمت یک وعده غذای کامل دور و بر ١٠ یورو تمام میشود.
سوهو
سوهو غذاخوری معروف منطقهی هافبورگ است که غذاهایی عالی با قیمت مناسب دارد. اینجا دو منوی روزانه دارد: منوی غذاهای گوشتی و منوی غذاهای گیاهی. بنابراین، اگر از رستورانهای حلال دور بودید، میتوانید از منوی گیاهی سوهو استفاده کنید. بیشتر غذاهای سوهو اروپایی هستند، اما گاهی یکی دو غذای آسیایی هم در منو میبینید. میزهای چوبی ساده و چند تابلوی نقاشی روی دیوار فضایی دلنشین در سوهو ساختهاند و کارکنانش هم خوشخلق هستند. قیمت غذاهای منو بین ٩/٤ تا ٤/٥ یوروست.
ماشو ماشو
ماشو ماشو فضا و غذاهای شرقی دارد. اینجا بهترین فلافل، حمص و سالادهای خاورمیانهای وین را پیدا میکنید. میز و صندلیهای رستوران زیاد نیستند و بهتر است غذا را با خودتان ببرید. اما ماشو ماشو یک شعبه درنوباگاسه (منطقهی ٧ وین) دارد که با این که از مرکز شهر کمی دور است، اما جای بیشتری برای نشستن دارد. یک وعده غذا در ماشو ماشو بین ٣ تا ٨ یورو پایتان در میآید.
هاله
اینجا رستوران تالار هنر وین است و فضای داخلی جالبی دارد. توریستها و وینیها طرفدار انواع پیشغذا، پاستا، سالاد و غذاهای آسیایی هاله هستند و تابستانها سخت میشود میزی توی هاله پیدا کرد. قیمت منوی ناهار هاله ٧ یوروست و قیمت غذاهای اصلی آن هم از ٧ یورو به بالا.
تهیه و تنظیم : واحد تولید محتوای اصفهان تور
.