آشپزی
دراینجا باماهمراه باشید درمرکز مشاوره سفر طلوع سفریاد تا بیشتر درمورد غذاهای کشور پرو آشنا شویم در سبد غذایی مردم پرو بیشتر از موادغذایی گوجه فرنگی و سیب زمینی استفاده می شود یعنی میشه گفت بیشتر گیاه خوار هستند تا گوشت خوار. درادامه بیشتر میخوانیم.
آشپزی و غذاها نیز در این کشور از تنوع قابلتوجهی برخوردار هستند. مواد اصلی تشکیلدهندهی غذاهای پرویی معمولا شامل ذرت، گوجهفرنگی و سیبزمینی میشوند.
اهالی پرو از میوههایی نظیر chirimoya، lucuma و آناناس استفاده میکنند.
یکی از غذاهای سنتی و لذیذ پرو، ceviche نام دارد؛ ماهی مارینه شده در آبلیمو.
اهالی پرو به همراه غذا یک نوشیدنی گوارا و لذیذ تحت عنوان chicha de jora سرو میکنند.
نوشیدنی ملی پرو، Pisco نام دارد.
کائوسا رینا (Causa Rellena)
غذایی با پورهی سیب زمینی پروئی است که به صورت لایهلایه با سبزیجات، مرغ و ماهی پر شده است. پرو دارای ۴۰۰۰ نمونه سیبزمینی مختلف است اما این غذا با نوعی از سیب زمینی زرد طلایی پرویی تهیه میشود. یکی از مهمترین قسمتها در این غذا طریقهی سرو آن است که با تخم مرغ آبپز و گیاهان تزیین میشود.
پیتزاتنوری
خیلی جالب است که غذاهای کشورهای دیگر را بشناسید، طعم آنها را امتحان کرده و حتی با نمونههای دیگر مقایسه کنید. به عنوان مثال پیتزا که در همه جا یافت میشود. یکی از بهترین پیتزاهای مارگاریتا حتما نمونهای است که در La Pizza carlo در کوسکو یافت میشود. رستورانی با جوی دوست داشتنی که مواد مصرفی آن تازه هستند و برخورد دوستانه و گرم صاحب آن هم طعم این پیتزای تنوری را چند برابر خوشمزه میکند. فقط در این رستوران کارت اعتباری قبول نمیکنند.
سویچه (Ceviche)
غذایی دریایی که در مناطق ساحلی آمریکای جنوبی طرفداران زیادی دارد. این غذا ماهی خام مزهدارشده با آب مرکباتی مانند لیمو است. غذای مذکور معمولا با فلفل، ذرت یا سیبزمینی شیرین سرو میشود. این غذا توسط اکثر افرادی که به پرو سفر کردهاند، به شما پیشنهاد خواهد شد. اما اگر علاقهمند هستید که خودتان این غذا را تهیه کنید، به فروشگاه سن پدرو در کوسکو بروید تا بتوانید فرآوردههای تازهی دریایی را تهیه کنید.
الپاکا (Alpaca)
الپاکا(Alpacas) که گونهای لاما در آمریکای جنوبی است، در گذشته به عنوان یک خوراکی لذیذ مطرح بوده است .امروزه در پرو به خاطر گوشت و پشمش پرورش داده میشود و شما میتوانید در بسیاری از رستورانها در پرو گوشت الپاکا را پیدا کنید. احتمالا از خوردن این گوشت لذت خواهید برد.
چری مویا (Cherimoya)
یکی از میوههای بسیار خوشمزهای که بشر تا امروز شناخته است، چری مویا (Cherimoya) است و طرفداران زیادی هم دارد. یک میوهی بیضی شکل سبز و کوچک که طعم شیرینی دارد (طعمی که ترکیبی از موز، توت فرنگی و آناناس است). میتوانید آن را تکه تکه کرده و بخورید یا از وسط دونیم کرده و با یک قاشق درون آن را میل کنید. در پرو حتی چری مویا (Chirmoya) ممکن است در بستنی و ماست هم یافت شود.
اینکا کولا (Inca Kola)
نوعی نوشیدنی است که در پرو تولید میشود و بیشتر افرادی که به آن کشور سفر میکنند، ترجیح میدهند به جای نوشابههای دیگر از این نمونه استفاده کنند؛ یک نوشیدنی زرد رنگ و گازدار. اگر نتوانستید به کشور پرو بروید و جایی این نوشیدنی را یافتید، حتما امتحان کنید؛ طعم جالبی دارد.
قهوه
بسیاری از افراد بعد از خوردن قهوهی پرویی غلیظ، سیاه و تازهی Urubamba که در شهری به همین نام کشت میشود، میگویند که این بهترین نمونهای بوده که تا به حال نوشیدهاند. علاوه بر خوردن آن در پرو میتوانید مقداری از این قهوهی سیاه و خوشمزه را از فروشگاه سن پدرو خریداری کنید و در منزل هم از نوشیدن آن لذت ببرید.
چیچا مورادا (Chicha Morada)
یک نوشیدنی شیرین که از ذرت بنفش معروف پرویی تهیه میشود. برای تهیه آن، ذرت بنفش با آناناس، شکر، دارچین و میخک جوشانده میشود. اما این نوشیدنی در هر رستورانی یافت نمیشود و معمولا در جایی که توسط مردم محلی اداره میشود آن را مییابید.
کویی (Cuy)
غذایی است که در اکثر رستورانهای پرو یافت میشود. Cuy خوکچه هندی سرخ شده یا کبابی است. بله همان خوکچههای هندی بامزهای که در آمریکا به عنوان حیوان خانگی از آنها نام برده میشود، در پرو به عنوان یک غذای لذیذ مطرح است. به دو طریق میتوان این غذا را سفارش داد. Cuy Chactado که گوشت پهن شده است و Cuy al palo که با سیخ کباب شده است. اگرهمیشه شجاعت چشیدن غذاهای جدید را دارید، پرو را بدون خوردن این غذا ترک نکنید.
Lomo Saltado
این غذا از نوارهای باریک گوشت گوساله تشکیل شده است که در تابه های گود چینی با سس سویا و حرارت بسیار بالا سرخ می شوند. در کنار آن، پیاز، گوجهفرنگی و فلفل نیز تفت داده می شوند و با برنج یا سیب زمینی سرخ کردهی خلالی سرو می شود.
Ceviche
این غذا با ماهی یا گوشت دریایی خام تهیه می شود که در آب لیموترش یا آب نارنج، فلفل، سبزیجات معطر و ادویه دریایی خوابانده شده است. این غذا سرد سرو می شود و در ساحل اقیانوس در پرو بسیار محبوب است. باید ماهی های مورد استفاده برای این غذا کاملا تازه و مزهدار باشند.
Aji de Gallina
سس زردرنگ خامه ای برای این بشقاب برنج با فلفل های Aji Amarillo (فلفل های زرد با طعم تند و شیرین)، گردوی خرد شده و آب مرغ تهیه شده است که اصولا با برنج، سیب زمینی آبپز، زیتون سیاه و تخممرغ عسلی سفت شده سرو می شود. این غذا شما را تا یک ساعت سیر و گرم نگه می دارد.
Palta Reina
در پرو آووکادو شکمپر (Palta) در شکل های مختلف تهیه می شود. یکی از انواع آن که محبوبیت بیشتری دارد، Reina است. در این غذا، آووکادو را پوست می گیرند، آن را از وسط دو نیم می کنند و داخل آن را با مخلوط سینه مرغ رنده شده، مایونز، پنیر و آب لیموترش پر می کنند. این غذا برای میان وعده یا پیش غذا بسیار مناسب است.
Picarones
نوعی شیرینی دونات مانند که از پوره سیب زمینی شیرین و سیب زمینی معمولی تهیه می شود در پرو محبوبیت بسیاری دارد. این دونات ها با دارچین و میخک مزهدار و سپس در روغن تفت داده می شوند تا طلایی و برشته شوند. این دونات ها را سپس داخل شربت آبقند یا عسل فرو می کنند تا شیرین شوند و سرو می کنند.
قزل آلای سرخ کرده
قزل آلا یا trucha، در منطقه آند در پرو بسیار محبوب است. محلی ها این غذا را بسیار ساده تهیه می کنند: ماهی تازه را با نمک و فلفل مزهدار می کنند و سپس آن را درسته سرخ و با برش های لیموترش سرو می کنند.
ظاهر غذاها که واقعا قشنگ ووسوسه انگیز بود و احتمال زیاد طعم و مزه غذاها نیز باید عالی باشدجالبه که دریک کشور فقط ۴۰۰۰نمونه سیب زمینی وجود داره و برای اینکه بتوانیم ازآنها استفاده کنیم باید ی تور خوب از یک آژانس مسافرتی خرید کنیم ودرگشت گذار درکشور پرو از این همه غذای خوشمزه نیز استفاده کنیم.
واحد تولید محتوای اصفهان تور
.