تایوان دیدنی های بسیار دارد ولی یکی از هیجان انگیزترین چیزها در مورد این کشور غذاست. چه در رستوران هایی با آشپزهای وارد و چه در مغازه های خیابانی که مردم برای خریدن خوراکی جلویش صف کشیده اند برای آشنایی با اصفهان تور همراه باشید.
این پنج خوراکی ساده را از دست ندهید.
نان تابوتی
اسمش اشتها آور نیست ولی این نان (یا تست تابوتی یا ساندویچ تابوتی) چیزی خوشمزه تر و جالب تر از حد تصور است. نان تابوتی یک تکه بسیار نازک نان سفید فرانسوی است که داخلش را خالی و با ماده خوشمزه داخلش را پر می کنند. این نان ابداع جنوب شهر تایوان است. داخل این نان را می توانید باهرچیزی پر کنید که شامل سه تکه مرغ یا گوشت فلفلی می شود. ترکیب مزه شیرین و مطبوع این خوراک باعث موفقیت این مغاره شده است و همچنان که در مغازه قدم می زنید می توانید این ساندویچ را میل کنید.
توفو
توفو نوعی پنیر است به صورت دسر یا آسان خوراک سرو می شود. این خوراک آسیایی سرد و ابریشمین در شکل های مختلفی تهیه می شود. این دسر را از میوه های تازه، توپک های تارو (ترکیب پوره سیب زمینی شیرین و آب) و لوبیای شیرین تهیه می کنند.
توفو را با عنوان دسر هم می توانید میل کنید. کنار فروشگاه شبانه لودونگ یک مغازه هست که توفوهای بی نظیری با تراشه یخ سرو میکند و چاشنی ها و مواد توفوهای این مغازه بسیار متنوع است.
پن کیک بستنی
هوای تایوان گرم است و بد نیست برای خنک شدن یک چیز خوشمزه بخورید. پنکیک(دورایاکی) کوچک تازه با یک توپ بستنی بینشان که هردو هم خوشمزه هستند با طعم هایی مانند تارو(نوعی گیاه)، لوبیای قرمز، چای سبز و فندق.
سمبوسه ی بی گانگ
اگر در فروشگاه شبانه ژیکوانگ در هوالیان از خوردن تست تابونی سیر نشدید حتما باید راهتان را به سمت دکه رولت بی گانگ کج کنید. این دکه نسخه آسیایی رستوران های زنجیره ای چیپوتل (غذاهای مکزیکی) است و اینجا شما چاشنی لازم را انتخاب می کنید و سپس فروشنده برایتان داخل نان بشقابی خوشمزه ای می پیچید. می توانید نوع گوشت را انتخاب کنید همراه با چاشنی خردل، سیر، فلفل یا کاری. خیلی از افراد از همه چاشنی ها داخل ساندویچ سفارش می دهند: جوانه لوبیا، کلم، توفوی سفت، نیمرو و بادام زمینی خردشده.
تنها عیبش این است که باید منتظر بمانید چون یک صف طولانی منتظر این خوراک هستند. کمی منتظر بمانید ولی می ارزد
سوپ رشته و گوشت گوساله
این خوراک جزء اصلی در هر رستوران است و بسیاری از غرفه های فروشگاه های شبانه در کاسه های یکبار مصرف این سوپ را می فروشند. وقتی یک خمره بزرگ از آب گوشت را دیدید که داخلش رشته سوپی ریخته اند، باید یک کاسه برای خودتان سفارش بدهید.
گائوژا
و در پایان، عجیب ترین چیزی که در تایوان پیدا می کنید مکعب های سرخ شده است.
گائوژا یک خوراک ویژه محلی است که از مایع ته نشین شده سوپ مرغ و نشاسته سیب زمینی تهیه می شود. وقتی به شکل توفو درمی آید (حجم دار) آنرا داخل یک ظرف میگذارند و در وقت سفارش داخل روغن سرخ کردنی می اندازند.
.