08

ژانویه
2018

غذاهای خاص جزایر فیجی

پست شده به وسیله : اصفهان تور/ 1517 0

درادامه مطالبی  درمورد کشور فیجی میخواهیم  بدانیم دراینجا درموردغذاهای خوشمزه فیجی ودرکل عادات غذایی این کشور بیشتر آشنا شویم مردم این کشور بخاطر وجود دریاها بیشترغذاهای آن دریایی وموادغذایی بیشتر غذاهای آن سبزیجات می باشد غذاهای فیجی بیشتر از غذاهای هندی تاثیر گرفته است.بامادرمرکز مشاوره سفر طلوع سفریاد همراه باشید.

غذاهای دریایی خوشمزه:

بهتر است در فیجی تا جایی که می‌توانید در فعالیت‌های مختلف شرکت کنید تا اشتهای کافی برای خوردن غذاهای دریایی خوشمزه‌ی آن را داشته باشید . در فیجی ، مزه‌ی غذاهای دریایی بسیار بهتر از سایر مکان‌هاست، به خصوص اگر این غذاها را کنار ساحل و در شب میل کنید. اگر از خوردن غذاهای تند لذت می‌برید، هیچ جایی بهتر از فیجی برای خوردن آن‌ها پیدا نخواهید کرد . زمانی که از غذاهای فیجی لذت می‌برید، خوردن کاوا را فراموش نکنید. کاوا یک نوشیدنی سنتی در فیجی است که طعم بسیار خوبی دارد.

اگر در بازارهای فیجی قدم بزنید، طیف وسیعی از محصولات تازه را خواهید دید که نقشی اساسی در آشپزی فیجی دارند. همین تنوع محصولات تازه و خلاقیت بومیان فیجی در آشپزی، دست به دست هم داده تا رژیم غذایی این کشور، یک رژیم غذایی متفاوت و منحصربه فرد باشد.

عناصر اصلی در آشپزی فیجی عبارت اند از سیب زمینی شیرین، تارو (نوعی ریشه ی خوراکی)، برنج، مانیوک، نارگیل و ماهی. متدهای ابتدایی آشپزی در فیجی عبارت است از کباب کردن روی آتش یا زیر خاک. مهاجرت هندیها به فیجی در دهه ی ۱۸۷۰ آغاز شد؛ زمانی که هزاران هندی برای کار در کارخانه ی قند راهی این جزیره شدند. آنها مواد غذایی جدید را از وطن خود به فیجی بردند. فرهنگ دو ملت با هم ادغام شد و اکنون یک سبک از آشپزی به نام آشپزی هندی ـ فیجیایی در این کشور رایج است. به همین دلیل است که آشپزی در فیجی، عناصری از آشپزی هندی مثل ادویههای فراوان و کاری دارد.

همانطور که از یک کشور جزیرهای انتظار می رود، آشپزی در فیجی کاملا تحت تاثیر محیط دریایی اطرافش است. غذاهای سنتی این کشور با انواع موجودات دریایی و آبزیان مختلف تهیه میشوند. در ادامه با تعدادی از غذاهای فیجی آشنا میشویم.

غذاهای خاص جزایر فیجی

کوکودا (Kokoda)

یکی از غذاهای محبوبی که به سبکها و شیوههای مختلف تهیه میشود و انواع متفاوتی دارد، کوکودا است. برای تهیه ی این غذا از موادی چون ماهی، پیاز، کرم نارگیل، لیمو، نمک و فلفل استفاده میکنند. جزایر مختلف اقیانوس آرام، روشهای مختلفی برای طبخ این غذا دارند اما همه ی آنها در استفاده از ماهی، کرم نارگیل و آبلیمو مشترک هستند. اهالی فیجی از چیلی برای طعمدار کردن این غذا استفاده میکنند. این غذا انتخاب خوبی به عنوان استارتر است. از آنجایی که برای پخت این غذا ماهی را از چند ساعت قبل مارینه میکنند، بافتی نرم و لذیذ پیدا میکند. در فیجی این غذا را به طور سنتی در یک صدف بزرگ یا نصفهی پوست نارگیل سرو میکنند.

غذاهای خاص جزایر فیجی

لووو (Lovo)

لووو یکی از غذاهای لذیذ فیجی است که برای مناسبتهای خاص مثل عروسی و جشنهای مختلف تهیه میشود. ترجمه ی کلمه ی لووو عبارت است از غذایی که در خاک و زیر زمین پخته میشود. مناطق همسایه ی فیجی هم این غذا را به سبک و شیوه ی خودشان تهیه میکنند. برای پخت این غذا به شیوه ی پختن در زیر زمین، ابتدا چاله ای می کنند و آن را با پوسته های نارگیل میپوشانند دور آنها را آتش میزنند و یک سنگ هم روی آن قرار میدهند. مواد تشکیل دهنده ی این غذا عبارت است از گوشت، ماهی و سبزیجات که در برگ موز یا برگ تارو پیچیده میشوند و سپس آن را روی سنگی که کاملا گرم شده قرار میدهند. این شیوه ی آشپزی برای پخت آرام غذا برای مدت دو تا سه ساعت و جا افتادن و طعمدار شدن غذا ایده آل است و غذای آماده شده طعم و عطر دودی بی نظیری دارد. در بیشتر گردشگاههای بزرگ فیجی یک شب در هفته این غذا به همین شیوه ی سنتی طبخ میشود.

غذاهای خاص جزایر فیجی

دوروکا (Duruka)، مارچوبه ی فیجی

مارچوبه ی فیجی یک سبزی منحصربه فرد است که انواع مختلفی دارد مثل دوروکای قرمز و دوروکای سبز. اهالی فیجی این سبزی را با شیر نارگیل یا کاری ترکیب میکنند و غذاهای مختلفی با آن میپزند. در سفر به فیجی این سبزی خاص را حتما باید امتحان کنید.

غذاهای خاص جزایر فیجی

تارو (Taro)

تارو یکی از مهمترین مواد غذایی تشکیل دهنده ی غذاهای فیجی است که سابقه ی مصرف آن به چندین قرن پیش برمیگردد. این ماده ی غذایی به قدری دارای اهمیت فرهنگی است که در فیجی روز تارو جشن گرفته میشود. این روز در اولین ماه کامل در ماه مه برگزار میشود. این ماده ی غذایی یک ریشه ی خوراکی شبیه سیب زمینی است که رنگ بنفش دارد. آن را مثل سیب زمینی به شکل پوره یا چیپس مصرف میکنند. همه ی بخشهای این گیاه قابل خوردن است؛ ریشه، ساقه و برگ. برگهای این گیاه را سرخ میکنند یا حتی در شیر نارگیل میپزند یا همراه با مرغ از آن خوراک تهیه میکنند. در سفر به فیجی حتما این سبزی لذیذ را امتحان کنید.

غذاهای خاص جزایر فیجی

جالب اینکه گیاه تارو که ریشه درفیجی دارد و دراکثرغذاهای آن ها نقش بسزایی دارد تاحدی که درتقویم این کشور یک روز را به خود اختصاص داده ومردم این روز را به شادی می پردازند.

واحد تولید محتوای اصفهان تور

.

برای “غذاهای خاص جزایر فیجی” دیدگاه بگذارید;

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کیفیت
قیمت
خدمت