09

سپتامبر
2017

میوه های مخصوص بالی

پست شده به وسیله : اشکان علینقیان/ 1483 0

جزیره بالی در اندونزی علاوه بر این که  دارای طبیعت زیبا و آب و هوای خوب است، دارای میوه های مخصوصی نیز هست. در این مطلب در اصفهان تور قصد داریم به معرفی میوه های مخصوص بالی بپردازیم تا وقتی به این جزیره سفر کردید از دیدن آن ها متعجب نشوید.

 

۱- سالاک

این میوه‌ی پوست ماری از میوه‌های بومی بالی و جاوا است و درون آن پرگوشت، نرم و آبدار است که طعم‌ آن متنوع است، از طعم کاملا شیرین گرفته تا مزه‌ی اسیدی دارد.

 

۲- مژکی 

«مژکی» میوه‌ی محلی اندونزی و مالزی است. برای این که به میوه‌ی شیرین آن برسید که شبیه انگور است، باید پوسته‌ی بیرونی مودار و عجیب آن را بشکافید.

 

۳- میوه‌ی ستاره

کارامبولا که به «میوه‌ی ستاره» شهرت دارد، در فیلیپین و اندونزی رشد می‌کند. انواع کوچک‌تر این میوه ترش و میوه‌های بزرگ‌تر شیرین هستند. شما می‌توانید این میوه را درسته بخورید یا از آن مربا درست کنید.

 

تهیه و تنظیم : واحد تولید محتوای اصفهان تور

ارسال دیدگاه

لطفا یک نظر بنویسید.
لطفا نام خود را وارد کنید.
لطفا آدرس ایمیل خود را وارد کنید.
لطفا ایمیل آدرس معتبر وارد کنید.